|
|
| נשלח ב-3/12/2014 14:09 |
|
| |
עוד יום חורף מרהיב לים
שימו לב כיצד נראה חוף הים היום 3/12/14. יום חמים ונעים על גבול המיני שרב עם ים חלק ונדיר.
ב"ה וברוך שמו שעשה את הים הגדול! 
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
איך אמרו חכמינו ז"ל.. אם אין לחם שיאכלו עוגות? אם אין משיח וגאולה ויש שמש שילכו לים!!
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/12/2014 14:13:22
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2015 16:07 |
|
| |
אני חייב לציין שקר לי רק מלראות את זה. ה"סערה" עברה לה - הקור לא. לכן אני עדיין עם 4 שכבות בתוך הבית. "וַיְכַסֻּהוּני בַּבְּגָדִים וְלֹא יִחַם לי"
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2015 11:02 |
|
| |
אם באופן כללי אתה בריא ובכל זאת אתה סובל מהקור הפיתרון שלך יהיה להתחיל בפעילות גופנית. אתה חייב להמריץ את מחזור הדם ולחזק את סיבולת הלב שלך. זה יעשה לך רק טוב. לא יתכן שבחור בגילך יסבול כאחרון הקשישים. ואתה חושב שלי קל בים בקור הזה? ממש לא. אבל אני מבין שאין ברירה אם אני רוצה לשמור על חיות ורעננות ושמחת חיים וזה עוזר.. אוי כמה שזה עוזר! בהתחלה זה קשה (כמו כל דבר כמעט) אבל אתה יודע איך זה..מתרגלים, אין מה לעשות. תובנת האין ברירה מחזקת מאוד. ואני יכול להעיד בצורה הכי אישית והכי ברורה: ההתעמלות הזאת ובפרט הים מחזקים את הגוף ולא רק את השרירים שבו אלא את החוסן הבריאותי שלו מפני חולי ומחלות! שנה וחצי + אני פוקד את הים בקביעות ומאז אני לא יודע מה זה להיות חולה! ב"ה וברוך שמו ישתבח שמו לעד חסד ה' עלינו. אז נכון שלא כל אחד גר ליד הים אבל אפשר להתחיל עם פעילות גופנית קבועה ומסודרת. הרבה הצלחה אחי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 11:23 |
|
| |
אם אשכול המיואשים הוא- הוא העומד על המדוכה הכותרת של היום שוברת איזה שהיא נורמה של חושך וייאוש טוטאלי- לא שבינו על שני אלה או חלילה נדחפנו בגסות על מנת להצביע להם.... אבל בכל זאת רמת הגועל פשוט עומדת להקיא את עצמה לביוב.
פיקוד העורף מפנה עורף ושקיות הקאה יוצעו לרבים
בעריכה רואים תמונה ואבל בסגירה של חלון העריכה התמונה נעלמת . .. . פשוט לא מצליח
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/01/2015 13:41:33
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 13:51 |
|
| |
עזוב אותך בחייך משטויות, תראה איזה ים מדהים היה היום
חלק נקי וצלול כעין הבדולח. נו תגיד לי אתה.. אפשר לסרב להזמנה כזאת לצלול פנימה? אז 18-19 מעלות המים יחד עם רוח צפונית קרה..נו אז מה? זה סיבה נורמלית לוותר?! תמונה אחת מיני רבות עימי כולל וידאו. כמו תמיד.

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/01/2015 13:52:52
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 18:20 |
|
| |
| danmash כתב: |  | אם אשכול המיואשים הוא- הוא העומד על המדוכה הכותרת של היום שוברת איזה שהיא נורמה של חושך וייאוש טוטאלי- לא שבינו על שני אלה או חלילה נדחפנו בגסות על מנת להצביע להם.... אבל בכל זאת רמת הגועל פשוט עומדת להקיא את עצמה לביוב.
פיקוד העורף מפנה עורף ושקיות הקאה יוצעו לרבים
בעריכה רואים תמונה ואבל בסגירה של חלון העריכה התמונה נעלמת . .. . פשוט לא מצליח
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/01/2015 13:41:33 |
|
"בכיר ביהדות התורה נגד דרעי: "מתחנף ללפיד" | מתקפה חריפה בעקבות הצהרתו של יו"ר ש"ס דרעי כי ישב עם יאיר לפיד בממשלה וכי הם "עשו סולחה ביניהם" • גורם בכיר ביהדות התורה: "אלו דברי חנופה שאינם במקומם" • "יאיר לפיד הוא זה שקיצץ בקצבאות הילדים עליהם ש"ס לא מפסיקה לדבר" • וגם בבית היהודי תוקפים: "מר דרעי מטיף לנו שנתיים, והבוקר חשף את פרצופו האמיתי" • סערה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 21:33 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2015 22:25 |
|
| |
אם אני שלא נוגע בפוליטיקה רץ לים לטבול ק"ו לכל מי שנוגע בטומאה הזאת בכל צורה שהיא שצריך לעשות כן. אבל זה בסדר אני מכוון גם עליכם שיימשך רוח טהרה גם על מי שלא יכול לעשות כמוני. אז מדוע זה תבכה תופון ידידי? על מה ולמה? 
|
|
|
|
|