|
|
| נשלח ב-25/6/2013 00:51 |
|
| |
אומנם לי אין ניסיון תעסוקתי כמו שלך אבל אני מבינה אותך לא יודעת למה והחרפון שלך חמוד :)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:24 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אבל אין ספק שאנחנו יכולים ליצור חסימה!
|
|
אאוצ'..
את תחכי את!! עדיין לא שמעת את הסייפא של הסיפור וכבר את מסיקה מסקנות?!
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:25 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | טיע, יש לי תשובה ממש ארוכה לתת לך על זה. קצת קשה לי לבטא אותה בכתב \ בדיבור.... אז את מוזמנת להיכנס למוח שלי ולשלוף אותה משם.
איחולי הצלחה וסיעתא דשמיא! |
|
תודה. יש מקום בשבילי במוח שלך? :)
את מוזמנת לשלוף את התשובה ממוחך.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:27 |
|
| |
| השיבני כתב: |  | | ואם אפשר לספק עוד סיבה להיות שמחה ואופטימית, אז גם להודות לקב"ה שאת לא מעבירה את השנים האלה בתור חילונית, עם כל ההשפלות, אכזבות וצלקות שהן מנת חלקן של אחוז גבוה מהחילוניות, בחיפושן אחר בן זוג. את בתוך מערכת שמגוננת עלייך ודואגת לך ולא בהפקר. |
|
תגידי את רצינית??? לרדת מהדת רק בגלל שהזיווג מתמהמה להגיע????
נשמע לי הזוי ביותר!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:28 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אכזבות וצלקות יש לכולן בלי קשר לדת.. |
|
האם רק לבנות יש אכזבות וצלקות?? גברים חסינים מכל זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:30 |
|
| |
אהה.. אוקי. הבנתי את זה בצורה הפוכה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:33 |
|
| |
| טיע כתב: |  | אבל אין ספק שאנחנו יכולים ליצור חסימה! אאוצ'..את תחכי את!! עדיין לא שמעת את הסייפא של הסיפור וכבר את מסיקה מסקנות?! |
|
בטח התכוונת מה היה בסוף, כי סייפא זה סכין, וזה באמת כבר נשמע מפחיד...=/
(זה כאב מה שאמרתי? אני באמת חושבת שזה נכון, אבל.....)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:48 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
באחד מימי חיי עלי אדמות נפגשתי עם חברה קדומה ותינתי בפניה את צערי וסבלי על מצבי העגום. על זה שאינלי חתן, על זה שטרם מצאתי בחור שיספק אותי ממש ושאני אספק אותו באותה מידה.
סיפרתי לה על חיי הרווקות שככל שעובר הזמן הם נהיים לעוסים כמו מסטיק. שיתפתי אותה בסיפורי על הבחורים החצופים ועל אלו שמנסים להיות נחמדים ומרוב זה שהם מנסים, הם כולם הצגה אחת גדולה.
שיתפתי אותה בחלומותי על גבר אמיתי, אחד שלא יהסס לחוות את דעתו בפני, אף אם היא נוגדת את דעתי ובד בבד יקבל את שיגעונותי למרות שיתכן ואינם קיימים אצלו.
ואז, מה היא אומרת לי? מה את רוצה? את בפרוש יורדת על הגברים, אומרת שהם חצופים ועוד.. אז איך את רוצה שה' יתן לך מתנה שאת כביכול מואסת בה??
מה אומר לכם? אז נכון שאני אומרת שגברים הם ***** וגם ****, אבל בחייאת, ה' יודע שזה לא אמיתי. ה' יודע שאני מאד רוצה להתחתן ומרוב שעברתי הרבה בחורים התחרפנתי קצת.
מה אתם אומרים? האם נכון הדבר?
|
|
מזווית ראיה שלי, אני לא חושב שהיא צודקת בכלל.. ואת.. את זה נושא אחר. ואני אתמקד רק בחלק הראשון.
תראי, אם היית אומרת שהעם הגברי, שיצירת האדם - הגברי זו יצירה פגומה, זו יצירה לקויה.. אם בכל טענותייך על המין הגברי היו בעצם טענות על עצם הבריאה... אז באמת היה מקום למה שחברתך אמרה - משום שאם את מתלוננת כלפי שמיא.. אז מידה כנגד מידה לא יביאו לך את מה שאת רוצה, שהרי - את עצמך מזלזלת ביצירה הזו..
אבל הרי את לא מתלוננת על עצם היצירה הזאת, את לא מקטרת כלפי שמיא, וכל דיבורייך כנגד עולם הגברי, זה רק תוצאה של חוויות שעברת איתם.. זה תוצר של תחושות שקרו בעקבות מקרים מסוימים.. נו.. וכי אסור לך להיפגע?! וכי אסור לך להרגיש תחושות?! אסור לך לכאוב ולהיות עצבה על כך..?!
