|
|
| נשלח ב-9/6/2013 22:35 |
|
| |
בזה הרגע תגנזי את החלום!!!! ולמי ששאלה איך אני מגדירה תצמי, אמנם למדתי בסמינר בית חעקב, אך נקלעתי לדם גי בטעות, החינוך שקיבלנו שנינו זה חינוך פתוח ליברלי, היה לנו מחשב ונט, ולי יצא להיות עם גברים וגם אני לא הראשונה שלו, אנחנו לא ילדים תמימים טובים ירושלים.ובכל זאת קרה מה שקרה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 22:39 |
|
| |
קרה מה שקרה, ונשמע שעלית על מסלול ההתמודדות הנכון שאפו מותק! תחזיקו מעמד, ותחלמו על אחרי החתונה יהיה כיף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 22:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 23:39 |
|
| |
בגלל שאני יודעת שמאחרי הניק עומד בנאדם, אני נזהרת במה שאני אומרת, אבל נראה לי שאם בנאדם כבר יודע מה הדרך שלו ומה הוא רוצה מעצמו ומהחיים.. אף אחד לא יכול להכתיב לו ולהגיד לו מה לעשות..
באמת סליחה אם זה בוטא מדי..
בכולופן בהצלחה רבה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2013 23:41 |
|
| |
תודה קטנה.. העידודים הקטנים האלה למרות שהם וירטואלים, מחזקים ומראים שאנחנו עושים את מה שהכי טוב לנו הלי להסתכל כל כך על הסביבה. . ועל כך תודה לכולם/ן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 10:03 |
|
| |
אקדים ואומר רפרפתי על תגובות מלמעלה ככה שאם חזרתי על משהו מצטערת. אוהבת, יכול להיות שזה רק אני, אבל נראה לי שאת קצת מגזימה, או לוקחת קשה מילה שמשהו אמר לכם, אני מכירה המוןןן זוגות מכל הסוגים.. בד"כ אלה שנפגשים מדברים פעם בשבוע שבועיים הם הזוגות שמבינים ומקבלים את זה שבאים מהזרם היותר חזק בחברה החרדית, אני מכירה הרבה זוגות כמו שהגדרת אתכם אפעם לא נתקלתי במישהו שהתנהל בצורה כזאת, כולם יודעים את הכללים, ועושים אותם לכתחילה קצת יותר הדוקים על דעת זה שממילא לא ככ ישמר אז לפחות שיהיה את הסף... תעשי מה שעולה על דעתך.. אין לך שום צורך לפחד/להרגיש נעים ממישהו שמעיר לכם על כמה אתם מדברים מתראים.. ואם בכל זאת הסביבה שלכם ככ חונקת כמו שאמרת, אז פשוט אל תשתפי.. לא נראה לי שיש מי שעוקב אחריכם לאן אתם יוצאים ומתי חתנך שלח לך את ההודעה האחרונה... בהצלחה מותק ומה שאני אומרת לכל חברותי המאורסות- זאת אמורה להיות התקופה הכי יפה בחיים שלכם.. אל תתני לאף אחד להרוס לך אותה... זה הכל תלוי בגישה שלך!
