פותחת האשכול , הכלה היקרה !
יש לך 2 אפשרויות ואת יכולה לבחור איך לקבל את זה או לרטון ולהתעצבן איך עושים לך את זה , איך בתקופה שאת רוצה להכיר אותו יותר ויותר ולהתקשר אליו , "מונעים" ממך. ויש לך אפשרות לקחת את זה בתור זכות , רוצים לגרום לך להתגעגע אליו יותר , רוצים לשמור עלייך טהורה ממש עדיין , וכל אחת לפום שיעורא דיליה.. יש אחת שמדיבור של גבר תתחיל להרגיש בבטנה המתפרפרת ואחת עברה את השלב הזה ועד שלא יגיע למצב קרוב יותר (פשוטו ) לא תתרגש.. למה לך? חכי עוד קצת ואז תביני שזה היה שווה! אני מדברת מניסיון של חברה טובה שלי (לא חבדניקית) , שהיה ביניהם קשר חזק של אהבה בין הווארט לחתונה ו.. ואחרי הכל היא אמרה לי , תדעי לך שאצלכם זה הכי טוב , המרחק הזה מונע הרבה , (נו.. באמת בטוח את יודעת) וכך הקשר הוא קדוש ותמים באמת . אצלינו מהווארט (אירוסים) לחתונה החתן טס לרבי , לנצל את הזמן שנקרא "יקר מכל יקר" ללמוד! מי שבארץ ועוד קרוב לכלה .. כמה שינסה להיכנס ללימוד קשה עליו יותר , בטוח
תצליחי . תהני מזה שיש לך משפ' ורבנים שעושים לך גבולות , כנראה אתם כן בליגה ! כנראה את כן שייכת לחרדים , כי מי שלא , אין לו שום הגבלות ובשום זמן , עד עכשיו התאפקת (בתקווה ) , לא תתאמצי עוד טיפה?? שמרי עלייך, את יהודיה טובה
 |
|
|