| נשלח ב-5/3/2014 15:08 |
|
| |
ממש יפה לכם לשחק סטנגה באמצע היום... אני מקנא...
לפעמים כדי להתחזק באמונה בבחינת "אין עוד מלבדו" אני נכנס לפורום בשביל לגלות את בחינת "אין עוד מלבדכם".
נו טוב.. לפחות מחר כבר יום חמישי, אפשר להתעודד.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2014 15:13 |
|
| |
איך בדיוק יום חמישי מעודד אותך? אתה מתכוון לסופ"ש.. ?
אגב גם מלבדך אין עוד כי אתה ממש חד בדרא וחד בדררא לא רק עם החידונים שלך אלא בכלל, בהכל! מה היינו עושים בלעדיך פה אהה..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2014 15:24 |
|
| |
בכיף. התכוונתי ליום חמישי במבט נכסף לסוף השבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2014 21:58 |
|
| |
הפעם הקודמת שביקשתי ממך להפסיק להביא את הדברים האלה היתה הפעם האחרונה שהבלגתי. הפעם דינו מחיקה.
והבאת את זה לפה כי את האשכול ההוא נעלתי. לא מצליח להבין את ההתעקשות שלך להיצמד לשקר הזה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/03/2014 22:34:31
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2014 22:51 |
|
| |
"מסרי האוטיסטים" האלה חולקים על המשיח! או שאתה איתם או שאתה איתי. הגיע הזמן לבחור צד חבוב. עד מתי אתה פוסח על שתי הצפרדעים..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2014 09:18 |
|
| |
ניצחתני amigo ניצחתני.
יחד עם זאת, אני סובר, ונראה לי שגם אתה לא חולק על זה, שלמשיח בשלב הזה עוד אין את ה'יחידה'. זה יכול להסביר להבנתי מדוע יש פערים בין הבכח לבפועל לגבי המסרים והדיבורים של הרב שלא תמיד מתקיימים אחד לאחד, ולא חסרות דוגמאות... כפי שאני רואה את הדברים, הרב מקבל את הגילויים שלו ממקום רוחני נמוך מעולם כתר, היינו ע"פ סוד 'שבעים פנים לתורה', ככה שהוא יכול לראות את העבר-הווה-עתיד לפי ה'טבע' = היינו 'המזל התחתון' לפי שיטת הרמב"ם, אבל אין הוא בשלב זה רואה ההנהגה הגבוהה ביותר - המזל העליון - כאמור. אבל כשלמשיח תהיה את ה'יחידה' אז יוכל לראות בשכלו את כל ההנהגה האלוקית שאנו הברואים נצרכים לה ואז נגילה הללו-יה. לסיכום האמור, אני סובר שסדר האירועים שיתגלו לנו במציאות לא יתקיימו בדיוק 'פינצטה' כשיטת הרב אלא יכול ויהיו פערים בין הבכוח לבפועל.
נ.ב אמרתי ברישא ניצחתני X2 כי גם אני נגעלתי במידת מה כשקראתי בחיפזון את המסרים; אבל מצד שני, אני חושב שבסופו של דבר ה' יתברך יגלה לנו שגם לזה ולעוד שיטות שמתארות את אחרית הימים יש מקום בשבעים פנים שהתורה נדרשת בהם; ולא זו אף זו, נגלה שהאמת לאמיתה היא יותר עמוקה מהכל ביחד, בחינת הכולל, הפן ה-71.
נ.ב.ב תתעוררררררררררררררררררררררו!
 |
|
|
|
|
|