|
|
| נשלח ב-20/6/2013 21:47 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  |
זוגיות היא עניין חמקמק, וזוגות זה עניין מתעתע
|
|
יפה אמרת
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 21:49 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | חיזקת אותי באמונה :) הזוהר מקשה הרי כתוב במקום אחד בת פלוני לפלוני ובמקום אחר אין מזווגין לאדם אלא ע"פ מעשיו( לא מדייק בלשונות כי לא לפני כרגע). ומתרץ שבאמת לכל אחד יש את הזיווג שלו לפי שורש נשמתו, אבל לפעמים חצי אחד תיקן את עצמו ועלה ברוחניות בעוד החצי השני.... והקב"ה ארך אפיים ומחכה לחצי השני זמן מה עד שיעלה ואם כבר עובר הזמן והוא לא מתקן את עצמו, אז הקב"ה לוקח זוג אחר כזה ומזווג את הגבוה עם הגבוהה והנמוך עם הנמוכה. עכת"ד הזוהר פחות או יותר פה זה נראה ממש כאילו בעלה תיקן את עצמו, והקב"ה חיכה שגם היא תתעלה. |
|
אז השם מסדר כמה רזרווה? :)
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:11 |
|
| |
| jija כתב: |  | חיזקת אותי באמונה :) הזוהר מקשה הרי כתוב במקום אחד בת פלוני לפלוני ובמקום אחר אין מזווגין לאדם אלא ע"פ מעשיו( לא מדייק בלשונות כי לא לפני כרגע). ומתרץ שבאמת לכל אחד יש את הזיווג שלו לפי שורש נשמתו, אבל לפעמים חצי אחד תיקן את עצמו ועלה ברוחניות בעוד החצי השני.... והקב"ה ארך אפיים ומחכה לחצי השני זמן מה עד שיעלה ואם כבר עובר הזמן והוא לא מתקן את עצמו, אז הקב"ה לוקח זוג אחר כזה ומזווג את הגבוה עם הגבוהה והנמוך עם הנמוכה. עכת"ד הזוהר פחות או יותר פה זה נראה ממש כאילו בעלה תיקן את עצמו, והקב"ה חיכה שגם היא תתעלה.
אז השם מסדר כמה רזרווה? :)
תוקן על ידי One_OfThem ב- 21/06/2013 01:11:48
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:31 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  |
אממ, את יכולה לקרוא לזה ככה, רק צריך לדעת שבנושא הזה ה-כ-ל משמיים (ככה אמר לי אחד המקובלים הגדולים)
|
| לא רק בנושא הזה...
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:36 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | יש גם כדורים לאנשים שמתערבים לאחרים בחיים?? |
|
אפרופו סמורף
אתה יודע מה אומרים לפני מבחני צו ראשון בצבא...
אל תעתיק מהחבר שיושב ליידך...למה יכול ליהיות שהוא אהבל מספר אחד בארץ...
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:36 |
|
| |
אמממ לא הכל בידי שמים..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:40 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | | אמממ לא הכל בידי שמים.. |
|
ברור...לפעמים יש עננים...
הכל בידיי מי שיצר ואמר ויהי שמיים...
לא כך?
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:46 |
|
| |
אדםםםםםםםםם זה אחד ה-משפטים שלי!
בכייף, רק תסדר את עניין התשלום.... P=
לענייננו, אהבתי את שאלת החוקיות... אבל תשובה אין לי.... =)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 22:53 |
|
| |
| jija כתב: |  | יש גם כדורים לאנשים שמתערבים לאחרים בחיים??
אפרופו סמורף
אתה יודע מה אומרים לפני מבחני צו ראשון בצבא...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2013 23:57 |
|
| |
ulala  
תוקן על ידי jija ב- 20/06/2013 23:58:42
אל תיתן למי שאתה...להפריע למה שאתה יכול ליהיות..!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2013 00:20 |
|
| |
| jija כתב: |  |
אתה יודע מה אומרים לפני מבחני בגרות
|
|

|
|
| נשלח ב-21/6/2013 00:53 |
|
| |
| jija כתב: |  | תראי, מוזר זה באמת מוזר. הזוי, אף זה הזוי. אבל.. מדברייך נשמע שלא את עצם התופעה הזאת באת לברר, איך קורה כזה דבר.. אלא העובדה האם זה "חוקי" להשתנות יומיים לפני ולקטוף כזה בחור.. האם זה מוסרי והוגן בעצם "לשחק" אותה זמן קצר לפני והופ לקחת בחור משכמו ומעלה..
אז על זה אנסה לעלות כמה נקודות ממבט שונה ואולי זה כזה ישקיט את לבך...
