|
|
| נשלח ב-25/6/2013 15:56 |
|
| |
אמרת לו שאת גולשת באינטרנט ומתכתבת בפורומים?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 16:04 |
|
| |
יש הבדל גדול, שלא לומר ענקי בין מסירת מידע שגוי לבין העלמת מידע!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 16:04 |
|
| |
בטח לא אמרה.. כי הירי היא מתכוונת להתנתק מזה אחרי נחתונה.. והיא גם לא שלמה אם זה.. וזה בדיעבד,וזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 16:06 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | ולא ברור לי בכלל איך את פותחת אשכול על בחור שמוסר מידע שגוי. (בבחינת קשוט עצמך וכו') אם לא הבנתי אותך נכון אני מתנצלת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למה לא? אין אף חוק בחוקת הפורום האוסר לפתוח אשכולות על מדוייטים שהיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 16:12 |
|
| |
הורדת את החלק של התגובה שעונה לשאלה שלך...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 16:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:04 |
|
| |
בהנחה שהוא שיקר זאת התחלה רעה בשביל הבחור, הוא גם פחדן גם שקרן וגם לא שלם עם עצמו.
הלכה למעשה- אם יש לך דרך טובה לבדוק לפני הפגישה האם הדברים ששמעת נכונים הכוונה האם באמת יש חוסר כנות, אם כן לדעתי אל תיפגשי אתו, אבל אם לא תקבלי מידע מספיק ברור תיפגשי אתו ותבררי את העניין היטב אחד על אחד.
בהצלחה =)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2013 21:32 |
|
| |
| רבעצען כתב: |  | היא שמה אותו על רמקול כדי שתשמעי? אם הוא לא ידע על זה, קוראים לזה גניבת דעת, ולא ברור לי בכלל איך את פותחת אשכול על בחור שמוסר מידע שגוי. (בבחינת קשוט עצמך וכו') אם לא הבנתי אותך נכון אני מתנצלת נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 10:31 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
לא השדכנית הזו לא שקרנית,אני מכירה אותה טוב. |
| אם היא לא שקרנית אז היא לא שדכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 11:17 |
|
| |
| נקודהלמחשב כתב: |  | היא שמה אותו על רמקול כדי שתשמעי? אם הוא לא ידע על זה, קוראים לזה גניבת דעת, ולא ברור לי בכלל איך את פותחת אשכול על בחור שמוסר מידע שגוי. (בבחינת קשוט עצמך וכו') אם לא הבנתי אותך נכון אני מתנצלת נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
זה בסדר הוא ידע שאני שומעת....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2013 11:18 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אמרת לו שאת גולשת באינטרנט ומתכתבת בפורומים? |
|
הוא לא שאל..אבל אם ישאלו אותי אגיד שמהעבודה אני גולשת קצת
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 17:21 |
|
| |
זה לא מעלה גדולה. מצד שני הרבה מאתנו משקרים שקרים לבנים, ובמיוחד בשידוכים. ישיבה כזו או אחרת, שנה שנתיים מעל או מתחת לא הזיקה לאף אחד, וזה לא משנה, מקובל מותר ומצוה לשקר קצת בשידוכים, כי זה לא שקר, זו הגזמה /קטנה !, זו הגזמה שלא משנה דבר. יתכן שהרב שלו התיר לו, יתכן גם שהבחור היה בלחץ, יתכן שהוא גם ידע שאת מקשיבה לו. אני מתקשה למצוא פה חיסרון כזה קריטי, אין פה שקר מפורש שבא מתוך רוע לב. יתכן והבחור מקסים ומוצלח והוא ממש מתאים לך. בהמשך תוכלי גם לבחון את התגובה שלו כשבעדינות תבקשי ממנו הסבר ל"שקר" הנורא. נראלי שזה המקום לגלות סלחנות והבנה, ותגיעי לפגישה עם מוכנות שיתכן שזה זה. כמובן שיש לבחון מה המידע שקבלת על ה"שקרן" הזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 11:17 |
|
| |
בס"ד צודק(=
|
|
|
|