| נשלח ב-7/7/2013 09:40 |
|
| |
המייחל דוחה על הסף????? גם לי יש קצת כבוד ויורשה לי לומר את הדברים הבאים: 1. דחייה על הסף צריכה לעמוד בתנאים מקדימים - התקיימותם של תנאי סף! אנא הפנה אותי למקומות הרלבנטיים בחוקת הפורום כדי להכין את עמדתי החוזרת - בתשובה להחלטתך. 2. גם אם יש תנאי סף שאתה מסתיר אותם ותחשוף במעין כישוף בלהות - הואיל והינך מחזיק מראש בדעה המתנגדת נחרצות לדעתי, משכך אינך יכול לכהן גם כשופט וגם כתובע שהרי השופט צריך לשמוע לטענות הצדדים בלב פתוח ונפש חפצה. היכן הצדדים?! איפה הפרדת הרשויות? פשיטא שזה לא משפט אלא לינץ'! 3. גם אם תקים בית משפט מאולתר באתר עדיין צריך לקבוע היכן אפשר לערער על הפסיקה.
מסקנה: כל עוד הפרוצדורה לא תקינה תופאי דוחה על הספתא את הדחייה על הסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 09:53 |
|
| |
וכי מדוע שתרצה לפרוש? האם הגעת הנה לשם מטרה מסויימת ומשלא השגת אותה החלטת לעזוב? אז בא תאיר האת עינינו מה היתה המטרה?
אני את שלי עשיתי וניסיתי להניא אותך מהצעד הלא נחוץ הזה. אם בכל זאת אתה מתעקש כיאה לעם קשה עורף לא אעמוד בדרכך ואם תבקש עזרה במציאת הדלת אל תהסס לבקש אותה. אני חלש מאוד בלשכנע אנשים ההיפך ממה שהם רוצים. פעם אפילו עזרתי לאחד שעמד על הגשר והתקשה לטפס לקצה וביקש את עזרתי בצניחה חופשית, לא יכולתי לסרב לו ועד היום מחפשים את שאריותיו במורד הנהר.  כך שאל תקפיד עליי אם לא ארוץ אחריך, כזה אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 10:38 |
|
| |
תמהני . .וברצינות הפעם
מה פשר פרישה? ולאן? ומה התועלת? וכי ישי תועלת ב"פרישה" ?
ומדוע ניגרע מיכולת כתיבתך ונוכחותך?
לא ברור שעצם השהייה יחדיו וגם בזמנים כאלה יש בה תועלת ברורה ולראיה: "איש את רעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק"
וכי ביצועים ופופולריות היא המטרה ? תמהני
ושוב ברצינות: הידיעה שהמייחל עובד ,לאורך שנים, במסירות של תסולא בפז נותנת לי תחושה מאוד טובה של הימצאות בסביבת אנשים שמקדישים את מיטבם לישמה ובחן וקסם אישי ! ואהבתי אליו נובעת מתכונה זו ולא משום שוחד.
וברצינות שוב: אתה יכול להיות מאחד האנשים האלה שמשמח הבריות -לשמה ולא בגלל מה שאמרתי
נ.ב. אל יקל בעינייך
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 11:19 |
|
| |
יופי.
עכשיו כשהצלחתי להכניס את דנמש לאווירה של שלושת השבועות - אפשר לחזור עם תשובה שתסבר את האוזן ותסביר את מעלליי: צחקתי ברצינות. פירוש מאיר עיניים לבעל התוף: רצה להכניס את הפורום למצב רוח הולם לשלושת השבועות. נפקא מינא: אפשר להמשיך לישון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 16:06 |
|
| |
אז כל הדרמה הזאת היתה סתלבטיה אחת גדולה אהה..
יא ווראדי חכה חכה איזה חיבוק ונשיקה תקבל על הפעם הזאת כשניפגש בסיבוב ושלא יהיה לך ספק שלא ניפגש!
נ.ב אתה ואני דומים בקטע הזה שלשנינו קשה לעבוד מול קהל אילם אבל אתה רואה שבכל זאת הצלחתי לסחוב למעלה מחמש שנים אז בא תזרום איתי בכל זאת לפחות עד שימונה נשיא חדש במצרים או עד להמלכת המשיח - הזול מבניהם ואז נעשה הערכת מצב מחודשת ונראה איפה אנחנו עומדים. טוב צדיק שלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 17:06 |
|
| |
עייני עיינאק !!
עוד צחוק אחד כזה . . .. . ושונאי ישראל בוכים הרבה זמן !!

|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2013 12:46 |
|
| |
חידון אבטיפוס.
בחן את עצמך - כמה אתה מחובר לפורום / כמה אתה שיכור ניצחון?
שאלה מספר 1: קיבלת כרטיס גירוד חיש-גד במתנה ליום הולדתך מחברך הטוב בעבודה בתירוץ של "לא ידעתי מה בדיוק לקנות לך, אז קניתי חיש-גד. עכשיו הכל בידיים שלך". נמצא שזכית ב-100 שקלים חדשים, מה תעשה בהם?
1. לא יודע מה אעשה בהם אבל מה שבטוח זה שלפני שאשתי תדע המייחל ידע. 2. ישראל מעל המזל, לא קשיא - לא מגרד [בראש]. 3. תופאי מעל המזל. 4. אתרום לשיעור של המייחל 2 בקבוקי ערק + 26 כוסות חד"פ + 3 כרטיסי הלוך ושוב לאשדוד, ואכוון לתרומת מעשר עני.
