|
|
| נשלח ב-6/10/2013 16:04 |
|
| |
מצד אחרים גם אני באמת מקבל לפעמים תחושה של חרדת נטישה.. כאילו עזבו אותנו לאנחות.. של סוף עונה.. מצידי לא ממש משום שהכל כבר נאמר ושום דבר רציני לא קורה בשטח כך שאני כבר לא יודע מה עוד ניתן לומר או לעשות.
אתה מוצא לך ניחומי פורתא בחזן מרוקאי כזה או אחר ואני בשעות הפנאי במוזיקה האהובה עליי.. טרנאס מלודי איכותי ויפה. נו, אתה רואה איך זה.. כל אחד והשריטה שלו.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2013 12:59 |
|
| |
לאחר הפצרות רבות ונישנות להפצת חידונים נעתרתי לבקשה.
חידון תופאי לחובבי הז'אנר
שאלה מספר אחת: מדוע חשון נקרא חודש מרחשון? 1. בחודש הזה הפורום על "הגל השקט" 2. החודש הזה דנמש על "הגל השקט" 3. בחודש הזה תופאי על "הגל השקט" 4. בחודש הזה עדיין אין חגים ומבקשים אנו על הגשם.
שאלה מספר שתיים: מה המשמעות של "פשיטא" בתלמוד? 1. אין המייחל משיג, אין חולק. 2. אם דנמש הבין, אז כל אחד יכול. 3. אם תופאי הבין, אז כל אחד יכול. 4. לא מדובר על שכלנו, אלא עליהם, היינו שבשורה התחתונה אין מחלוקת.
שאלה מספר שלוש: כמה צנטריפוגות צריך כדי להעלות את הפורום מליגה ב' לליגת העל? 1. 101 כמניין מיכאל 2. 311 כמניין רפאל 3. 18 כמניין חי 3. 101 אני מזמין לתופאי ניידת אמבולטורית שתיקח אותו לתקופת "הצטננות".
שאלה מספר ארבע: האם אתה מצביע לבחירות לרשויות המקומיות בשבוע הבא? 1. מצביע למי שחובש כיפה. 2. מצביע למי שחובש שטריימל. רגע, מה אין כזה אחד? נו אתה רואה למה אני לא מצביע? 3. מצביע למייחל בלבד, רק תגיד לי איפה הקלפי. 4. על מה אתה מדבר? איזה בחירות?
שאלה מספר חמש: כמה התגעגת לחידוני תופאי, ת'אמת. 1. כמו לבורקס אחרי צום. 2. כמו לצום אחרי שעתיים בפורום עם תופאי. 3. לא מי יודע מה. 4. מתי החידון הבא? 5. אשמח לחתום איתך על חוזה בלעדיות.
שאלה מספר שש: באיזה חודש יתגלה המשיח? 1. חשון. 2. כסלו. 3. טבת. 4. שבט. 5. אדר א'. 6. אדר ב'. 7. ניסן. 8. אייר. 8. כל התשובות ראויות. 9. כל התשובות נכונות.
שאלה מספר שבע - ואחרונה בהחלט: מתי סוף סוף יתקיים שיעור? 1. היום, אם בקולו תשמעו. 2. היום, אם ירצה המייחל. 3. כבר לא יהיה שיעור. 4. כבר לא יהיה פורום.
תם ונשלם.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2013 14:38 |
|
| |
ואני חשבתי שאתה בעבודה בשעות האלה. זה מה שכבודו מתעסק בעבודה? מה זה העבודה הזו? עבודה בעיניים או מפלגת העבודה? גם אני רוצה עבודה כזאת! 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2013 14:58 |
|
| |
"לאחר הפצרות רבות ונישנות להפצת חידונים נעתרתי לבקשה." -
"נעתרתי לבקשה." !!!
"לבקשה."????
מי ביקש ממך בכלל לחבר חידונים בשעות כאלה של הלילה ?!!?
תוקן על ידי danmash ב- 17/10/2013 15:05:49
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2013 23:09 |
|
| |
שאלה אחרונה בהחלט לגבי דיוקים: 1. מה יותר נכון על-פי הסוד לומר בברכת 'ברוך שאמר' ו'ישתבח': חַי עולמים או חֵי עולמים. ואסביר: אני מתפלל עדות המזרח עם סידור בנוסח הרש"ש [איש מצליח השלם], שם, לשיטת המחבר ע"פ הקבלה, יש לומר עם צירה. אשמח להסבר שיבהיר לי מהי דעת הקבלה. את דעת הפשט , ההלכה ודעת הרמב"ם אני מכיר. תודה.