תוקן על ידי bebe19 ב- 10/06/2013 10:05:03
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 10:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 10:41 |
|
| |
שוב אני אומרת לך, באמת כואב לשמוע את זה. זאת פעם ראשונה שאני שומעת קיצוניות כזו וחבל באמת חבל.. תנסי לעשות שהיא כן תהיה יפה..בזה שלא תתני למי שמנסה להרוס אותה להרוס לך אותה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 10:45 |
|
| |
בזה שאנחנו לא נותנים לאחרים להרוס לנו, והתקופה הזו מרגישה מעין מלחמה כנגד העולם נחיצון, סה קצת בעיה להפוך את לתקופה הכי יפה.. אבל הכל בשמחה, זה שאני כועסת על הנשמות הטובות האלו לא אומר שצעקתי , קיללתי,ניתקתי קשר, הכל ברוח טובה, ובנעימות... וזה מה שאוכל אותם, ועכשיו שיתבשלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 10:48 |
|
| |
חמודה זה גם לא מה שאת צריכה לעשות את צריכה להנותת אבל לעשות הכל בשביל להנות!! לא לעבור תתקופה הזאת ולעשות טובה שלימה!! זה החיים שלך ואין לאפחד זכות לדכדך אותך בכזאת תקופה.. לכן אני אומרת שהכל תלוי בך..!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 10:57 |
|
| |
אולי תשאלי את ההורים שלך אם אפשר קצת לבדוק עד כמה אפשר לבוא לקראתכם עוד קצת כי זה קשה לך. בסה"כ יש כאלה מאורסים שכן נפגשים יותר מפעם בשבועיים, זה מצוי.(גם אצל הבנות יעקב- אני מכירה אישית חברות ומשפחה) וכמובן שגם הם עשו גבולות. אני גם חושבת על זה שאם אתם נפגשים פעם בשבוע/יים אז בטח הפגישה הזו ארוכההה ארוכההה ולכן אולי דווקא בגלל זה עדיף שתיים נורמליות ולא אחת כזו- כי גם זה לא טוב.
ולגבי השאלה שלך עצמה למה זה קורה?- יש לי הרגשה שאת יודעת את התשובה אבל בכל זאת אענה לך: אם לא עושים גבולות והסכמים בקטע הזה בין האירוסין לחתונה אז זה כבר לא אותו דבר, כי כן צריך להתגעגע ולחשוב הרבה על העתיד ותדעי לך שאני שומעת מהרבה בנות שהכי נהנו מהתקופה הזו של להתגעגע ולחכות כבר להפגש- זה קשה מאוד (אני עוד לא יודעת עד כמה) אבל מה שעושים החכמים פשוט לא מחכים הרבה זמן בין לבין אלא קובעים שתוך חודשיים וחצי ואז זה מקל....
הכנות מהנות ובהצלחה בהכל!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 11:16 |
|
| |
אולי תשאלי את ההורים שלך אם אפשר קצת לבדוק עד כמה אפשר לבוא לקראתכם עוד קצת כי זה קשה לך. בסה"כ יש כאלה מאורסים שכן נפגשים יותר מפעם בשבועיים, זה מצוי.(גם אצל הבנות יעקב הרגילות- כמוני) וכמובן שגם הם עשו גבולות. אני גם חושבת על זה שאם אתם נפגשים פעם בשבוע/יים אז בטח הפגישה הזו ארוכההה ארוכההה ולכן אולי דווקא בגלל זה עדיף שתיים נורמליות ולא אחת כזו- כי גם זה לא טוב.
ולגבי השאלה שלך עצמה למה זה קורה?- יש לי הרגשה שאת יודעת את התשובה אבל בכל זאת אענה לך: אם לא עושים גבולות והסכמים בקטע הזה בין האירוסין לחתונה אז זה כבר לא אותו דבר, כי כן צריך להתגעגע ולחשוב הרבה על העתיד ותדעי לך שאני שומעת מהרבה בנות שהכי נהנו מהתקופה הזו של להתגעגע ולחכות כבר להפגש- זה קשה מאוד (אני עוד לא יודעת עד כמה) אבל מה שעושים החכמים פשוט לא מחכים הרבה זמן בין לבין אלא קובעים שתוך חודשיים וחצי ואז זה מקל....
הכנות מהנות ובהצלחה בהכל!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 11:39 |
|
| |
אנחנו מתגעגעים ומחכים וזה קשה עוד יותר בגלל נמרחקים שיש, שבוע וחצי זה המוןןןן,ובשבוע שאנחנו נפגשים בשבת גם זה לא, זה ה קושי שבדבר, כי זה מדי הרבה זמן, ומחכים לשניה שאחרי כי גם ככה קשה לנו עכשיו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 12:41 |
|
| |
את נסערת מידי.. ולדעתי זה לוקח אותך למקומות רחוקים... וחבל...
|
|
|
|
|