| נשלח ב-30/1/2014 08:59 |
|
| |
אוי ואבוי לנו מיום הדין. אוי ואבוי לנו מיום התוכחה! אני כל כך מסכים עם דנמש שלא בכדי יש מניעות למפגש שלנו. זה לא סתם עצלות יש בזה גם עניין כספי להוציא כרטיס נסיעה או דלק וגם העראק שווה כסף.
התבוננו נא בפסוק להלן: "ויעמוד העם מרחוק, ומשה ניגש אל הערפל אשר שם האלוקים" .
פירוש תופאי: אם יש בליכוד שלנו כדי להביא מרץ בעבודה של השם אז אנא מכם צאו מדפוסי החשיבה של "יש עתיד" כי אין חדש תחת השמש; ואם לא נעשה משהו אז הדברים לא ישתנו. להלכה - לפני שאני פותח דף חד"ש וזורק עליכם ארגזי מלפפונים מִחֶבֶל בל"ד - צאו מ-4 אמותיכם ותקבעו מפגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 09:14 |
|
| |
אני רואה שאתם רציניים לגמרי. אם כך הרמתי את הכפפה. פתח נא אשכול חדש ובו אתה ודנמש תתארו את המפגש כיצד הוא ייראה בעיניכם ומה אתם מצפים שיהיה בו החל ממקום המפגש (גם מסעדה טובה בהחלט בא בחשבון) יום בשבוע (במהלך הימים/שבועות הקרובים) ונושא כללי לשיחה. קידמה בא נזוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 10:54 |
|
| |
פלא מופלא בעיניי ש-DANMASH לא שובר שתיקה הבוקר הזה ערב ר"ח אדר ראשון. אלמד עליו זכות אולי הוא בתענית דיבור. מכל מקום, הוא שאמרת / שאמרתי - כתבתי אני רואה שאתם רציניים בלבד; בתורה כששניים פועלים כאחד אומרת התורה: וילך משה ואהרן וכשיש ביניהם פירוד אז נוקטת התורה בלשון ריבוי. אני מקציב ל-DANMASH ארבע 250 דקות לעדכננו לאן פניו מועדות - באם למועדים עלינו לטובה או למועדון יחד עמי והמייחל.
DEADLINE = 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 11:09 |
|
| |
מפאת חשיבות העניין ידיי רעדו כשכתבתי את המסר האחרון ונפלו שגיאות הדפסה - להלן עדכון / תיקון:
פלא מופלא בעיניי ש-DANMASH לא שובר שתיקה הבוקר הזה ערב ר"ח אדר ראשון. אלמד עליו זכות אולי הוא בתענית דיבור. מכל מקום, הוא שאמרת / שאמרתי - כתבת "אני רואה שאתם רציניים בלבד"; בתורה כששניים פועלים כאחד אומרת התורה: וילך משה ואהרן וכשיש ביניהם פירוד אז נוקטת התורה בלשון ריבוי. אני מקציב ל-DANMASH כארבע שעות (250 דקות) לעדכננו לאן פניו מועדות - באם למועדים הבאים עלינו לטובה או למועדון יחד עמי והמייחל. DEADLINE = 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 13:21 |
|
| |
היום יום חמישי על מה אתה מדבר ברוך?! יש לי היום אחה"צ מבחן ויש לי בשבת אורחים ואתה מדבר איתי על לצאת לפגישה להציל את העולם מגוג ומגוג?! אם אני אצא היום בערב אשתי תעשי לי גוג ומגוג פרטי DELUX .
לא מתאים היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 13:47 |
|
| |
חן חן על הרצינות והמוכנות. ככה אני אוהב אתכם. (לא מדוייק כי אני מת עליכם בכל מצב אבל לא משנה) משום מה נראה לי שדנדוש התכוון להיום בערב.. לא יודע יש לו יציאות כאלה לפעמים, מין תכונת 'תמות נפשי עם פלשתים' כזה.. נקפוץ ומה שיהיה יהיה. אבל זה בסדר הוא לא באמת התכוון זה היה סתם בשביל הפוזה. (ככה אני עוד יותר אוהב אותו! ) אז שבוע הבא בע"ה השאלה באיזה יום והאם מסעדה כלשהי נשמע לכם טוב או שתעדיפו מפגש בתענית ללימוד תורה נטו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/01/2014 13:58:08
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 14:02 |
|
| |
אוקיי קיבלתי ת'מסר אני מתנצל. אבל למה לכל הרוחות אני צריך לחזור פעם שלישית על שתי השאלות הנותרות?? היכן יתקיים המפגש ואיך אתה אוהב את המלאווח שלך?! סליחה התכוונתי באיזה נושא תיבחרו לדבר. על מה נתמקד. אל תשכחו שאני צריך להתכונן בהתאם. אז סגרנו על חמישי הבא עוד שבוע?
וכמובן מזל טוב לדנמש על הגיעו לגיל 38... פשש.. הבחור צעיר מאוד ישתבח שמו
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/01/2014 14:04:00
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 14:38 |
|
| |
קודם כל אני באמת מתכוון לזה ושוב הפגישה לא חייבת היום.
בעניין הגיל:
מה 38 ?!?!.
אני 18 !! אני חי !!
ובעניין הנושא:מה שבא לך אבל שיהיה לוהט ופיקנטי
תוקן על ידי danmash ב- 30/01/2014 14:43:40
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 14:56 |
|
| |
DANMASH
תסביר לי 2 דברים: 1. מה פשר האמור כאן: איפה פה זה משרד של המייחל ? למה הוא לא מדבר? מה הוא בונה עלייך??- תתכונן תופאי. להתכונן למה?! 2. למה ואיך אתה DANMASH מוותר למייחל ונותן לו לשלוט במשא ומתן ולקבוע בשבילנו היכן להיפגש? איפה כושר המנהיגות הדגול שלך ממנו קורצת כפי שראינו כשדיברת לאמנון יצחק במלוא הדרך! לעניות דעתי, לקיים פגישה שכזו שיש בה כדי להכריע את גוג ומגוג אין לעשותה באזור גיאוגרפי של מישור החוף שמא מפאת הבהלה הקדושה יתקיים בנו: "מַה לְּךָ הַיָּם כִּי תָּנוּס הַיַּרְדֵּן תִּסֹּב לְאָחוֹר", ולכן אני מציע לעלות לירושלים כדי להיות במקום מבטחים.
|
|
|
|
|