,,, ....... .. . . .. . .הבנתי . . .הבנתי
להתחיל מהרישא או מהסייפא !?
מה זה בעצם משנה . . . .?!
נתחיל מהרישא !
"אין לך אומה כישראל " אומרת התורה, והיטיב הפורום הזה להמחיש מציאות בלתי נתפסת זו טוב יותר מכל דבר אחר. מה הקשר ?!!? למרות כל ההערות המפלילות והמגמתיות של שדולות כאלה ואחרות בתוך הפורום על הצטרפותי החשאית לדעא"ש נראה לי שלמרות הכל נישאר לוחמים עזי מבט וחשופי שיניים ( אחרי שציחצחנו אותם) יחד באותו קרון ברכבת הגאולה גם לאחר המלכת מלך המשיח
נמשיך לסיפא
מה זה בעצם משנה ?!?
נראה לי הקב"ה ישתבח שמו מעביר אותי טיפול תקופתי וארוך טווח בכל הקשור לאמונה ותיקון המידות דרך צבע, גבס, מזגנים, חציבות חשמל ואיך לא? כמובן בעלי מקצוע שאתה נאלץ לראות עין בעין מה פירוש "תיקון המידות" והפעם... מהצד שלהם רחמנא ליצלן. רגע רגע - אתה רואה חושך ומיד ישועה ושוב מיד חושך ושוב ישועה, לפעמים זה בא שתיים חושך ומיד שתיים ישועה. בין לבין אתה פונה למחלקת אמונה . .. אצלך בפורום.. הפנימי. . . . אתה לומד לראות אור וחושך משמשים בערבוביה הלכה למעשה. לא... אני לא מתלונן רק סובל ביצירתיות ומסביר ברבגוניות.
לא חלמתי ולא דמיינתי את הטיול הזה שהחל לפני 3 שנים ופשוט, כמו הגלות, מסרב להסתיים . ... "מה רבו מעשיך ה' " אמרתי לאשתי (כן היא מלווה את נסיעתי באותה רכבת הגאולה רבת השנים) "חכי תראי שהקב"ה יעשה לנו כמו לחתן וכלה ויכניס אותנו לבית עם המלכת המשיח ולא האמנתי עד כמה זה הולך להיות נכון . .. יא חביבי יא חלאוולאוו כן גם הקב"ה מנהיג ומוביל אותנו באותה יצירתיות וברבגוניות - פשוט סרט מהתיאטרון והבניין.....
ועכשיו נחזור לעבודה ! איפה היינו ?!
אין לי כח לעבור לאשכול חורבן האימפריה הרומית - ארה"ב
נישאר באותו אשכול |
כמו לחזק את דברי הרב בן ארצי, העבדא בישא עולה להתקפה והוא צודק - איך ימעכו לו את הפנים, עם הרגל !?!? אובמה שב ותוקף "לדברי נתניהו נגד ערבים יהיו השלכות" נשיא ארה"ב ברק אובמה תוקף אישית את ראש הממשלה בנימין נתניהו. בראיון (יום ה', 21.5.15) למגזין "אטלנטיק" אמר אובמה לעיתונאי היהודי ג'פרי גולדברגכי לדבריו של נתניהו על כך שהערבים נוהרים לקלפיות, יכולות להיות השלכות לגביי מדיניותה של ארצות הברית.
תרשו לי לחבק את שני הפסוקים האלה בפעם המי יודע כמה
ויאמר ה' אל משה בא אל פרעה כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שתי אתתי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים ואת אתתי אשר שמתי בם וידעתם כי אני ה'
נ.ב. תנו לי רגע ללקק את השפתיים
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/05/2015 08:44:23
 |
|
|