|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:07 |
|
| |
רוצה לשמוע סוד? אפש לדבר ולהסתמס גם מתחת לשמיכה בחושך, (אדם תתאפק  ) בלי שכל הצדיקים ידעו. וממה שזה נשמע, פילסת לך דרך עצמאית. כמו שקיבלו את זה עד עכשיו, ימשיכו לקבל את זה. תחליטו ביחד מה טוב-נעים-מתאים לכם, והסביבה תתמודד
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רבעצען ב- 09/06/2013 21:08:19
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:10 |
|
| |
איך מונעים? מחרימים לכם את הטלפון ונותנים לכם 2 שיחות בנוכחות מבוגר פעמיים בשבוע כמו בבית הכלא?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:10 |
|
| |
את חושבת שנולדנו אתמול?? אבל למה אם אני שואלת את החתן שלי מה שלומו אני צריכה להסתיר את זה??? מהזו השטות הזו???? עד שלא התארסתי לא ידעתי שיש בכלל חוקים וכללים לדבר הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:11 |
|
| |
לא, אבל כשמנתקים לו את הטלפון זה קצת בעיה כשהרב שלו דורש ממנו נוכחות מלאה ופירוט מלא איפה הוא מסתובב, עם מי כמה ולמה זה למנוע.!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:13 |
|
| |
אז נכון, אנחנו מדברים יותר מפעמיים בשבוע, אבל חוטפים על זה שפכטלים וצעקות למה זה אמור להיות ככה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:15 |
|
| |
תגידי להם ישירות בפנים, אם לדבר עם החתן זה כ"כ גרוע אפשר לוותר על החתונה מעכשיו, הרי אחרי החתונה תדברו הרבה יותר רח"ל...
|
|
|
|
|
| |
השאלה אם את רוצה להיות חכמה או צודקת אני מסכימה איתך שזה מוגזם (ולי זה גם נראה הזוי), אבל אני חושבת שאין טעם לנסות לחנך אנשים אחרים. נכון שהם חיים בסרט, מעצבנים, נדחפים (והרבה יותר מזה) אבל כדאי לכם פשוט לנסות לשמר את הקשר ביניכם ולא להשקיע אנרגיה בכמה שהם מעצבנים (-מאוד מאוד מאוד) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| |
| אוהבתותך כתב: |  | לא, אבל כשמנתקים לו את הטלפון זה קצת בעיה כשהרב שלו דורש ממנו נוכחות מלאה ופירוט מלא איפה הוא מסתובב, עם מי כמה ולמה זה למנוע.!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פנימיה צבאית?
ו...במיתותה ממך..הסבירי נא לי מזה להגדרתך "חרדית מודרנית".... תגדירי בבקשה את שניכם אם זה לא קשה לך
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:16 |
|
| |
למה הוא עושה עליו חקירות?! אני גם לא מבינה אתזה...יעני שהבחור לא יפספס איזה שלב כלשהו 0.o
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:18 |
|
| |
כל סמס עולה לשתינו בבריאות ובאיום ניתוק הקו בשביל לשמר את הקצת קשר ואהבה שכן יש ביננו אנחנו צריכים לבזבז אנרגיה מיותרת. אווווף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:20 |
|
| |
כלומר, אם אתם חושבים שמינון מסוים הוא טוב ונכון לכם, לכו על זה לגמרי. ההורים הרבנים החברים יסתדרו תאמיני לי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:20 |
|
| |
אני מתנצל מראש על המשפט הבא אבל: יש לך הורים מפגרים..
אה, וגם הרבנים שלו מפגרים..
(את בטוחה שלא התארסת עם איזה גורי? אולי יבואו מדי פעם למדוד את המרווח בין המיטות אחרי שתתחתנו..)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:21 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:22 |
|
| |
| אוהבתותך כתב: |  | כל סמס עולה לשתינו בבריאות ובאיום ניתוק הקו בשביל לשמר את הקצת קשר ואהבה שכן יש ביננו אנחנו צריכים לבזבז אנרגיה מיותרת. אווווף נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
WTF?? אני וארוסי עושים טריפ בים המלח...יש מקום מאחורה.. שנבוא לגנוב אותכם?? אנלא מבינה...זה חלק מהאינספוריישן..! לבלות יחד בתור רווקים ולא לבלות איתו נשואה עם כיסוי....
ברור עם הגבלות וברוח טובה...ולקחת איתנו כפפות..(סתאאאאאאם)
איזה שטויות בחייאת אוהבת
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 21:23 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אני מתנצל מראש על המשפט הבא אבל: יש לך הורים מפגרים..
אה, וגם הרבנים שלו מפגרים..
(את בטוחה שלא התארסת עם איזה גורי? אולי יבואו מדי פעם למדוד את המרווח בין המיטות אחרי שתתחתנו..) |
|
אל תדון אדם עד שתגיע למקומו...
למרות שנשגב מבינתי להבין את הבחורה
|
|
|
|