|
|
| נשלח ב-25/6/2013 02:40 |
|
| |
לא הבנתי מה הבעיה לבקש לעשן במחיצתה או לא.. רק תבקש יפה ותיראה מה התגובה..
ועצוב שזה פוגע גם בקוגנטיבי ולא רק בפיזי...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 11:29 |
|
| |
| rikim כתב: |  | אתה יכול לבקש בעדינות הפסקת עישון תלוי אבל עם זה פרצוף אתה ניפגש אה ודווקא חשבתי אחרי הדג ביום שישי גם הזמן מהסיגריה האחרונה לא רחוק וגם ככה כבר חתיכיםאם אני יכול לבקש הפסקת עישון אני גם יכול לבוא ישר אחרי סיגריה.אני לא חושב שריטלין יכול לעזור, בדיוק כפי שלדעתי ריטלין לא יכול לעזור לחוסר ריכוז שנובע מרעב. יש הבדל לא קטן לפני או באמצע דבר ראשון להגיע לפגישה מעושן.... "הריח" לא הכי להיפגש עם בחור שהריח שנודף ממנו זה סיגריות ולא בושם ודבר שני שאתה מבקש לעשן במחיצתה אתה מבקש ממנה בעצם רשות (למרות שבערך כל בחורה מסכימה) וזה משדר אכפתיות |
|
אולי היא תסכים,אבל לא בטוח שתרצה אותו לחייה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 11:33 |
|
| |
אתה יכול לברר את דעתה בעדינות ולפי"ז להחליט עם לעשן איתה או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 12:19 |
|
| |
כשאני שומע על כל המכורים למיניהם אני שמח כ"כ שלא התחלתי אף פעם עם סיגריות וקפה. ולעניינינו, באמת כדאי שתנסה ריטלין במינון הכי נמוך שיש, ידוע שאלפי סטודנטים מנסים להשיג בכל דרך ריטלין בתקופת הבחינות, מה שכן, ישנם תופעות לוואי הנוגעות גם למצב רוח ומשתנים אצל כל אדם ואדם ולכן אם אתה הולך על זה תעשה ניסוי מוקדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 18:45 |
|
| |
תתחיל לעשן סיגרים, זה עושה רושם הרבה יותר טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 20:15 |
|
| |
| הליברל כתב: |  | כשאני שומע על כל המכורים למיניהם אני שמח כ"כ שלא התחלתי אף פעם עם סיגריות וקפה.
ולעניינינו, באמת כדאי שתנסה ריטלין במינון הכי נמוך שיש, ידוע שאלפי סטודנטים מנסים להשיג בכל דרך ריטלין בתקופת הבחינות, מה שכן, ישנם תופעות לוואי הנוגעות גם למצב רוח ומשתנים אצל כל אדם ואדם ולכן אם אתה הולך על זה תעשה ניסוי מוקדם. |
|
בדיוק בגלל כאלה תגובות חסרות ידע
אנשים שבאמת צריכים ליטול רטלין לסוגיו לא נוטלים,
וננחי אני מכורה לפפסי מקס, ואם ברגע זה אני לא שותה אז אני עצבנית
אני גם אקח רטלין?
רטלין הוא תרופה מעולה, לא ויטמנין,לא תוסף תזונה
לוקחים אותו שצריכים ושמאובחנים כסובלים מהפרעות קשב וריכוז.
ןלא בחור שמכור לסיגרייה,ובמקום לנסות להיגמל ולשפר את חוסר השקט והריכוז שהעדר סיגריה גורמת
רטלין לא יעזור לו.
אין לו באמת בעית קשב וריכוז
לא חסר לו דופמין במוח
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 20:46 |
|
| |
יש לי רעיון טוב תציע לה גם סיגריה ככה תפתור הכל .... =)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:38 |
|
| |
| עמלת_שורה כתב: |  | אבקש את עצתכם חברים יקרים.
ובכן, אפתח בכך שאני בחור מעשן. אמנם לא מעשן הרבה, אבל עדיין כעשר סיגריות ליום. (חצי חפיסה) אני יכול בקלות לא לעשן ימים רבים, אך בכל פעם שאני צריך להתרכז במשהו או להציג את עצמי בצורה מרשימה אני זקוק לחברי הטוב הסיגריה. הבעיה היא שבדרך כלל כשעה וחצי לפני הפגישה אני לא מעשן כדי שלא יסריח ממני, ואז אני בא לפגישה שבדרך כלל נמשכת שעה וחצי ומעלה, ולקראת סוף הפגישה אני מרגיש שעל מנת להמשיך לשמור על ריכוז אני זקוק לעשן.
הבעיה פחות נפוצה בפגישה ראשונה שבדרך כלל לא נמשכת ליותר משעה וחצי אלא בפגישות מתקדמות יותר שנמשכות לזמן ארוך.
לא רואה איזו עצה אתם יכולים לתת לי, אבל בכל אופן אני סומך על המוח היצירתי של יושבי הפורום.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 25/06/2013 19:01:59 |
|
2 עצות פרקטיות שעלו כעת במוחי.
א. הייתי מעשן כמה שפחות סמוך לפגישה, אבל כמה שיותר סמוך שזה באמת יחזיק מעמד לריכוז שאתה צריך. ולגבי בעיית הריח. א. יש תרסיס ריח לפה. ותיקח אתך דוגמית של בשם בכיס, ולפני הפגישה תתבסם.. זה יעביר את הריח הרע. ואגב, בדיוק היום ראיתי שיש תרסיס (לרכב) שמנטרל ריחות של סיגריות.. אז אני מניח שזה קיים גם לאנשים.
ב. אם הסיבה שאתה לא מרוכז אחרי שעה וחצי בגלל הצורך שלך בסיגריה אז או שתיקח מסטיק ניקוטין, או כל דבר אחר שמרגיע.. ובד בבד, תשתדל שאחרי שעה וחצי תדברו על נושא מסוים, משהו שיהיה לך הרבה יותר קל לרכז את המחשבה שלך.
זה החלק של העצות.
אבל אישית הייתי נוהג אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 02:11 |
|
| |
לי יש את הרעיון הכי גאוני! איך לא חשבתם עליו עד עכשיו???? פשוט תפסיק לעשן! חבל על הכסף, הבריאות וההתמכרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 10:34 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | לי יש את הרעיון הכי גאוני! איך לא חשבתם עליו עד עכשיו???? פשוט תפסיק לעשן! חבל על הכסף, הבריאות וההתמכרות. |
| תפסיקי את לאכול.
|
|
|
|
|