|
|
| נשלח ב-7/6/2013 14:17 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | מזה, למה החלפת ניק?... לא רוצה להיות מיני?.... הההא????
תוקן על ידי rikim ב- 07/06/2013 14:18:23
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 14:26 |
|
| |
| rikim כתבה: |  | | פווווווווו כתב: |  | | rikim כתבה: |  | | פווווווווו כתב: |  | אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא.וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי בהווה :)) אמרתי לעצמי בלב: זה לא זה.. ואחרי הפגישה הראשונה עדיין אמרתי שהוא חכם ומיוחד ובעל מידות ומוכשר אבל לא זה..היום אני יודעת שאם הייתי מרגישה ברגע הראשון שזה זה לא הייתי מרגישה שעשיתי בחירה שכלית מתוך שיקול דעת ומחשבה והייתי מרגישה תמיד שאולי לא עשיתי את הבחירה הנכונה, כי לכל חתן וכל כלה מגיעים הרהורי חרטה בשלב כלשהו וכשאצלי הם הגיעו ידעתי להזכיר לעצמי את כל הדברים הטובים והמיוחדים שיש רק בו ולמה בחרתי אותו, מה שלא היה קורה אלמלא הבחירה היתה רגעית מתוך הרגשת הלב בלבד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אהבתי את החשיבה שלך =)אגב לא לכל חתן וכלה יש הרהורי חרטה.... מכירה מקרוב !!! |
|
את נשואה? כי רוב הכלות/החתנים לא יגידו את זה בפה מלא גם א ם זה חברה קרובה או אח אהוב.נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא משהו שידוע לי =)
זאת חברה קרובה מאוד ואני לא חושבת שיש לה אינטרס לשקר או לחיות באשליה ....
|
|
זה לא עניין של שקר או אשלייה וזה לא חרטה במובן שאת חושבת עליה, כשתתארסי תביני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 14:44 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | | אני יודע שיכול להיות שזה לא הכי מתאים לפה,
אבל סתם מסקרן אותי.
קרה למישהו פה שעינו נתקלה במישהי באיזו סיטואציה( או להיפך) ויש לך את ההרגשה הזו של ״זו בדיוק מה שאני מחפש״.
הצד השני גם בוחן אותך ונראה מעוניין אבל אין לכם שום אופציה לברר אפילו?
ואם כן, גם לכם עולה איזו הרגשת פספוס כזו למרות שבעצם לא היה כאן כלום? |
|
ולשאלתך- ראיתי בחיי הקצרים הרבה בחורים עם פוטנציאל הדדי ... אבל אני לא נותנת לעצמי לחיות באשליות שאולי זה זה... וכמובן לא מרגישה שאני מפספסת ...כי שלי יבוא בע"ה עד לבית !! קרה אולי פעם אחת שהייתי בתקופת ההתבגרות שראיתי מישהו ונתקעתי עליו וזה היה מוזר לי כי אני לא כזאת .......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2013 15:11 |
|
| |
חולה על ציטוטיםםםםםםםםם
לענייננו....
פווו המאורסת אמרה את דברה, למרות שלדעתי, פווו, לא כל המאורסים מרגישים וחושבים אותו דבר.. דעותיהם שונות גם לאחר האירוסים, נישואים, לידה וכ' גם כאן כל אחד רואה את הדברים אחרת לפי תפיסת עולמו ומבטו.... אז להגיד כולם, או תביני אחכ, זה מיותר....
מה שאמר אדם לגבי הציפיות, זה הדבר הכי חכם, למרות שאני לא שוללת הפתעות לכאן ולכאן... =)
ואחי, אחיות שלך צודקות.. P=
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2013 21:35 |
|
| |
| אחי23 כתב: |  | קורה לי שלוש/ ארבע פעמים בכל אוטובוס, וחמש/שש פעמים בכל רכבת...
אחותי הקטנה אומרת, לא להתלהב ושמרחוק כולן נראות יפות ולפעמים הפוני עושה להם גם מבט של חכמות... אחותי הגדולה אומרת שאני אספיק לדמיין שמישהי מסתכלת לכיוון ש'לי..... ואחותי הבינונית שותקת ומצחצקת בשקט, וזה הכי מעצבן....=))
שמישהי מעיפה עליך מבט זה נחמד, אבל חבל לקחת את העניין ברצינות.......
תיקח משניות כיס איתך ותפסיק להתבונן בעלמות חן ברכבת/באוטובוס. (כמובן משניות תקניות , לא קהתי חס ושלום)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2013 23:34 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אני הייתי בטוחה שברגע שאראה את בעלי לעתיד אדע שזה הוא. וברגע הראשון שראיתי את החתן היקר שלי (אוטוטו בעלי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברור שלא התכוונתי שאתה רואה בחורה ופתאום אתה מרגיש שזו אשתך, אלא סתם שזו מישהי שהיית מעדיף לפגוש במקום כל מה שהשדכנ\ית מציע\ה.
