ערב טוב לחברי הפורום וצופיו, לפני כמחצית השעה הסתיים קונצרט סיום שנת הלימודים של בית הספר לחזנות בפתח תקווה - במרכז וואהל באוניברסיטת בר אילן. התשפפו בקונצרט החזנים: יעקב מוצן, בן ציון מילר, יחזקאל קלאנג, יהודה רוטנר וישראל רנד - מצוות הנהלת בית הספר וכמצרים אורחים במהלך שנת הלימודים האחרונה. כמו"כ השתתפו תלמידי בית הספר ביצירות סולו ובדואטים מקוריים יחד עם סימפונט רעננה בניצוח מאסטרו אלי יפה ובליווי מנחם בריסטובסקי שאף ניצח בערב זה.
נכחו חברי פורום רבים שיפרטו את היצירות שבוצעו יישר כח להנהלת בית הספר על הבמה הייחודית שהעמידו לתלמידים בערב זה
בברכת ערב טוב יהודה
נשלח ב-10/6/2013 00:21
פעם ראשונה שאני נוכח בערב מסוג זה, כוונתי היתה לבוא ולהנות בעיקר משירתם של החזנים הוותיקים ונמצאתי נהנה לא פחות משירת הצעירים בלטו לטובה אלעזר וינוגרד שהוא כבר מזה שנים על הכוונת שלי כסופר סטאר של החזנות. אייזנשטט ששר את פינציק מדויק ונעים בקולו המתוק. לייזר ברוק כוכב ר"ג ריגש אותי והפנט אותי. וזוג החזנים שוורץ וקירשנבוים, שוורץ הראה שחזן הוא לא פחות טוב מאשר מנצח, וכמנצח הוא מעולה! וקירשנבוים הוא ווירטואוז אין מילים היו עוד כמה מבצעים שלא שווה לדלג עליהם מהתלמידים שמחה הלפגוט אותו הקול כמו של אחיו רק מבנה גוף שונה עדיו לגדולות. יצירה מקורית של קרי"ש למיטה של אלי יפה בביצוע פה של חזן והיה גם טריו יפיפה שווה. החזנים הגדולים מוצן רנד מילר רוטנר קלאנג מורים ומכוונים את ממשיכי הדרך שרו ובלט הכיוון שנתנו לחזנים הצעירים לפני העליה ואחריה היה חסר לי באולם את משה שטרן זקן החזנים הוא היה צריך להיות ולראות שהחזנות עדיין קיימת באולם הקונצרטים כבתפילה דיווח זה הוא לא במקום הדיווח על השבת של מילר בר"ג הדיווח הבא בא יבוא
הגחתי ממחבואי לומר רק זאת... "ותודה לגושדני שלא נתן לעובדות לבלבל אותו..." לא נכנס מראש למי היה טוב ומי לא, רק מעדכן שהדיווח או הפרשנות של הנ"ל שווים כשטר אג"ח של נוחי דנקנר.
יש לציין לשבח את אבי איזנשטט שבחר קטע פונומנלי וקשה לביצוע, וביצעו בהצלחה יתירה.
כל הכבוד תעלה ותצליח
נשלח ב-11/6/2013 00:18
לא הייתי אמש בקונצרט אבל אני רואה את הסרטונים של יעפ שהעלה.
אני מתרשם מהאיכות הגבוהה של תלמידי בית הספר לחזנות בפתח תקוה.
אני רוצה להודות למאסטרו אלי יפה שמפרגן למורים ותלמידים לנצח בקונצרט .
יישר כח לעוסקים