| נשלח ב-28/1/2014 15:18 |
|
| |
דנדוש הפעם (כמו תמיד בעצם) קלעת בול..
כל מילה בסלע. תופון בתאילנד - לא משאיר אבן על אבן! הוא יגרום אפילו לתאילנדים לזעוק: !we whant mashic now אפילו בית חב"ד שם יחזרו בתשובה! אתה מתאר לך דבר כזה..
לעומת זאת המייחל באינדונזיה - יראה להם למה אצלם זה גן-עדן ויבנה להם שם את ביהמ"ק..
אתה הבנת ת'הבדל יא זלמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 15:36 |
|
| |
אתה כ"כ צודק מייחל - אין על העם התאילנדי... מישהו מחזיק מילון כיס עברי-תאילנדי? שיבדוק איך אומרים חברה=בת-זוג בתאילנדית...יש הפתעה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2014 15:53 |
|
| |
יפה. אני רואה שכיוונתי בלי שום ידיעה מקדימה מראש. לא, לא הצלחתי להעזר במילון עברי-תאילנדי מקוון כך שאם יש'ך תשובה קדימה שוט..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 10:03 |
|
| |
לכבוד הרה"ג מו"ר תופון שליט"א
הבנתי שכבודו לא מת על הים המלוח בטח לא כאשר אין מלאווח בהישג יד אז הנה מצאתי לך חוף עם בריכה צמודה ותוכל לקפץ לך מהים לבריכה כאוות נפשך. כמו"כ על שפת הבריכה תוגש מנת מלאווח מכובדת מאוד. אז מה אתה אומר להזמין מקום..?

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/01/2014 10:04:28
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 10:46 |
|
| |
אין עליך רבי דוד!!!
בחיים אבל בחיים לא הייתי מצליח לקשר בין מלאווח תימני לחופשה באיזה סוף העולם! אתה חת'כת מטורף!! לא קונבנציונלי במילים אחרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 14:51 |
|
| |
דנדוש.. תקשיב טוב נשמה שלי.. אתה יודע יודע שמילה שלי זה מילה נכון? אז תאמין למה שאומר לך עכשיו. איך ששלחתי את ההודעה הזאת ויצאתי בדרך חשבתי עליך ו"נזכרתי" שאתה מת על מלאווח.. וזאת מניין לי? הרי מעולם לא דיברנו על דברים כאלה וכי מאיפה לי לדעת מה כבודו אוהב ומה לא.. לא יודע אל תשאל, היה פשוט לי שהמאכל הזה אהוב עליך ורק אחרי שכבר היה מאוחר מדי קלטתי את הטעות שבתמונה הזאת לא תחסום ניק ותיק כמוך בדישו ולפני עיוור לא תיתן מנה וירטואלית.. מחילה סליחה וכפרה.. אל ישכח אדוני לסלוח לעבדו בערב כיפור.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:05 |
|
| |
נו טוב . ..
אז מתי נפגשים??
אם לא על מלאווח, אז לשיעור מרתק בעינייני הגאולה העכשיוית !!
תודו שזה נושא מרתק ושווה פגישה ושיעור . . . ואתה המייחל תפציץ בכל מיליי מייטב שרצית ולא כתבת כאן בפורום ובסוף נצא עם לסתות שמוטות עד לריצפה- ובא לציון גואל ולשבי פשע ביעקב
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:14 |
|
| |
למה לא על מלאווח?? וכי זה בעיה לארגן כמה מנות עסיסיות עם כל הרוטב וביצים עמוסות בתבלין.. בכלל לא בעיה. רק את הסחוג אשאיר לך.. אני יודע שיש'ך אחלה טעם בחריף.. שוב, אל תשאל מאיפה לי. בקיצור לא הסעודה תהיה הבעיה אבל מספר המשתתפים ונושא השיעור זה אולי כן כי חוץ מתופון וממך לא שמענו על עוד מעוניינים או רעבים המוכנים לטרוח ולהגיע. חוצמזה על מה אתה רוצה שנדבר? מה שיש לי לומר אני אומר פה.. לא מסתיר שום דבר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/01/2014 15:14:56
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:36 |
|
| |
נראה לי שמה שדנדוש מנסה באמת לומר הוא שהשיעור הוא רק תירוץ להיפגש. הסיבה האמיתית היא "והלכת אל הצדיק".
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:41 |
|
| |
אם כך אז אפשר לשכוח ממפגש כי אין לי מושג על איזה צדיק מדובר פה. אני רחוק מהתואר הזה כרחוק איי המזרח המובאים פה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 15:54 |
|
| |
לא הבינותי !!!! התכוונתי למשהו אחר!!!! רציתי לומר והלכת אל הצדיק ונתת לו צ'אפחה חברית מעימקא דליבא!
|
|
|
|
|