בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

דיווח מקונצרט סיום שנה"ל ביה"ס לחזנות בפ"ת תשע"ג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2013 07:49 לינק ישיר 
האזינה אלקים לחן ועיבוד וניצוח מנחם בריסטובסקי

www.youtube.com/watch?v=FtOp4VFucY4

תוקן על ידי יעפ ב- 11/06/2013 07:50:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2013 07:52 לינק ישיר 
נקדש לחן ועיבוד מאסטרו אלי יפה

מנצח מנחם בריסטובסקי עם מקהלת בית הספר לחזנות פתח תקוה
www.youtube.com/watch?v=EFgx90BnxsQ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2013 21:22 לינק ישיר 

חברה ‏ שלחה ‏ לי ‏ את ‏ רשמיה ‏ מקונצרט ‏ סוף ‏ שנה ‏ של ‏ בית ‏ הספר ‏ ועל ‏ פי ‏ בקשתה:

האשכול הזה ראוי להרבה יותר התייחסות מצידי,‏ אני חושבת שלא היה קונצרט כזה אי פעם בוודאי לא בחמישים שנה האחרונות.
אני לא מדברת ‏ רק על האיכות וההכנה שהביאה את התלמידים לאיכות גבוהה ולשירה עם תזמורת סימפונית,‏ אני גם לא מתכוונת רק לחזני ההמשך שצומחים כאן מול העיניים,‏ אני בעיקר מדברת ומתכוונת על התוצר הכללי שעומד ממול שהוכיח שניתן לעשות את הכל בעולם החזנות ולא רק על ידי גוף אחד בחזנות אלא שיש עוד מקום לעוד גופים ומפיקים בחזנות.
הפתעה עבורי היה לראות את החזן הצעיר אברימי קירשנבוים עלם חמודות שמלבד היותו חזן אורח בבית הכנסת הגדול בירושלים לעיתים קרובות,‏ כאן קיבל את הבמה המלאה כמלחין ומתזמר וכתב דואט נפלא לטנור ובאריטון.‏ ושר את הדואט עם חברו לספסל הלימודים יוסי שוורץ גם הוא מלבד חזן גם מנצח צעיר ומוכשר.
לא ציינו כאן כמעט את ובדברי קדשך ששר בן ציון מילר על פי דעתי זה היה ביצוע משובב נפש,‏ החזן מילר גם כעת שר את היצירה בגישה חזנית על פי פירוש המילים והביא ביצוע שלא היה מבזה את גדולי זמרי האופרה.
מנחם ‏ בריסטובסקי ‏ ואלי ‏ יפה ‏ הם ‏ ככפפה ‏ ליד ‏ של ‏ מוסיקאים ‏ שלא נראה ‏ כמותםבעולם ‏ החזנות ‏ כאן ‏ ראו ‏ את גדולתם ‏ של אלו.
התרשמתי ‏ מאוד ‏ לטובה ‏ מהחזן ‏ אייזנשטט ‏ ששר ‏ כבקי ‏ ורגיל ‏ את ‏ רזא ‏ דשבת חזן ‏ של ‏ ממש ארצה ‏ לראות ‏ אותו ‏ בעוד ‏ קונצרטים טיפה ‏ הייתי ‏ ממליצה ‏ לו ‏ לעבוד ‏ על ‏ עמידה ‏ על ‏ במה השאר ‏ פשוט ‏ מובנה ‏ בו
אני חושבת שאני לא ‏ היחידה ‏ שמציינת ‏ לטובה ‏ את אלעזר ברוק בחור צעיר שאף התארח בבית הכנסת הגדול בירושלים לתפילות שבת לשמחת הנהלת בית הכנסת,‏ הבחור התקדם מאוד והתרשמתי לטובה מהביצוע המתוק והמעודן יש עתיד תמשיך להשקיע. רק ‏ היה ‏ חסר ‏ לי ‏ מעט ‏ דרמה ‏ בחלק ‏ האמצעי ‏ אך ‏ לקראת ‏ הסוף ‏ חזרת ויצרת ‏ מתח,‏ מאוד יפה הייתה ‏ העמידה
חבל שהחזנים יחזקאל קלאנג ישראל רנד ויהודה רוטנר שרו מעט יצירות ורק בטריו אך אני מבינה שלא היה אפשרי לקיים ערב של שמונה שעות חזנות הן מבחינה תקציבית

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > דיווח מקונצרט סיום שנה"ל ביה"ס לחזנות בפ"ת תשע"ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.