| נשלח ב-24/6/2013 15:52 |
|
| |
א-ל נקמות ה'. ואיך זה קשור לשידוכים?
בס"ד
באחד מימי חיי עלי אדמות נפגשתי עם חברה קדומה ותינתי בפניה את צערי וסבלי על מצבי העגום. על זה שאינלי חתן, על זה שטרם מצאתי בחור שיספק אותי ממש ושאני אספק אותו באותה מידה.
סיפרתי לה על חיי הרווקות שככל שעובר הזמן הם נהיים לעוסים כמו מסטיק. שיתפתי אותה בסיפורי על הבחורים החצופים ועל אלו שמנסים להיות נחמדים ומרוב זה שהם מנסים, הם כולם הצגה אחת גדולה.
שיתפתי אותה בחלומותי על גבר אמיתי, אחד שלא יהסס לחוות את דעתו בפני, אף אם היא נוגדת את דעתי ובד בבד יקבל את שיגעונותי למרות שיתכן ואינם קיימים אצלו.
ואז, מה היא אומרת לי? מה את רוצה? את בפרוש יורדת על הגברים, אומרת שהם חצופים ועוד.. אז איך את רוצה שה' יתן לך מתנה שאת כביכול מואסת בה??
מה אומר לכם? אז נכון שאני אומרת שגברים הם ***** וגם ****, אבל בחייאת, ה' יודע שזה לא אמיתי. ה' יודע שאני מאד רוצה להתחתן ומרוב שעברתי הרבה בחורים התחרפנתי קצת.
מה אתם אומרים? האם נכון הדבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 15:58 |
|
| |
אבל כשהוא יבוא לבחור וישאל אותו "יש לי בחורה להציע לך אבל היא אומרת שאתה ***** וגם ****, רוצה?" מה הבחור יענה?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:03 |
|
| |
טיעוש, לא יודעת אם זה קשור או לא, מי יודע חשבונות שמים,?! ראיה שלילית (אפילו בצחוק) היא כמו כיסוי על העיניים. אבל ראיה חיובית לעולם לא מזיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:07 |
|
| |
תשמעי יש מצב שהגעת למסקנה נכונה!
תתחילי לחשוב כמה עם חמודים ומיוחדים וחכמים וכישרוניים ורגישים ועדינים.... ואז יבא לך אחד כזה...= ))
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:08 |
|
| |
אני לא רוצה לאחל לאף אחד/ת את מה שעברתי בכל תקופת השידוכים שלי. קל לומר.. קשה ליישם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:09 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אבל כשהוא יבוא לבחור וישאל אותו "יש לי בחורה להציע לך אבל היא אומרת שאתה ***** וגם ****, רוצה?" מה הבחור יענה? |
|
אל תגזים! הקב"ה שדכן מעולה. הוא יודע לשווק את המועמדים שלו באופן הרבה יותר טוב מזה שתיארת.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:15 |
|
| |
לא שאני מזלזלת חלילה, וגם לא מקטינה מהחוויות שעברת, אבל תסתכלי סבבך על החברות המשותפות שלנו ותראי גם שם התמודדויות לא קלות... ועדיין יש אופטימיות ואמון.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:20 |
|
| |
ברור שהקב"ה שדכן מעולה! אבל אין ספק שאנחנו יכולים ליצור חסימה!
ה' אומר לך, איזה בחור מקסים ומיוחד הבאתי לך, ואת תקועה בזה שכל הגברים הם ********** =))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 16:23 |
|
| |
כשאני מסתכלת שוב, הכותרת נראית לי מדי קשה אבל אין ספק, שבמידה שאדם מודד, מודדים לו....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 18:09 |
|
| |
טיע, יש לי תשובה ממש ארוכה לתת לך על זה. קצת קשה לי לבטא אותה בכתב \ בדיבור.... אז את מוזמנת להיכנס למוח שלי ולשלוף אותה משם.
איחולי הצלחה וסיעתא דשמיא!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 18:16 |
|
| |
היא רומזת לך בעדינות שאולי עברת צד (לא של הכביש)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 20:15 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | ברור שהקב"ה שדכן מעולה! אבל אין ספק שאנחנו יכולים ליצור חסימה!
ה' אומר לך, איזה בחור מקסים ומיוחד הבאתי לך, ואת תקועה בזה שכל הגברים הם ********** =)) |
|
קטנה  טיעוש חמדתי, מה שאת רואה דרך העיניים שלך זה מה שאת רואה דרך הראש שלך, אם את חושבת שגברים הם כאלו, אז ככה את גם רואה כל גבר שאת נפגשת איתו, למרות שאולי הוא מיוחד ועדין ורגיש בדיוק כמו שאת חולמת! אני יודעת שעברת המון בכל השנים האחרונות ולא לחינם האמון שלך הגברים הוא אפסי, אבל תנסי לחשוב חיובי, לחפש סביבך גברים עם נקודות אור, אבא שלך, גיסים, עמיתים בעבודה, דודים ואפילו שכנים. שימי לב לאדיבות שלהם, ליחס שלהם כלפי האישה שלהם, לעדינות, להתבטאות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 21:16 |
|
| |
ואם אפשר לספק עוד סיבה להיות שמחה ואופטימית, אז גם להודות לקב"ה שאת לא מעבירה את השנים האלה בתור חילונית, עם כל ההשפלות, אכזבות וצלקות שהן מנת חלקן של אחוז גבוה מהחילוניות, בחיפושן אחר בן זוג. את בתוך מערכת שמגוננת עלייך ודואגת לך ולא בהפקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2013 22:08 |
|
| |
אכזבות וצלקות יש לכולן בלי קשר לדת..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 00:02 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אכזבות וצלקות יש לכולן בלי קשר לדת.. |
|
כיהודים מאמינים ההולכים בדרך התורה והמצוות ומקפידים במצוות שבין אדם לחברו, אין ספק שיש יותר רגישות.
(לא כולם, ויש אצל החילוניים שמקפידים וכל זה, אני כבר מכירה... אבל עדיין חושבת שמי שהולך באמת, אז כן... )
|
|
|
|
|