|
|
| נשלח ב-14/5/2014 12:31 |
|
| |
עד שלא ניפגש נבצר ממני אלא לדון אותך לכף החובה / [=כאפה חובה].
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2014 14:08 |
|
| |
כאפה בלאפה.. נשמע טוב, הולך!!

|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 09:52 |
|
| |
פששששששש..................
נראה לי שיש פה חידוש תורני מדהים ! שכן "רבי ישמעאל אומר בשלוש עשרה מידות התורה נידרשת " ופה אנו רואים כלל חדש שמהרגע שאדם דן את חבירו לחובה-חובה על אותו אדם לקבל כאפה בעצמו !
יא חביבי יא חלאוולאו
כיוון שהמשורר לא הזכיר שמות הרי כל אחד יכול להבין לבד מי זה שצריך לקבל את הכאפה- אני בעצמי לא אומר מי, על מנת שלא אקבל בעצמי איזה כאפה !!
תוקן על ידי danmash ב- 15/05/2014 09:53:50
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 09:57 |
|
| |
תודה אחינו על שחייכת את פנינו על הבוקר!

|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 10:11 |
|
| |
אני מסתכל על הריגשון שתלית ומיד זה מזכיר לי:"אז ימלא פינו שחוק ולשונינו רינה"- פשוט כל דבר מזכיר ומעיר את הלבבות שהגאולה כבר יושבת לנו על הכתפיים ( -בגלל זה לא רואים אותה)
פשוט כל ריגשון יהלל -יה' .ימות משיח לכל דבר ועניין
שלא לדבר על מאמר חכמי הפורום שיזכו לחיי נצח :יא חביבי יא חלאוולאוו !!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2014 10:31 |
|
| |
אני מאמין באמונה שלמה שעד יום כיפור השנה נזכה לביאת גואל. יודעים למה? כבר אמרתי פעם את החידוש שלי - ארבעים שנה אקוט בדור אומר עם תוהי לבב הם והם לא ידעו דרכי אשר נשבעתי באפי אם יבואון אל מנוחתי. היינו בשנת ה-אם נזכה ל-יבואון למנוחתי. ומדוע הגעתי למסקנה שאנחנו בשנת ה-אם? פשוט. הספירה החלה ביום כיפור תשל"ג [לפי שיטה הספירה שסופרים שנה פחות] ו-40 שנה נגמרים בכיפורים תשע"ג - היינו מעבר משלג [חסדים] לגעש [גבורות], ובשנה הזו החל מיום כיפור האחרון החלה השנה ה-41 ועד סיומה צריך להתקיים יבואון למנוחתי.
הלכתי לנוח חברים (עד שתעוררו את האהבה עד שתחפץ).
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2014 08:27 |
|
| |
השיעמום לא מחכה לגלי החום של הקיץ והוא כבר כאן
בעוד דנמש הקדים ונסע לברזיל לתפוס מקום ביציע המרכזי תופון כנראה ירד למחתרת לאחר שההחליט שהוא נפגע ממני באיזשהי צורה שלא ברורה לי דיה. נו טוף, נשארנו אתם ואני. בואו נראה מי יחזיק יותר זמן בתענית דיבור 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2014 22:14 |
|
| |
מאהבתי הרבה לדנמש להלן לינק לסרטון משעשע למדי. מומלץ למיואשים אחרי יום עבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2014 10:49 |
|
| |
חזק ביותר !
ראיתי את אותו הדבר בכדורסל בארה"ב.לקחו אחד מהNBA והפכו אותו לזקן ..... וההמשך ידוע
|
|
|
|
|