א. איך לא - כמה מוזר שזה לא יהיה, כמה שזה לא פייר, לא מוסרי.. תהיי בטוחה שאין אדם נוקף אצבעו למטה אא"כ מכריזין עליו מלמעלה.. נו אז באמת... מילא שאת חושבת שאפשר לעבוד עליו.. שבטוח הוא לא הסתכל עליה כל הפגישה.. (אני מבין שהיית שם...) שבבירורים פשוט כולם שכחו מהעבר האפל שלה עד לא מזמן.. זה עוד איכשהו מקובל עלי... אבל זה ברור לך שעל הקב"ה א"א לעבוד.. נכון? נו.. אז אם עליו א"א לעבוד.. את חושבת שאם זה לא היה מתאים לאותו עלם חמודות זה היה קורה בכלל..?!
ב. בהמשך להנ"ל, עצם זה שההם סגרו איתה.. זה מוכיח לך עד כמה זה משמיים.. שהרי איך יכול להיות שכולם יודעים עליה שהיא כזאת וכזאת, ובכל הבירורים אף אחד לא אמר עליה איזה משהו שיגרום להורים שלו לברוח מהעניין..?! אין לך הוכחה גדולה מזו על השגחת השם הפרטית שבסיפור הזה?!
מקסימום את יכולה לשאול - מה את יכולה ללמוד מכזה סיפור.. איך את יכולה להתקדם מפרדוקס שכזה.. אבל לא מעבר לכך..
ג. את הרי יודעת.. שמה שרואים מכאן לא רואים משם.. אז נכון שכלפי חוץ היא הייתה כל מה שאמרת עליה.. אבל מאיפה לך מה הפנימיות שלה? מה היכולות שלה? מה כוחות הנפש שלה? עם מה היא בכלל מתמודדת..?! אולי כל הנתונים הנסתרים שהם רבים על הגלויים נותנים לה את הנקודות זכות מעל כל אחת אחרת..?! אולי דווקא היא שעברה את מה שהיא עברה, היא זאת שבאמת תתן לו ללמוד ולגדל אותו יותר מכל צדיקה אחרת..?!
ד. משהו מהמקורות שאת אוהבת. יעקב אבינו נתבע על כך שהוא לא הביא את דינה לעשיו. שם הרי אין ספק שדינה הייתה צדקת גדולה הרבה יותר מהשכן החסיד והתמים שלך.. גם אין ספק שעשיו היה הרבה יותר רשע מהוד מעלת חברתך הבלגניסטית... ובכל זאת יעקב נתבע ונענש על כך שהוא החביא את דינה מעשיו..!!!
נו.. אז אם דינה ועשיו יכולים להיות שידוך.. העיקר שהיא תחזירהו למוטב.. אז חברתך.. לא יכולה להיות שידוך של אחד כזה..?!
תוקן על ידי נקודהלמחשב ב- 20/06/2013 20:41:13
לייק! אגב..אולי לא הבנתאותי...אני לא אומרת יאיי איך היא עשתה את זה...מעמש מעמש לא...לא מחפשת דבר כזה.. אלא...איך מסתדרים אח'כ....כאילו...אני צריכה מישו שיתאים לי איך שאני! ללא צורך להשתנות או לשנות! כך ש.....מייבין?
ונכתב בצד... בא לי לפתח אותך בתור אפליקצייה...אם יהיה למישו איזה שאלה סלאש ספק על משו...ישר ישאל שאלה באפליקיישן ואתה תפרק את זה לאלף גורמים...
ו.. א. את לא חושבת שחיי נישואין זה ה-אמצעי להשתנות..?! (לשנות את השני - לא!) ב. מאין לך מה באמת טוב לך..?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2013 01:22 |
|
| |
. א. את לא חושבת שחיי נישואין זה ה-אמצעי להשתנות..?! ממש לא! חיי נישואין הם לא מטרה להשתנות נישואין מלש' נשיאה הדדית זה להיות מסוגלים לשאת אחד את השני לשאת זה גם לרומם אחד את השני היכולת לקבל את השונה וההבדל לגשר על ההבדלים, להכיל להיות ביחד ודווקא לפעמים שיש שוני מתחברים לעומק ונפתחים ערוצים מדהימים!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2013 04:35 |
|
| |
דבר ראשון, אני חייב לציין שהכתיבה שלך ממש דומה לשל שנאל... אתן במקרה אחיות או משו?...
ולעצם השאלה, כואב לי על הלב להיכנס לקישקעס, של עלם ועלמה יקרים וחמודים, שרצונות כמוסים ונשגבים טמונים בלבם התם, ומי אני_הקטן והקשקשן, כי אדע מה מסתובב בראשם ומה מתאים להם?...
קודם עדיף שאני אדע מה מתאים לי...;)
לילה/ בוקר טוב:)
|
|
| נשלח ב-21/6/2013 08:18 |
|
| |
אין ממה לחשוש ולפחד...
כל אחד יקבל בעז״ה את אשר מגיע לו.
את לא יכולה לדעת מראש מה תפקידנו בעולם,האישי.
תתפלאי שד׳ ינחה אותך בעיצה נכונה וישלח לך זיווג טוב כמו שאת שואפת...
|
|
|
|
|