|
|
| נשלח ב-10/6/2013 13:43 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | אני מחכה לבחור שיכשף אותי P= |
|
ואם הוא בחור לא טוב?לא כדאי לך.... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 14:10 |
|
| |
א. אני מעריך את זה שהתעשת על עצמך בסוף. ב. לא משנה מה שאת לא חווה זה לא מצדיק שתהיי לא מי שאת! ובפרט לא לכיוון כזה! ג. הייתי מבין עד כמה אני מסכן ונואש... ומבין עד כמה אני רדוד... (סורי, אבל זו האמת...) ד. אם זה ברור לך שהיית בודקת את הפנימיות והכל, אז למה בכל זאת את מרגישה פספוס לפני שבדקת בכלל?!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 14:21 |
|
| |
א.לא התעשתתי-אני רק הסברתי את עצמי ב.זה מאד מציק,כשאדם מחפש ומחפש ולא מוצא את אבדתו,ומאידך רואה ברחוב אבדות מעניינות אז לגיטימי שאחשוב כך. ג.לא קשור למסכן ונואש,לא מרגישה כך.אני מרגישה שהשדכניות מונעות ממני למצוא את אהבתי.ולא חושבת שאם אני חושבת על בחורים ספציפים ברחוב שהם חמודים,אז זה הופך אותי לרדודה או לנואשת,זה דבר טבעי שקורה ל2המינים... ד.הפספסוס זה שאי אפשר לבדוק....כי האוטובוס בא ופשוט...לקח אותו בלי פרטים מזהים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 14:23 |
|
| |
בס"ד ותרצה או לא...קראתי שלפני החתונה 90%מההחלטה זה עפ"י נתונים חיצוניים.כך שלא נראה לי שאתה יותר ערכי. אתה יכול לזמר כמה שאתה רוצה,אם תבוא לך בחורה שמנה/צולעת/אף נשר ,נראה אותך מסתכל על הפנימיות שלה ומנסה להתחבר לנשמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 14:30 |
|
| |
בס"ד ואגב,מה אתה כזה רציני?מותר לצחוק קצת....לפנטז...פה זה השרשור שמדברים אמת.אז הגיע הזמן שתגיד גם אתה את האמת מה עובר לך בראש כשאתה רואה בחורה לטעמך ברחוב עם חת"ת ביד ומראה יפה...עושה( לצורך העניין)מעשה אצילי ועוזרת לזקנה לאכול רסק תפוחים... מה היית חושב?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 14:47 |
|
| |
לגיטימי ביותר שמישהי תרצה בחור חתיך/גבוה/מרשים וכו' אני לא רואה מה פסול בזה. האם כדי להוכיח לסביבה שאנחנו מתחתנים נטו מאהבה אמיתית וכנה אנחנו צריכים להתחתן עם מכוערות או נכות? אגב, אפשר לכבס את זה בהרבה מילים, אבל האהבה בהחלט מושפעת גם מנתונים חיצוניים..
יש גם ההבדל עקרוני בין מראה חיצוני לנתון כמו מידות וכאלה, שבמידות או במעשים אפשר "לשקר" אבל הנתונים החיצוניים הם מול העיניים ואי אפשר להעמיד פנים בעניין הזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 14:51 |
|
| |
בס"ד חחחחחחח גם בזה אפשר לשקר....מיק אף,עדשות צבע,חגורות בטן שמצמצמות שומן,ניתוחים פלסטים ועוד... ברור שעדיף אחד עם מידות טובות ונאה, מאשר אחד יפה עם מידות לא טובות... אותי מאד מקסים אחד עם לב זהב,גם אם הוא בגובה שלי ונראה סטנדרט... אבל כשאני רואה דמות מרשימה ברחוב,מה אכפת לי לדמיין שגם במידות הוא בסדר וגם ביר"ש?בין כה לא יצא מזה כלום,חוץ מתחושת פספוס...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/06/2013 14:52:39
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:01 |
|
| |
גברים לובשים מחוכים ועושים ניתוחים פלסטיים?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:04 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחח מחוכים לא.ניתוחים פלסטים?אף אחד לא יודע אם האף שלו לא מפלסטיק...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:06 |
|
| |
אני הולכת בשיטת 'גם וגם' במילים אחרות 'מזה ומזה אל תנח את ידך' במילים אחרות 'גם יפה וגם אופה' במילים אחרות---
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:07 |
|
| |
חייכנית, א"א לדעת אבל זה קצת פחות מקובל. למרות שהכמויות של הגברים שאני רואה במכוני יופי הן דיי גדולות...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:17 |
|
| |
בס"ד באמת?את עובדת במכון יופי?איך את יודעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:21 |
|
| |
עובדת? איך הגעת לזה???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 15:24 |
|
| |
בס"ד חחחחח רק מי שעובד שם רואה כמויות של בחורים שבאים למכון יופי אלא איפה בדיוק ראית?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2013 11:12 |
|
| |
בורא עולם פשוט מציע לנו הצעות מתאימות.. ויש אומרים שעדיין יש מקום לבחירה שלנו בעניין, לא בטוח שנלך אחרי הבת קול... כמו שאנחנו לא שבים בתשובה בעקבות בת קול שיוצאת מהר חורב
| אדם_ה1 כתב: |  | לדעתי זו הייתה הידלקות - לא מהמובן היצרי השלילי ח"ו פשוט נודעת למציאות שתואמת את רצונותייך והתלהבת זה לא אומר שרק היא מתנהגת ככה! אם הקב"ה היה רושם אותה בשבילך היא היתה מגיעה! לא חסרות לו דרכים להביא לך את אשתך לעתיד. לכן אינני חושבת שזה פספוס כי ה' לא נכשל אפעם
תוקן על ידי רקומה_פרח ב- 07/06/2013 11:38:31
כבר אמרתי על תשובות כאלה שמסתבר שה' הוא קצת גזען מכיון ש95% מהאשכנזים מתחתנים עם אשכנזים...
|
|
|
|
|
|
|