|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:26 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | יש לו דפוס קבוע של לנסות להתסיס את הפורום עם ציטוטים בעלי ניחוח שובניסטי, עם חיבה לפנינים תוצרת הרמב"ם. |
|
לא רואה בזה שום פסול. כל עוד זה מעיר את דיירי הפורום ולא פוגע באף אחד/ת- אין עם ההתפרעות הזו שום בעיה.
להיפך, אני בעד =)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:39 |
|
| |
אהה זו לא היתה ביקורת כלל, רק הפגנת ידע. אותי זה דווקא משעשע 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:40 |
|
| |
מה הבעיה בציטוטי הרמב"ם עם אופי שובניסטי?
מילא ציטוטי אנשים חסרי שכל שבודים מליבם... אבל, הרמב"ם, יודע מה ההוא כותב. וכן.. התורה אותה תורה ודברי הרמב"ם צריכים להתקבל באותו אופן גם כזה מתנגש עם כמה אינטרסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:41 |
|
| |
אני לא מנסה להתסיס את הפורום, אני פשוט לא אוהב בורות... 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:45 |
|
| |
כאמור אין שום בעיה, אני כתבתי איפשהו שזו בעיה?
ואדם, בורות זו אכן בעיה שרצוי לפתור, ואתה צדיק על הרצון שלך ללמד, אך נראה שיש לך חיבה/נטייה לעסוק בתחום מסוים, ואליו אתה מרבה להתייחסת, במקרה זה נושא מעורר אמוציות, במיוחד אם מתייחסים אליו בלי קונטקסט תקופה ומקום. זו אינה בחירה מקרית
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:53 |
|
| |
אני מתייחס למגוון רחב של תחומים, ותעיד על כך ההיסטוריה שלי, אבל אנשים רוצים לזכור דווקא דברים שכתבתי ולא כ"כ נוחים להם. זה לא שציטטתי איזה מדרש עלום מימי הביניים או סגולה מהאדמו"ר מחרמשטט..
את? מטיפה על קוטנקסט תקופה ומקום? רק אתמול אמרת שמה שכתוב בתורה זה האידיאל לכל זמן שהוא..
(Get your ducks in a row... (no pun intended
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:59 |
|
| |
בתור אחת שיודעת רק ab באנגלית, הכנסתי את השורה האחרונה שכתבת לגוגל תרגם וזה מה שקיבלתי: קבלי את הברווזים שלך בשורה. זה לא משחק מילים.
חחחח
מה זה אמור להביע???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 13:59 |
|
| |
מי שצריכה להבין, תבין..
(בורות, אמרתי? )
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:01 |
|
| |
חצוף אחד!!!
תוקן על ידי טיע ב- 27/06/2013 14:02:12
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:08 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בתור אחת שיודעת רק ab באנגלית, הכנסתי את השורה האחרונה שכתבת לגוגל תרגם וזה מה שקיבלתי: קבלי את הברווזים שלך בשורה. זה לא משחק מילים.
חחחח
מה זה אמור להביע??? |
|
חחחח
את יודעת למה דור הפלגה הסתבכו לתקשר? כי הם השתמשו בגוגל טרנסלייט..=))
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:11 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אני מתייחס למגוון רחב של תחומים, ותעיד על כך ההיסטוריה שלי, אבל אנשים רוצים לזכור דווקא דברים שכתבתי ולא כ"כ נוחים להם. זה לא שציטטתי איזה מדרש עלום מימי הביניים או סגולה מהאדמו"ר מחרמשטט..
את? מטיפה על קוטנקסט תקופה ומקום? רק אתמול אמרת שמה שכתוב בתורה זה האידיאל לכל זמן שהוא..
(Get your ducks in a row... (no pun intended |
|
לא מטיפה דבר, מייחסים לי פעולות לא לי. למכור את הילדה שלך היום לא רלוונטי בקונטקסט של הזמן והמקום שעם ישראל חי בו. מה שכתוב בתורה בנוגע למהות הטבע של כל אחת מהבריות אינה תלוית זמן ומקום, כמו שהשוני הפיזי שלהם לא השתנה בהתאם לתקופה. מצפה לקצת יותר חדות הבחנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:17 |
|
| |
בס"ד בטח שתלוית זמן ומקום...היום הנשים עובדות ולא רק בפלך...ולעומתן גברים עושים פעולות הבית...בקיצער הקב"ה מכין אותנו לגאולה,הזמן שמעלת האישה תתגלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 14:24 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | לא מטיפה דבר, מייחסים לי פעולות לא לי. למכור את הילדה שלך היום לא רלוונטי בקונטקסט של הזמן והמקום שעם ישראל חי בו. מה שכתוב בתורה בנוגע למהות הטבע של כל אחת מהבריות אינה תלוית זמן ומקום, כמו שהשוני הפיזי שלהם לא השתנה בהתאם לתקופה. מצפה לקצת יותר חדות הבחנה. |
|
בתורה לא כתוב כמעט שום דבר על מהות הטבע, כתובים דינים שעליהם אנשים "מלבישים" טעמים וסיבות לפי דעתם...
חייכנית: בסוף עוד יתברר שמשיח זה בעצם משיחה...
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 27/06/2013 14:25:57
|
|
|
|
|