|
|
| נשלח ב-25/6/2015 10:20 |
|
| |
ים סוער בבוקר סגריר של סוף יוני. בהחלט לא דבר שבשגרה. תפילה בנץ טעימה קטנה והופ!! - ישר לים. כך זה נראה ב7 בבוקר הכל מסביב קריר ואפילו טפטופי גשם קל ספגתי מלבד הים שכבר חמים למדי כ-28 מעלות. מתחבאים במים מהרוח הקרירה שבחוץ.
אחלה יום שיהיה לכולם
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 10:41 |
|
| |
לא ידעתי באיזה אשכול לרשום את זה. סברתי שאשכול המיואשים הוא ברירת המחדל.
קשה לי שהרב מדבר במושגים של קרוב וקרוב מאד ולא במושגים אריתמטיים כמו מקסימום חודשיים וכיו"ב. אני זקוק לתמיכה. בקרוב יש לי מבחני לשכה. וקיבלתי בחלום לפני כמה חודשים שהגאולה הפרטית שלי ו/או בע"ה הגאולה השלמה תבוא לפני כן - מייד אחרי שאני מסיים את ההתמחות.
מה עבדכם הנאמן אומר לכם הוא ככה -
ריבונו של עולם! העולם החומר הוא שקר! רוצים עולם רוחני שהממשלה ברוחני ומשפיעה לגשמי ולא ההפך! הלב רוצה ללכת לכיוון הרוח אבל השכל אומר שצריך להאמין, לקוות ולהתפלל, אבל השתדלות חייבים לעשות, אפילו שהמלכת המלך המשיח היא מעבר לגדר השאיפה והאמונה אלא ב"ה הכרה וידיעה ברורה. ועדיין, צריך להביא אוכל הביתה, משכורת, וגם להחזיר הכרת הטוב לאישה שנתנה ת'נשמה כל השנים שלמדתי ונעדרתי הרבה מהבית מעבר לשעות העבודה בגלל הלימודים. ואי אפשר לשבור ת'כלים. אפילו שהלב חפץ.
אני זקוק לטיפים - כמה שיותר - מכל כיוון [אשדוד/תלמים/יבנה/כל אתר ואתר] שיחזק אותי לגשר את הפער שבין הלב לשכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 12:07 |
|
| |
אתה זועק (לא שואל) שאלה מצויינת ואני מסכים איתך לחלוטין במח ולב ללא שום הסתייגות.
אבל תרשה לי לשאול אותך בחזרה מדוע אתה לא פונה לרב ושואל אותו את השאלה הזאת??? למען השם! תשאל אותו "כבוד הרב, המקרה הוא כך וכך.. מה עושים?!" הרב יראה לא רק את שאלתך אלא גם את זעקת הלב שלך מרחוק תשאל דרך האתר ואני מבטיח לך שיוסי העוזר יחזור אליך עם תשובה בטל'
נ.ב אי תחימת ה"בקרוב" בזמן קצוב נובע מזה שבשמיים לא מוכנים לתת זמנים! בורא עולם בעצמו לא נוקב זמנים ותאריכים אז מי כן יוכל..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 10:17 |
|
| |
זו התמונה שקיבלה את פניי הבוקר ב-07:15 בחוף
בתחילה חשבתי שיש אולי קשר לספינת המשט שנגררה לנמל אך כעת ראיתי את הכותרת הזאת
היום ייערך תרגיל לאומי לטיפול בזיהום ים, תיתכן תנועת כוחות לאורך החוף היום ייערך תרגיל לאומי לטיפול בזיהום ים של המשרד להגנת הסביבה החל מהשעה שבע בבוקר. במסגרת התרגיל תיתכן תנועה חריגה של כוחות יבשה, כלי שיט וכלי טיס לתצפית לאורך חופי הים מאשקלון עד עכו. התרחיש, שידמה זיהום ים וחופים לכל אורכו של החוף הישראלי יכלול פעילות לטיפול בשפך שמן בים ובחופים.
תכלס, ים מתוק עם גלים נפלאים ומלא קצף לבן שמסתירים לך לראות לתוך המים כדי להישמר ממפגש בליינדייט בלתי רצוי עם מדוזה ערסית, חבל על כל המדוזות האלה שהורסות את חווית השחייה

|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 14:59 |
|
| |
תודה למדוזות שמגיעות כל שנה בימי בין המצרים, וגורמות לאנשים להימנע מהים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 15:03 |
|
| |
רק שהשנה הקדימו בחודש וספק גדול אם יישארו לבין המצרים
שנה שעברה הגיעו כמה ימים לפני תחילת צוק איתן ומיד איך שהתחילו האזעקות והטילים הם נעלמו מבלי להשאיר עקבות, לא רק הן נעלמו.. גם המתרחצים כמובן, ולי השאירו חוף ריק ונקי באמצע הקיץ כמו באמצע החורף!! אוחח.. איפה אתה קיץ 2014.. געגועים..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:56 |
|
| |
המדוזות עוזבות את חופי הארץ המכון לחקר ימים ואגמים מודיע כי החוטיות הנודדות נעות צפונה וכמותן פוחתת בחופי הארץ

כבר לפני יומיים בהודעה הקודמת זה בדיוק מה שטענתי - כבר לא רואים מדוזות. אני בכל אופן כבר לא נתקל בהן. איזה יופי ישתבח שמו בדיוק בתחילת בין המצרים! עוד סימן שימי האבל כמעט מאחורינו והגאולה השלימה לפנינו כך או כך ים נפלא ומים נקיים ממדוזות וארס אבל ים בהחלט מלא זרמים ומסוכן לרחצה, ים עצבני משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2015 10:02 |
|
| |
אחלה ים אחלה גלים דא עקא שנראה שגם המדוזות חושבות כך ואולי לכן לא ממהרות לעזוב מה שגורם לנו לעזוב מהר את המים אחרת הצריבות עושות בנו שמות כמו היום למשל אין מה לעשות אי אפשר להכחיש את הקשר לבין המצרים המדוזות מתנדבות לעזור לנו להרגיש את האבלות בימים האלה

תוקן על ידי המיייחל ב- 19/07/2015 10:02:59
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2015 09:42 |
|
| |
מז"א חריג לאמצע הקיץ עם אפס רוח ולחות נמוכה במיוחד אפילו בחוף
הביא לתצורת ים נדירה מאוד לעונה. כך נראה הים הבוקר ב07:00
בוקר כ"כ נדיר שגרם לי לוותר על השידור החי של שיעורו של כבוד הרב
לטובת הים, וזה אומר הרבה.
אתם יודעים איזו הרגשה מדהימה זאת לשחות במים כ"כ שקטים צלולים ונעימים
כשבחוץ האוויר קר יותר מהמים כאשר השילוב הזה נותן תחושה כ"כ עילאית שאי אפשר
להפסיק להודות לקב"ה באילו פינו מלא שירה כים ולשוננו רינה כהמון גליו וכו'
אין אנחנו מספיקין להודות לך רבש"ע על טובותיך וחסדיך עימנו
זה מה שנקרא עונג שבת בערב שבת
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2015 16:00 |
|
| |
מזג האוויר הזה בתוספת הישמעאלים גרמו לשריפות ענק באזור בית שמש, ולחשש מפינוי 3 מושבים!! האש ממש מזכירה את הלהבות של בית המקדש שנשרף בימים אלה ממש. כמו שאז היהודים אמרו "מזמור לאסף" ולא "קינה לאסף" גם עכשיו אולי אנחנו יכולים לשמוח שהקב"ה מכלה את זעמו על העצים ועל האבנים?
|
|
|
|
|