|
|
| נשלח ב-30/1/2014 15:23 |
|
| |
הכוונה היתה למשפט בעייתי בהודעה קודמת יותר לא זאת האחרונה. עזוב לא משנה.
חבר'ה אני לוקח תסיפור ברצינות אז בבקשה מכם לספק תשובות ברורות ואם אפשר מהירות מה טוב.
תוך כדי ההתכתבות הזאת יש מצב שהתחדש חידוש עצום באקוטאליה הקשור לשלושה דברים קריטיים: אליהו הנביא, חורבן קשה בארה"ב, התגלות המשיח. החומר עדיין בבדיקה ואם יתברר שאכן יש בו ממש הרי לנו אחלה נושא למפגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 15:25 |
|
| |
נמצא שאנחנו תיקו. בוא נפתור את זה כמו גדולים: זוג-פרט / מ-3 יוצא אחד ונכריע. לחילופין, לקיים שיחת וידאו ONLINE ולצאת ידי חובת "גז חיש ונעופה".
זזתי למבחן אמריקאי חברים. תאכלו לי בהצלחה.
סלמאת חודש טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 15:28 |
|
| |
אני בעד חורבן קשה בארה"ב, כי אחרי הנאום שלו אני לא מאמין לו כלום 
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/01/2014 15:30:10
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2014 15:31 |
|
| |
נו . .. המייחל שחרר יזה קדימון בעניין החידוש שהתחדש לך
נ.ב. תופאי באמת הורס אותי עם היציאות שלו הוא פשוט "כמעיין המתגבר" ישתבח שמו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 16:36 |
|
| |
ים של עראק המייחל אתה פשוט מפורר לי ת'צורה עם הנופשונים האקזוטיים האלה 
אבל למה להטביע אותי ?!!? אהה להטביע בים התורה .. .נו שויין רק לפני זה תן לרדת על איזה חצי בקבוק עראק ככה שאחשוב שאני שוחה בים של עראק
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 15:03 |
|
| |
מה.. אני לא מבין..
רק על הודעות שטותניקיות אתם נוהגים להגיב ועל דברי תורה לא?? אם זה המצב אתחיל לחשוב פעמיים אם להכניס מאמרי דברי תורה כי בשביל מה ההשקעה אם אחרי אני נשאר לבד עם עצמי.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 15:15 |
|
| |
נכון שזה נראה כך אבל בפועל התהליך הוא הפוך.
על הדאחקות קל להגיב באותו מישור. על דברי התורה זה סיפור אחר. זה דורש הפנמה ועיכול וכמובן כשמשכללים את הכתובים הידועים עד כה עם המציאות ושאר הידיעות המתעדכנות תדיר.התגובה היא שקט שאפילו נראה ככבדות בתגובה.בחלק מהפעמים איןלהסיף על מה שאתה כותב. אבל בהחלט יש מקום להשתדל ולפעיל את :"תגובה אנושית פשוטה"
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 15:19 |
|
| |
חזקקקקק
אין אין עליך בעוה"ז דנדוש..אין. על הירח לא יודע לא בדקתי אבל פה אצלנו אין. 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 15:46 |
|
| |
המייחל תקשיב טוב -טוב.
אחרי 120 שנה - גן עדן מובטח לך, בזכותך !
עכשיו תתכונן
אחרי 120 שנה - גן עדן עליון במחיצת הצדיקים וגדולי ישראל מובטח לך בזכות כל אתם פעמים שהלבנת שיניי מאוזן אל אוזן ונשכבתי על השולחן וכמעט אכלתי את הפורמייקה מרוב גלגולי צחוק !  והסיבה היחידה שלא הגעתי לרצפה היה אותו שולחן שעצר אותי בנפילה החופשית עם עיניים עצומות ודומעות וכאבי בטן קשים מהתכווציות השרירים. לא פשוטים ייסורי הצחוק הללו .
כה יוסיף וייתן לנו ה'
נ.ב.
איפה תופאי !? איפה ?!
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
תוקן על ידי danmash ב- 03/02/2014 16:12:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2014 15:57 |
|
| |
הלוואי. מפיך לבית-דין של מעלה. רק תדע שמכאן ואילך זה עליך! אתה אחראי! ביום שבו אני מגיע לשם ושם את פעמיי לג"ע ומיד נזעקים כל מיליוני מלאכי החבלה "עצור רשע! לאן אתה חושב שאתה הולך?!" אני שולח אותם אליך אוקיי.. לא, רק שלא תהיה אי הבנה פה.
איפה תופון שאלת? האמן לי גם אני שאלתי את עצמי תשאלה הזאת. נראה לי שההסבר הכי מתקבל על הדעת הוא שלאחר שהוא התלונן שקשה לו עם המרחק הזה מירושלים לאשדוד ושזה מדי רחוק בשבילו הוא הלך על יעד פחות רחוק ופנה לכאן.. פה לפחות אין פורום שמציק כל היום לבריות..

|
|
|
|
|