בית פורומים שידוכי חרדים

הגבלות-חוקים בין האירוסין לחתונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2013 13:28 לינק ישיר 

בס"ד
לדעת הרבי,לא נפגשים אחרי הווארט.(אירוסין) הרבי אומר שקירוב בזמן  שצריך ריחוק מביא לריחוק בזמן קירוב...
מדברים בטלפון כמה פעמים בשבוע...ונפגשים רק למטרה מאד ספציפית או אם הבחורה(/בחור) ממש חייבת וגם אז בתדירות מאד נמוכה.
למה?כי בזמן הזה כל שטות קטנה יכולה לגרום לחששות שיכולות להוביל לפיצוץ השידוך וגם כי יש ניסיונות קשים בנושא הצניעות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2013 15:41 לינק ישיר 

אינמה לומר, הרבי שלכם צודק!
בסוף אשקול להיות חבדניקית.. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2013 15:44 לינק ישיר 

וואלה מצאתי את השידוך הכי טוב לטיע.

בחור חסיד גור!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2013 15:46 לינק ישיר 

קדמו לך.. 

חוצמזה את הכללים האלו אמר הרבי מיליווביטש ולא האדמור מגור! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 00:32 לינק ישיר 

אוהבתותך כתב:
היי חברים חברות...

רציתי לשמוע מכם
א. מה דעתכם על ההגבלות של הקשר בזמן האירוסין.
ב. אלו חוקים נפוצים היום, כלומר מה הכללים הרווחים

ולמה לעזאזל זה טוב הדבר הזה

תודה מראש
אוהבתותך

נשלח מהאנדרואיד שלי

א. ההגבלות בכללי באו בשביל שתשמרו על עצמכם אין עניין לשום רב או פוסק שלא תבני את הזוגיות שלך אלא ההפך.... שתבני אותם בצורה נכונה ואמתית....!!!! כמובן שיש הגבלות מוגזמות כמו להיפגש פעם בשבועיים 
אני מאמינה שאת מספיק חכמה בשביל לדעת איפה הגבולות הפרטיים שלך... 

ב. מה שאני מכירה זה פעמיים שיחה בשבוע ופגישה פעם בשבועיים...(לא שאני מסכימה...) 

בהצלחה =) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 09:45 לינק ישיר 

אני כבר נשואה הרבה זמן, ולא הגבילו אותנו בכלל דברנו כל ערב שיחה ארוכה ובמשך היום שיחות קצרות .נפגשנו בערך פעם בשבוע כי היינו בערים מאד רחוקות אז אולי קשה לי להבין את מה שאת אומרת, אבל נראה לי שאתם מקלקלים לעצמכם במקום ליהנות ממה שיש ולנסות להיות ביחד כמה שאפשר אתם עסוקים בלרצות שהזמן יעבור. זה תקופה שאם לומדים לחיות אותה נכון היא תקופה מצוינת שנותנת הרבה לאחרי החתונה חבל לפספס אותה. מותר ורצוי לדמיין מה יהיה אחרי זה, אבל יש דברם שלא ביחד (לפחות לדעתי) אל תחכו כל הזמן שהזמן יעבור, אחרי זה יש את כל החיים ליהנות עכשיו תחיו את מה שיש רק תרוויחו מזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2013 12:01 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
לדעת הרבי,לא נפגשים אחרי הווארט.(אירוסין) הרבי אומר שקירוב בזמן  שצריך ריחוק מביא לריחוק בזמן קירוב...
מדברים בטלפון כמה פעמים בשבוע...ונפגשים רק למטרה מאד ספציפית או אם הבחורה(/בחור) ממש חייבת וגם אז בתדירות מאד נמוכה.
למה?כי בזמן הזה כל שטות קטנה יכולה לגרום לחששות שיכולות להוביל לפיצוץ השידוך וגם כי יש ניסיונות קשים בנושא הצניעות...
רוב הציבור החסידי לא נפגש ולא מדבר בין האירוסין לחתונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2013 12:04 לינק ישיר 

בס"ד

ואז?הם גם לא נפגשים בין הפגישה לאירוסיןרק פגישה אחת של 60דק'.שההורים בחדר ממול משקיפים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 12:07 לינק ישיר 

נפגשים 3 פגישות שיכולות להימשך כשעתיים כל פגישה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2013 12:14 לינק ישיר 

בס"ד
אוקי...ובחבד לא קובעים זמן או כמות פגישות....למרות שברור שיש גבול,אך השיטה זו שעד שהבחור/הבחורה לא
סגורים עם עצמם סופית-לא סוגרים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 12:16 לינק ישיר 

בס"ד
ואגב,זה מצחיק אם עושים חישוב 3כפול2=6 שד"א תוך 6שעות קובעים עם מי לחיות כל החיים....זה לא מפחיד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2013 12:46 לינק ישיר 

ואחרי 30 שעות זה כבר מרגיע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2013 12:51 לינק ישיר 

בס"ד
אממממ תלוי מה מצב הפרפרים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/6/2013 00:00 לינק ישיר 

פותחת האשכול , הכלה היקרה !

יש לך 2 אפשרויות ואת יכולה לבחור איך לקבל את זה 
או לרטון ולהתעצבן איך עושים לך את זה , איך בתקופה שאת רוצה להכיר אותו יותר ויותר ולהתקשר אליו , "מונעים" ממך.
ויש לך אפשרות לקחת את זה בתור זכות , רוצים לגרום לך להתגעגע אליו יותר , רוצים לשמור עלייך טהורה ממש עדיין , וכל אחת לפום שיעורא דיליה.. יש אחת שמדיבור של גבר תתחיל להרגיש בבטנה המתפרפרת ואחת עברה את השלב הזה ועד שלא יגיע למצב קרוב יותר (פשוטו ) לא תתרגש.. למה לך? חכי עוד קצת ואז תביני שזה היה שווה! אני מדברת מניסיון של חברה טובה שלי (לא חבדניקית) , שהיה ביניהם קשר חזק של אהבה בין הווארט לחתונה ו.. ואחרי הכל היא אמרה לי , תדעי לך שאצלכם זה הכי טוב , המרחק הזה מונע הרבה , (נו.. באמת בטוח את יודעת) וכך הקשר הוא קדוש ותמים באמת .
אצלינו מהווארט (אירוסים) לחתונה החתן טס לרבי , לנצל את הזמן שנקרא "יקר מכל יקר" ללמוד!
מי שבארץ ועוד קרוב לכלה  .. כמה שינסה להיכנס ללימוד קשה עליו יותר , בטוח

תצליחי . תהני מזה שיש לך משפ' ורבנים שעושים לך גבולות , כנראה אתם כן בליגה ! כנראה את כן שייכת לחרדים , כי מי שלא  , אין לו שום הגבלות ובשום זמן ,
עד עכשיו התאפקת (בתקווה ) , לא תתאמצי עוד טיפה?? 
שמרי עלייך, את יהודיה טובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2013 12:34 לינק ישיר 

שמעתי פעם שהרבה אם לא כל העזיבות שידוך, קורות אצל מי שנפגש בין האירוסין לחתונה.

תוקן על ידי מנחמחיים ב- 12/06/2013 12:34:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הגבלות-חוקים בין האירוסין לחתונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.