|
|
| נשלח ב-27/11/2013 09:09 |
|
| |
לא יודע אם זה השרב והיובש הלא אופייני לאקלים הממוצע של התקופה הזו או שזה רוחני אבל באמת שאני מרגיש בליבי שהחנוכה הזה הוא ממש מיוחד, ואפילו עכשיו ערב חנוכה, אני מרגיש את האורות העליונים שירדו למטה מעשר אמות! ואני לא מדבר סתם באויר מפריח בלונים ריקים פשוט התוכן המהותי זה מתבטא בחיים הפרטיים שלי אבל מה אגיד לכם רבותיי - אור הגאולה הגיע! תשמעו לי !
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 09:18 |
|
| |
חושבני שקצת נסחפת
זה לא רק השרב והחום המעיק אלא גם בגלל סרובך העיקש להצטרף אליי ליום כיף וסתלבט אצלנו בחוף.. אבל רק בגלל שחנוכה אני סולח לך..

|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 09:38 |
|
| |
רגע רגע !!! עצור !!!! מה זאת אומרת שרק בגלל שחנוכה אתה סולח לי?
אתה חושב לעצמך שתופאי איש פשוט יושב קרנות ומשחק בקוביות שתאמר לו בוא לים והוא לוקח תארנק ונוסע? יא חביבי אני רוצה לבוא מכל הלב פשוט יש לי התחייבויות קודמות, אתה יודע... לפעמים לעשות קניות בסופר לשבת אני בקושי מוצא זמן... החיים זה לא פיקניק אתה צריך לדעת.
נפקא מינה - אני מבקש ממך לשנות את נימוקך על אתר באתר ולרשום שאתה סולח לי מכל וכל ולא רק בגלל שחנוכה!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 09:44 |
|
| |
תגובה רצינית על תגובה הלצית?
היתכן.. ועוד אצל תופון??! אוי ויי מה היה לנו.. חייבים משיח NOW וכי סלקא דעתך שיש מישהו מבאי שער עירנו שאינו יודע שתופון עסוק מעל לראש ואין לו ולא לילה ובקושי זמן להגיב בפורום הוא מוצא..לא מבעיא למימר ידידי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/11/2013 10:09 |
|
| |
לא קשיא.
בעבודה - יש לי זמן, אחרי העבודה - אני עסוק מעל הראש!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 09:01 |
|
| |
שלט ה"נא לא להפריע" למעלה עדיין בתוקף
אין מה לעשות ככה זה כשהשיעמום משתלט על העולם
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 09:22 |
|
| |
אני נסעתי לחופשה חברים אז נשתמע לכל המוקדם במוצ"ש.
חריג: אם תתפתחנה סצנריות משמעותיות אז אמצא פינה עם מחשב לישב בה ואעדכן אתכם על מועד ההכתרה על פי הדיבור.
שלכם, חי בסרט, תופאי!
חנוכה שמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2013 09:30 |
|
| |
חופשת חנוכה אהה.. יפה מאוד, מעניין איפה..
הרבה אורה וברכה ידידינו יקיר הפורום 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2013 08:40 |
|
| |
תופון ברוך שובך מהחופש
איך היה החופשון ידידי? הבאת לנו משהו משם? 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 14:59 |
|
| |
תופון חזרתי מקודם מהים.. מה אגיד לך אח שלו.. איזה ים, איזה שמש, איזה חול יא חביבי יא חלאולאווו!! לשכב על החול החמים מול השמש בגבורתו של דצמבר ופשוט לספוג עוד ועוד קרניים מלטפות מחממות ומתוקות מדבש! אין אין חבל שאתה לא בא אתה לא יודע מה אתה מפסיד.. אהה.. גם הבאתי כמה אגוזי קוקוס משם, תן לי את המייל אשלח לך כמה.. טעימים לאללה..

יש'ך מושג איזו הרגשה זו לשכב כך בשמש כשאתה יודע שאלה קרני השמש האחרונות שתוכל לסחוט כי עוד רגע מסתער עלינו החורף והמעילים והמטריות יחליפו את השורט והכפכפים הכיפיים.. איי איי איי...חראם חראם יא חורף..
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/12/2013 15:02:00
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 15:31 |
|
| |
ברבי רב.
מצאנו (פרקי תו-עבות) אמר רבי תופאי אמר דנמש, המהלך פרסה בפורום ושונה ומפסיק ממשנתו ואומר, מה נאה אילן זה ומה נאה ניר זה, מוריד עליו הכותב מטר של מילתא דבדיחותא! ואידך זיל גמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2013 15:35 |
|
| |
אוי זה היה טוב!!! יישר כחחחחחח גדול אחינו

|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2013 09:34 |
|
| |
שאלתי את הרב ניר בן ארצי: בגלל שמצד אחד אתה אומר שהמשיח מתגלה כל רגע ומצד שני אתה אומר ללכת בדרך הטבע ולעשות השתדלות, האם אזכה לעסוק במשפטים? [מדובר בעוד שנה וחצי כי יש התמחות ומבחני לשכה; ובעצם מה שבאמת שאלתי, בעקיפין, זה לגבי ההנהגה שתהיה כאן בעוד שנה וחצי]. תשובתו הייתה: תמשיך בתחום ותהיה לך הצלחה. תזכה לעסוק בתחום.
מסקנת הדברים: גם עוד שנה וחצי - הנהגת הטבע, כרגיל!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2013 09:40 |
|
| |
יפת שאלת יפה הבנת
מסכים איתך לחלוטין. הנהגת הטבע תמשיך כרגיל גם ב-5 שנים הקרובות. למעט אולי שינויים קלים.
|
|
|
|
|
|