2. כמו-כן, גם בסידור הנ"ל וגם בסידור עבודה שבלב (כמדומני), שנמצא בכל מניין מזדמן, מופיעה ברכת 'אתה חונן' המילה "חננו" ללא ה-וו [וחננו]. מה יותר נכון ע"פ הסוד לומר בכל ימות החול?
3. DANMASH סחבוקי הסתלבט עלי והחלטתי לחשוף טפח מקהל המעריצים. להלן אחת הבקשות שהן בכלל ההפצרות להפיץ חידונים. מובטח לכם שלא נגעתי, אותנטי. זרקו כמה ג'ובות וגם אתן לכם שם.
להלן המקור (ללא חשיפת המבקש):
"שלום וברכה.מה חדש בגיזרה? הרבו-בדיה ז"ל גלגול משה עם קמצוץ מב"י, אמנון יצחק קורח מהול בחזקיה המלך, ניר בן ארצי משיח עם נגיעה קלה של עמוס הנביא,ואני גלגול של המפטי דמפטי! תעשה לנו שאלון תופאי,אולי נקבל קצת מוחין חדשים מהצחוק. בברכה, *** ".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2013 08:04 |
|
| |
ישנן שתי אסכולות בעניין הנוסחאות. אסכולת הרב מאזוז הי"ו המומחה הגדול לדקדוק ונוסחאות למינהם. ואסכולת הרב מוצפי הי"ו המקפיד לשמר את נוסח התפילה הנהוג דורות רבים מבלי לשנות בו מאומה, מבוסס על דברי החיד"א שבתפילה לא הולכים לפי כללי הדקדוק אלא לפי הנוסח העתיק העובר מדור דור. תכלס - מה שתבחר טוב. גם איש מצליח אהוב ועבודתו נתקבלה בחיבה וברצון בשמיים. לא לחינם נתפשטו הוראותיו בכל ישראל.
לגבי הסיפא, טוב היית עושה לו היית משאיר את דברי אותו אחד מחוץ לפורום ולא נותן לו במה. זכור זאת להבא. לגבי התוכן? עלוב למדי ופשיטא שאינו ראוי לתגובה. עליו הייתי אומר את מה שישראל אומרת על אויביה - הערבים. "מזל שאלה האויבים שלנו" כך גם כאן, מזל שזו רמתם של מלגלגיי. אני יכול להיות רגוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2013 19:49 |
|
| |
חחח.. מתאים לאשכול המיואשים מהגאולה
השבוע נהיה בע"ה סוף סוף אחרי הטינופת הזאת של הבחירות המקומיות.. אההה.. גם זה בהחלט סוג של גאולה! אשרינו שנזכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 09:44 |
|
| |
כמו שאתם רואים המצב לא משהו.. די משעמם למעשה
האמת כבר לא יודע למה לצפות.. אנשים שואלים אותי מה יהיה ואני לא ממש יודע מה לענות להם. "מחכים להתגלות והכתרת המשיח" אני עונה להם. יש לכם תשובות טובות יותר? 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2013 10:12 |
|
| |
תפנה אותם לשאלונים של תופאי - הכל נמצא שם. לא יודע אם שמתם לב אבל הם בנויים בשיטת הפרדס.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2013 09:06 |
|
| |
השקט המשמים הזה ושילוב של עוד כמה נסיבות מוציא ת'חשק לכתוב משהו
עמכם הסליחה ואם בכל זאת יש למישהו משהו לומר אדרבה נשמח לשמוע
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2013 09:23 |
|
| |
רציתי לחזק את דבריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 08:41 |
|
| |
תופון דנמש אייכה??
השקט המעצבן הזה מוציא כל חשק לומר משהו או אפילו לחשוב על משהו בכיוון. איך בא לי לקחת תרגליים ולברוח לאיזה נופש בלתי מוגבל ליעד בלתי ידוע בסוף העולם עד שמשיח יחליט שנמאס לו מהשיעמום הזה ויתחיל להזיז עניניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 08:57 |
|
| |
אני פה אני פה. מה ז'תומרת אני פה? אסביר לך. אני פה פיזית. אבל הלב מחפש את אמא. מישהו שמע על עונה 2 למרקו?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2013 09:59 |
|
| |
תופון מצאתי לנו יעד נחמד. בתנאי שאתה מאוהבי השמש והחוף. אי קסום במפרץ תאילנד יעד פופלרי לבטן-גב ועוד מלא סטלות. אתה בא?

הדף פה מקטין את התמונה, תוריד אותה אליך ותצפה בגודל מלא תראה איזה יופי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 30/10/2013 10:00:44
|
|
|
|
|