סתם אני לדוגמא הייתי בכותל, בדרך החוצה ראיתי מישהי ככה מתפללת בדבקות, ולי אישית זה עשה את זה(אני חושב שההגדרה הזו היא קצת יותר מדיי, אבל לא מצאתי טובה ממנה)
זה לא אומר שאני חושב שהיא אשתי לעתיד, אבל סתם הייתי מעדיף לצאת לפגישה עם בדרך כלשהי עם בחורה כזו, מאשר להתחתן עם מישהי שרק אחרי חודשיים נישואין אני אולי אתחיל להבין מה באמת היראת שמיים שלה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 01:25 |
|
| |
האמת, שלי אף פעם זה לא קרה ואני מניח שזה גם לא יקרה ולו מהסיבה הפשוטה - שמה שרואים מכאן לא רואים משם.. אז גם אם נניח והייתה מציאות שבחורה הייתה מצליחה "לעשות" לי את זה, זה לא היה מזיז לי כי ברור לי שזה לא אינדיקציה לכלום.. מה גם - שבעייני זה סוג של זילות לתת לעצמי להתלהב רק מאיזה מקרה סתמי וכל שכן בגלל מראה חיצוני!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 10:01 |
|
| |
מראה חיצוני?
לשיטתך כלד בר הוא מראה חיצוני, שהרי אם נראה אדם שכל הזמן גומל חסד, אז זה לא אומר שהוא בעל חסד אלא זה מראה חיצוני. ואם נראה אדם שמתפלל ביראת שמיים, זה לא מעיד עליו כלום, זה מראה חיצוני. ואם נראה גאוותן שהולך עם האף מעל כולם, גם זה לא אומר כלום כי זה רק מראה חיצוני.(חושב שהבהרתי את עצמי..)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 11:20 |
|
| |
בס"ד לא יודעת מה קרה בצד השני...אבל אני הרגשתי את זה כמה פעמים(=....ראיתי חבדניקים כאלה חמודים ברחוב אחד חברהמן עם גיטרה על הגב....ופעם ראיתי אחד גבוה ומרשים עומד בתחנה ממולי...היה רגע שהמבטים שלנו הצטלבו... אבל כל אחד נשאר במקומו ונסע לדרכו.... פשוט מבאססססססססס)=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/06/2013 11:22:55
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 12:03 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | | מראה חיצוני?
לשיטתך כלד בר הוא מראה חיצוני, שהרי אם נראה אדם שכל הזמן גומל חסד, אז זה לא אומר שהוא בעל חסד אלא זה מראה חיצוני. ואם נראה אדם שמתפלל ביראת שמיים, זה לא מעיד עליו כלום, זה מראה חיצוני. ואם נראה גאוותן שהולך עם האף מעל כולם, גם זה לא אומר כלום כי זה רק מראה חיצוני.(חושב שהבהרתי את עצמי..)
|
|
אני מבין את התחושה שלך בעקבות דבריי ולכך הגבת מה שהגבת, אבל כנראה שלא הבהרתי את עצמי היטב.
אז שוב: תחלק בין אילו שמתלהבים בגלל איזה מעשה נאצל שהם ראו (כמו אותה אחת שראית אותה בתפילתה) לבין אילו שמתלהבים בגלל יופי/מראה/לוק וכו'.. על הראשונים עניתי - שאף אם אני אתפעל מאותו מראה עינים שאני אראה, עדיין זה לא יזיז לי כלום, משום שמעשה אחד לא מוכיח כלום על הבן אדם.. על השניים עניתי - שבעייני זה זילות לבוא ולרצות מישהו רק בגלל מראה/יופי חיצוני...!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 12:03 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד לא יודעת מה קרה בצד השני...אבל אני הרגשתי את זה כמה פעמים(=....ראיתי חבדניקים כאלה חמודים ברחוב אחד חברהמן עם גיטרה על הגב....ופעם ראיתי אחד גבוה ומרשים עומד בתחנה ממולי...היה רגע שהמבטים שלנו הצטלבו... אבל כל אחד נשאר במקומו ונסע לדרכו.... פשוט מבאססססססססס)=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 09/06/2013 11:22:55 |
|
זה יותר מבאס להתבאס מכזה דבר...!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 12:28 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | מראה חיצוני?
אני מבין את התחושה שלך בעקבות דבריי ולכך הגבת מה שהגבת, אבל כנראה שלא הבהרתי את עצמי היטב.
אז שוב: תחלק בין אילו שמתלהבים בגלל איזה מעשה נאצל שהם ראו (כמו אותה אחת שראית אותה בתפילתה) לבין אילו שמתלהבים בגלל יופי/מראה/לוק וכו'.. על הראשונים עניתי - שאף אם אני אתפעל מאותו מראה עינים שאני אראה, עדיין זה לא יזיז לי כלום, משום שמעשה אחד לא מוכיח כלום על הבן אדם.. על השניים עניתי - שבעייני זה זילות לבוא ולרצות מישהו רק בגלל מראה/יופי חיצוני...! |
|
אממ יש בזה הרבה מן האמת, מעשה אחד באמת לא מעיד יותר מדי. יכול להיות שהתלהבתי יותר מדי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 12:53 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | קורה לי שלוש/ ארבע פעמים בכל אוטובוס, וחמש/שש פעמים בכל רכבת...
אחותי הקטנה אומרת, לא להתלהב ושמרחוק כולן נראות יפות ולפעמים הפוני עושה להם גם מבט של חכמות... אחותי הגדולה אומרת שאני אספיק לדמיין שמישהי מסתכלת לכיוון ש'לי..... ואחותי הבינונית שותקת ומצחצקת בשקט, וזה הכי מעצבן....=))
שמישהי מעיפה עליך מבט זה נחמד, אבל חבל לקחת את העניין ברצינות.......
|
|
|
|
|