ברור שלא!!!
אז.. כל זמן שבעומק לבך את כן מעריכה את הדבר הזה.. כן מבינה את הטוב שבזה.. ובעיקר את הצורך האמתי שלך בכך..(ועובדה שאת עדיין לא עברת צד...) אין סיבה בעולם שיהיה פה איזה נקמה כו מידה כנגד מידה!!!
וגם ברור שבהבעת כאבך ותחושתך אין בכל פסול.. וההפך עדיף שתשחררי את זה החוצה מאשר שזה רק יבעבע בך מבפנים...!
זו דעתי.. ואת יכולה לנשום לרווחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 22:11 |
|
| |
| טיע כתב: |  | טיע, יש לי תשובה ממש ארוכה לתת לך על זה. קצת קשה לי לבטא אותה בכתב \ בדיבור.... אז את מוזמנת להיכנס למוח שלי ולשלוף אותה משם.
איחולי הצלחה וסיעתא דשמיא!
תודה. יש מקום בשבילי במוח שלך? :)
את מוזמנת לשלוף את התשובה ממוחך. |
|
יש לי מקום בשבילך בלב אם את רוצה.... :)
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 10:37 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
באחד מימי חיי עלי אדמות נפגשתי עם חברה קדומה ותינתי בפניה את צערי וסבלי על מצבי העגום.
על זה שאינלי חתן, על זה שטרם מצאתי בחור שיספק אותי ממש ושאני אספק אותו באותה מידה.
סיפרתי לה על חיי הרווקות שככל שעובר הזמן הם נהיים לעוסים כמו מסטיק.
שיתפתי אותה בסיפורי על הבחורים החצופים ועל אלו שמנסים להיות נחמדים ומרוב זה שהם מנסים, הם כולם הצגה אחת גדולה.
שיתפתי אותה בחלומותי על גבר אמיתי, אחד שלא יהסס לחוות את דעתו בפני, אף אם היא נוגדת את דעתי ובד בבד יקבל את שיגעונותי למרות שיתכן ואינם קיימים אצלו.
ואז, מה היא אומרת לי?
מה את רוצה? את בפרוש יורדת על הגברים, אומרת שהם חצופים ועוד.. אז איך את רוצה שה' יתן לך מתנה שאת כביכול מואסת בה??
מה אומר לכם? אז נכון שאני אומרת שגברים הם ***** וגם ****, אבל בחייאת, ה' יודע שזה לא אמיתי. ה' יודע שאני מאד רוצה להתחתן ומרוב שעברתי הרבה בחורים התחרפנתי קצת.
מה אתם אומרים? האם נכון הדבר?
|
|
אולי גם מרגישים כך לגבייך???
האם כל הבחורים שניפגשת הם כהנ"ל???
ולענין הכנות את חושבת שבפגישות הוא יגיד את כל דעותיו ללא היסוס? ואלי תיפגעי ממה שיומר.
צריך לבדוק אם הוא אדם אמיתי כנה וכו..
ולענין השיגעון אם את תקבלי את השיגעונות שלו הוא יקבל את שלך וחוץ מיזה החיים יחיבו אותו פחות או יותר
בכל אופן תפילה וחשיבה חיובית אף פעם לא מזיק
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 12:34 |
|
| |
| חמקן1 כתב: |  |
אולי גם מרגישים כך לגבייך???
אולי. אני לא מונעת מהם להרגיש כך. כלומר, אני לא נוקטת בשום דרך שתיתן להם להרגיש כך. אבל אם הם מרגישים כך, אז סבבה..
האם כל הבחורים שניפגשת הם כהנ"ל??? כמעט.
ולענין הכנות את חושבת שבפגישות הוא יגיד את כל דעותיו ללא היסוס? ואלי תיפגעי ממה שיומר.
צריך לבדוק אם הוא אדם אמיתי כנה וכו..
לא אמרתי שיאמר את כל דעותיו בפגישות. סיפרתי רק על גבר חלומותי.
ולענין השיגעון אם את תקבלי את השיגעונות שלו הוא יקבל את שלך וחוץ מיזה החיים יחיבו אותו פחות או יותר
ברור לי העניין שאצטרך להתחתן גם עם שיגעון. הרי זו עיסקת חבילה. כל אדם והשיגעונות אותם נושא הוא עימו.
בכל אופן תפילה וחשיבה חיובית אף פעם לא מזיק
מה שנכון- נכון. עם עובדות אני לא מנסה להתווכח.
|
|
תוקן על ידי טיע ב- 26/06/2013 12:35:46
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 12:37 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  |
יש לי מקום בשבילך בלב אם את רוצה.... :)