בית פורומים עצור כאן חושבים

עצכ"ח במספרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/6/2013 23:22 לינק ישיר 

דייר,

פרזנט ואני אנשים שונים לגמרי, ומעולם לא נפגשנו פנים אל פנים. השאר נכון. (כמובן שתוכל לא להאמין לי, אבל for the record - אני מכחיש).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 00:00 לינק ישיר 

שווים בהשקופה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 00:03 לינק ישיר 

.

באיזה כלי אתה משתמש כדי להוציא את הנתונים הללו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 01:31 לינק ישיר 

עצכח זו אשליה, נסיון "לנאר" את הדת, כמוהה כנסיון לרבע מעגל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 07:28 לינק ישיר 

יש הרבה שצידדו בהפרדת הדת מהמדינה לצוך חופש פעולה גדול יותר למאמינים בדת .

אך כאן יש לזה גם חסרונות כי כל דבר קטן ישייכו לדת וינסו להתנכל לו .

אך המדינה כבר מזמן התנתקה מכל סממן דתי ולא פלא איך שהיא נראית .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 08:45 לינק ישיר 

שיבולת
אתה מתכנן טיהור אתני?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 10:00 לינק ישיר 

שיבולי

אולי יש כאן מקום להעיר שהאשכול הזה מדגים היטב את יתרונות וחסרונות הגישה המתמטית שלך, בסך הכל הבאת לנו סיכום מדויק למדי של נתונים שרובנו מכירים מכבר בערך מבלי להזדקק לחישובים ולטבלאות. ואילו לגבי הנושאים המהותיים, שעבורם אתה מצהיר שאתה מתעניין בכלל בפורום הזה, אתה עושה רושם שאינך מכיר בכלל את הנפשות הפועלות כאן. הרבה יותר היית מבין משיחה אחת עם אחד מן המשתתפים פה על הציבור החרדי הנורא ואיום מבחינתך, מאשר בכל הניתוחים הסטטיסטיים שעשית כאן לפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 10:04 לינק ישיר 

יהי

אתה בעד מחקר איכותני רח"ל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 10:09 לינק ישיר 

בעל
אני קורא לזה בד"כ שיחה עם חברים :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 11:52 לינק ישיר 

מואדיב כתב:
. באיזה כלי אתה משתמש כדי להוציא את הנתונים הללו?

זה שינוי די פשוט של הקוד שכתבתי לגיבוי התוכן, בזמנו. לוקח בערך שש דקות לייצר את כל התוצאות (כי לא צריך לשמור על הדיסק).  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 12:27 לינק ישיר 

יהיאור כתב:

אולי יש כאן מקום להעיר שהאשכול הזה מדגים היטב את יתרונות וחסרונות הגישה המתמטית שלך, בסך הכל הבאת לנו סיכום מדויק למדי של נתונים שרובנו מכירים מכבר בערך מבלי להזדקק לחישובים ולטבלאות. ואילו לגבי הנושאים המהותיים, שעבורם אתה מצהיר שאתה מתעניין בכלל בפורום הזה, אתה עושה רושם שאינך מכיר בכלל את הנפשות הפועלות כאן. הרבה יותר היית מבין משיחה אחת עם אחד מן המשתתפים פה על הציבור החרדי הנורא ואיום מבחינתך, מאשר בכל הניתוחים הסטטיסטיים שעשית כאן לפורום.

ולי דווקא נראה שיש המקום להעיר שעם הזמן, אתם מאבדים לא רק את היכולת לייצר תועלת, כי אם אפילו לזהותה.

שהרי מהם ה"נושאים המהותיים" שאתה מדבר עליהם? משהו כמו אשכולך על "חשמל בשבת: חשיבה הגיונית יותר", בה טענת, פחות או יותר, שמרגיש לך שמה שחשוב היא הפעולה, לא המכניקה (אולי הפוך, לא משנה), ולא הקשר הפסוקים ("ששת ימים תעבוד ועשית כל מלאכתך, ויום השביעי שבת וכו'"). ומה כבר יש בזה? הטענה סובייקטיבית לחלוטין (לאחרים זה מרגיש שונה, מה לעשות), אין מה לעשות אתה (כך אתה מרגיש, אבל איך תבדוק?), ואין מה להתקדם בכלל בתחום (אם תשקיע בזה עוד שנים, תרגיש שונה / יותר. אז מה?).

ואילו כאן אפשר, תוך כעשרים-שלושים דקות, לזהות בפורום תבניות של עשור: יש אותו סוג ירידת פעילות כשהיה באזור 2006-2010, אובייקטיבית גם אז היה לזה אותו הסבר, ואני ספקן שהוא היה ברור מראש לכולם או לך (מה שדומיננטי זה ירידת פתיחת האשכולות, וכמעט שאין תלות בין רמת הפעילות הכללית לרמת הפעילות לאשכול), ויש לזה גם מסקנות לאופי השתתפות שאפשר לבדוק אובייקטיבית (כלומר, טרם פרסום הדברים). היות שמדובר בתחום שמתקדם, בניגוד לתורה, אפשר אם רוצים להמשיך ולהתקדם הלאה (אבל די ברור שלא אתכם).

תוקן על ידי xibolaiyu ב- 16/06/2013 12:34:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 12:57 לינק ישיר 

תוקן על ידי מנהלי_משנה ב- 16/06/2013 13:38:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 14:30 לינק ישיר 

המספרים מדברים בעד עצמם .

האשכול הזה הוא מהיחידים שכל הזמן מתעדכנים .

חבל שאנשים הרבה פעמים עוברים לפסים אישיים ולא מתמקדים בדיונים עצמם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 15:28 לינק ישיר 

תמיהני שנעדר המספר העיקרי בעצכח במספרים: כמה מינאטן יהיו מזמן כניסת Xili לאשכול ועד נעילתו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2013 16:16 לינק ישיר 

ואילו אני תמהני מדוע אשכולות הגיגיו של חרתא פצפון כה מבדחים, בעוד שבדיחותיו מזכירות פליצע מיוסרת שלאחר אכילת צ'ולענט של שאבעס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > עצכ"ח במספרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.