שאלה מספר 2: העלאת סוגיה תורנית ויצאת עם ידך על התחתונה ואף המייחל ניקנק אותך במחי יד, מה תעשה? 1. אודה על טעותי, אומר תודה על האינפורמציה - מכל מלמדיי השכלתי. 2. אנסה לחפש תימוכין בכתובים וגדוליילי דור שחושבים כמוני ולא מהססים לפרסם. נראה ת'מייחל עכשיו. נראה, נראה. 3. הכל דברים אלוקים חיים - אני בקואליציה, המייחל באופוזיציה. מה חדש? 4. אשרוף ת'פורום.
שאלה מספר 3: העלאת סוגיה תורנית ויצאת עם ידך על העליונה על המייחל שסבר הפך ממך ויצאת בסופו של יום צודק. מה תעשה כדי שהוציא מהמייחל הודאה על טעותו? 1. אשלוף ציפורניים בפורום. 2. אשלוף ציפורניים בפרטי. 3. אדבר איתו בפרטי במתק שפתיים. 4. עזוב אותך כבוד. 5. כל התשובות נכונות - רק בסדר היררכי יורד מ-4 ל-1)
שאלה מספר 4: קנית רכב חדש מהחברה, כמה זמן תשמור על הניילון שעל המושבים? 1. כמה חודשים טובים. 2. עד השריטה שאיזה ערס בן 14 מניאק ידפוק לי ב-4 בבוקר על הדלת, ואז מה לי ולדאווינים ? 3. גוזר יום אחרי. 4. לא קונה רכב - פרנציפ.
שאלה מספר 5: תופאי כותב שטויות גדולות יותר ויותר מיום ליום, מה עושים? 1. אתפלל עליו. 2. אתפלל אליו. 3. סייג לחכמה שתיקה. 4. מקרה אבוד.
שאלה מספר 6: כמה שנים קיים הפורום? 1. 5-7 שנים. 2. 8 שנים. 3. 4 שנים. 4. נצח נצחים.
שאלה מספר 7 - ואחרונה: האם יתקיים השיעור המיוחל אצל המייחל? 1. בלי צל של ספק; ודו"ק: כשיתגלה המשיח דבר ראשון ענני הכבוד ייקחו את חברי הפורום לשיעור של המייחל (הערות תופאי הגנוזות, כרך ב', עמ' ט). 2. המייחל מצידו עשה השתדלות, עכשיו זה תלוי בנו. 3. למאי נפקא מינה? 4. מה איכפת לי? בין כה וכה נאמר כבר הכל.
עד כאן החידון להפעם, אבקשכם לענות בכנות.
שוב שלכם, תופאי.
|
|
| נשלח ב-10/7/2013 16:31 |
|
| |
תופון!!!! אתה משתפר מיום ליום יביע אומר!!!
במיוחד אהבתי את השאלה הזאת! חזק ביותר! לענ"ד כל ה-5 תשובות נכונות! 
שאלה מספר 5: תופאי כותב שטויות גדולות יותר ויותר מיום ליום, מה עושים? 1. אתפלל עליו. 2. אתפלל אליו. 3. סייג לחכמה שתיקה. 4. מקרה אבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2013 09:27 |
|
| |
לא מצאתי את האשכול של השיעור - מה קרה? מחקת ?
טוב אז ככה!!!!
מחר כיפור. ידוע לכם נכון? יופי. שבוע הבא סוכות. ידוע לכם נכון? יופי.
אז מתי נראה לכם שנקיים שיעור ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2013 22:03 |
|
| |
כמה מסקנות משבת פרשת נח.
עברה אחלה שבת, באמת אחלה... ועלו לי כמה חידושים שרציתי לשתף אתכם.
1] אחרי עליה לתורה בבית כנסת של מרוקאים, מי שלא תלחץ לו יד יעשה לך פרצוף; אחרי עליה לתורה בבית כנסת של אשכנזים, מי שתתקרב אליו ברמיזה שאתה עומד ללחוץ לו יד יעשה לך פרצוף.
2] לאשכנזים יש זכויות למצווה יתרה בזמן העליה לתורה: כשיש שני ספרי תורה ויותר הם זוכים לעוד מגביה ועוד גולל
3] מצד שני, אחרי זה הם 'משלמים' בהפטרה כשברוב ההפטרות כתוב "כאן מסיימים הספרדים" והם ממשיכים ...
4] את החידוש האמיתי ששמעתי אשמור למחר כי אני צריך לעבד אותו.
שבוע טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2013 22:24 |
|
| |
התחלת לערוך השוואות בין העדות.. יפה מאוד
אחרי שתגמור עם המרוקאים והאשכנזים נטיל עליך פרוייקט לעשות השווה בין האשכנזים עצמם ובין הספרדים בתוכם. נו נו, כוכב נולד.. מה אתם יודעים.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 15:17 |
|
| |
מיפקד הפורום לשנת תשע"ד.
אני מבקש מהמייחל לעשות התפקדות לפורום. יש הרגשה שהפורום נטוש.
בהערת סוגריים אספר שאני לא יודע מה אתכם אבל אני שבו"ז לחתיכות!
אפילו לא יודע להסביר מה השורש אבל זה מרגיש לי שזה משהו באוויר !
וכן, תתפלאו - עשיתי הרבה כדי לצאת מזה ! למשל נלחמתי עם מידת העפר שבי פנים מול פנים ! אבל בסופו של דבר רק עופר לוי מתנגן לי בראש.
מצד שני, כן מזל גדול היה לי עכשיו כשהחזן המרוקאי עכשיו שהתפלל עכשיו מנחה עשה זאת במין ניגון אזעקה-סלסול עולה ויורד וקצת שימח את לבבי.
איפה אתם?
|
|
|
|
|