בית פורומים עצור כאן חושבים

שאלה לקהל הפורום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2013 22:01 לינק ישיר 

חרד_לנפשו כתב:
כרגע הבן שלי החסיד הראשון שלי. 
וכדרכם של חסידים מה שהאדמו"ר אומר זה האמת. ;)

ו'על הדרך', אם כבר יש לך חסיד, כדאי שתחנך אותו גם שלפעמים האדמו"ר לא יודע תשובה לשאלה...
רווח נקי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2013 22:31 לינק ישיר 

MotiGolds כתב:

... ואם זה משנה אני דתי לאומי.
...
השאלה שלי נורא פשוטה  ... למה אני שומע פעמים רבות מידי דברי נאצה כלפי הציבור הדתי לאומי, עד כדי קריאות "נאצים","שאבעס","גוי"
....
כי אנחנו בתור ציבור נמצאים בעמוד התווך בין החילונים לחרדים; לחרדים אנו מסבירים את הדעה של החילונים, לחילונים את הדעה של החרדים
ערב טוב!

עושה רושם שכל העולם ובעלה כבר ענו לך תשובות איך להתמודד עם הסימפטומים של הבעיה שתארת, איש איש כמידת הסכלות והדמוגגיה בהן חנן אותו הקב"ה (אהבתי במיוחד את מיימוני עם הmotherhood and kugel pie הגרוטסקי, והערס המקלל עם תשובת העוצמה הפנימית השקטה).
  אבל אם לחתור לשורש העניין, הרי שהסיבה שהחרדים מקללים אותך היא פשוט משום שחברתך לא השכילה ליצור מצב בו לא משתלם להם להמנע מכך. הטריק הקבוע בישראל הוא כדלהלן: בעזרת ישות על טבעית מאחוריך, הכנס את עצמך לברוך עמוק בו אתה אכן משלם מחיר אישי כבד על משהו (נגיד, הולדת ילדים מופקרת ונטולת אחריות), ודרוש בעזות מצח מאחיך הפראיירים לשלם גם כן בלי קשר (למרות הקשר!) לייחסך אליהם. זה עובד כאן מצויין, למרבה הצער, והאשמה היא בך (לא כרגע אישית - עוד מספר שנים, סטטיסטית - אתה פשוט מצטייר כירחמיאל מפד"לניקי טיפוסי). בכל מקום אחר, היה ברור לאם חרדית שמעודדת את ילדיה לקלל אותך, שלכל הפחות תצביע נגד קצבת ההמלטה של ילדיה הבאים. הסק את המסקנות לבד.
  למען ההגינות עלי לציין שכרגיל קל לכולם (כולל לי) לרדת על החרדים, אבל את השליטה האבסולוטית בטריק של הכנסתי-את-עצמי-לברוך-נכלולי-בואו-שלמו-אתם-על-העניין השיגה החברה שלך, לא החרדים, ובנזקים שגודלם עולה לאין שיעור על זה של הבטלנים השחורים. זה מוביל לסוף דבריך. בניגוד למה שמפמפמים לך בישיבה התיכונית, אינכם נמצאים בתווך בין החילונים לחרדים, אינכם הגורם המגשר, אינכם מנהיגי-העתיד-משלבי-היתרונות, וכו'. בסקאלת המשיחיות המדינית המופרעת, אתם בהחלט הסמן הקיצוני - הרחק מכל השאר. במובן השטחי יותר, אתם מתלבשים/מדברים יותר באמצע. זה הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > שאלה לקהל הפורום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext