|
|
| נשלח ב-7/11/2013 09:30 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ( X 1,000 ) ושאפו לשניכם אשר הצלחתם להעלות מורל ברוחי!!!!!
תשמעו לעצתי: צאו מ-4 אמות הפורום ותעלו לכאן לירושלים ונשב על כוס קפה תורכי עם הל טחון הדק היטב ונדון בחדרי חדרים שבלשכתי את מה שאי אפשר לדון בחדרי חדרי פורום של היידפארק.
כל מי שבא אני מצ'פר אותו בסופגניה טריה טריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 09:43 |
|
| |
שלח את הנהג הפרטי שלך עם ה-ב.מ.וו ואני בא! בכיף. לא אשבור לך ת'מילה. לגבי דנדוש זה קצת יותר מסובך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 10:31 |
|
| |
רוציםמ משיח עכשיו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 10:44 |
|
| |
ראיתי בקלפי עטרות שפתחתי הבוקר שאם MEIRאריה מביא אותה ב-"יא חביבי יא חלאוולאו, מכל הלב זה מקרב את הגאולה בצעד ענק כלומר המשיח מתגלה עוד בחנוכה. עכשיו נראה אותך גבררררררררררררר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2013 10:52 |
|
| |
למיטב ידיעתי ר' אריה טכנוקרט.. קריאות צהלולים וגילויי רגשות אינם הצד החזק שם.. שמישהו יעיז לתקן אותי אם טעיתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 08:38 |
|
| |
תופון שבוע טוב נשמה, מה אתה מתכנן לנו השבוע?
עוד שבוע של שיעמום מדכא את לשם שינוי אולי נזכה לקצת אקשן?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 08:59 |
|
| |
שבוע טוב. ט' בכסלו השבוע נראה מה יוליד יום ...
האמת שאני כשלעצמי פתחתי את השבוע ברגל ימין והתחלתי דף חדש תרתי משמע - חזרתי לדף היומי מסכת יומא דיום הכיפורים ונתחדשה לי שמחת החיים מרוח חדש...
מה אני צופה ברוח קודשי? האמת, עם יד הלב החדר הימני של הלב, שכל כך הרבה פעמים ציפיתי והאמנתי שיקרה משהו - ולא קרה... ועכשיו, אולי דווקא עכשיו שאני חזרתי לתלם ובד בבד יהיה בתלמים יושב לו קדוש עליון שיגאלנו במהרה אז אולי בחינת הייאוש הזה הוא שיביא את הגאולה. הלוואי. לסיכום, אני מיואש מהגאולה .. בע"ה בחינת המיואש תביא את בחינת עשיו להפוך ללהבה וקש אכי"ה.
נ.ב - שאלה למקבילי פני השכינה בפורום: יש למישהו מכם מושג לדרך פרקטית איך משיגים קיצור דרך ל"פקק תנועה" שנוצר אחרי ברכת הלבנה להחזרת הסידורים לארון הספרים? רק אתם ממהרים הביתה?!!!
שבוע טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 09:19 |
|
| |
קושיית פקק התנועה לאחר ברכת הלבנה ידועה ומפורסמת ונידונה ארוכות בספרי הפוסקים והמקובלים. הפיתרון האולטימטיבי: לברך את הברכה מחוץ לאטמוספירה ישירות מול הלבנה ולחזור מיד לכדוה"א. כך עוקפים את כל הפקקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 09:33 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תבורך אלף פעמים מפי עליון !!!! קרעת אותי מצחוק ! 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 09:46 |
|
| |
אחרי שבת אפורה משהו חזרה השמש לזרוח באזורנו והים מבעד לחלון שוב קורץ לעברנו.. עד שאעלה אני לירושלים עדיף כבר שתופון יעשה את המאמץ לרדת לעם כי לים עינינו ועינינו ליה..

|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 13:11 |
|
| |
אבינו מלכנו אנא גאל אותנו במהרה עוד היום ממש
למייחל לצערי הפגישה בינינו פנים אל פנים עדיין לא התקיימה
ואכן טעית בהבחנה כל כולי רגש וצפיה לגאולה הקרובה עוד היום הזה ממש בעזרת השם
מעבר לכך מכיוון שהצפיה נמשכת כבר למעלה מעשור וההרגשה תמיד הייתה שהכל קרוב ועכשיו במיוחד
בכל זאת ישנם צעדי זהירות שיש לנקוט על מנת לא להגיע ליאוש כנאמר
ואף על פי שיתמהמהמה אם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 14:07 |
|
| |
תיקון טעות
1. מעולם לא אמרתי או רמזתי שכבודו לא מלא רגש וציפייה לגאולה. חלילה לי. בסה"כ הגבתי לקריאתו של תופון שתצא בקריאות צהלולים דוגמת דנמש ועל זה אמרתי שאתה לא כזה ואין דרכך להביע רגשות בפרהסיא. ואני מבקש מחילה אם הובנתי שלא כראוי.
2. בניגוד לאחרים אצלי לא תשמע את המילה - ייאוש. אין דבר כזה אצלי. אני יכול לדבר על שיעמום על בעסה על תיסכול על מה שאתה רוצה אבל בשום אופן לא קיים אצלי ייאוש ביחס לגאולה ומשיח.
אפשר להמשיל את זה אם תרצה לצ'ק של סוף החודש שגם את קרה והוא מתמהמה מסיבה כלשהי אין מצב שתתייאש ממנו כי בסוף אתה יודע שהוא יגיע, כל החודש חיכית לו וגם אם קרה משהו והוא מתעכב ברור לך שזה עניין זה זמן בלבד עד שהמשכורת תיכנס. כך גם בענייננו, ברור לי מעל לכל ספק ומעל לכל מה שאתה רק יכול לחשוב עליו - הגאולה כאן!! וזה עניין של זמן קצר עד שהכל יסתדר. אצלי זה נמצא מעל לשכל - בעולם הרוח. זה משהו שקשה לי להסביר אותו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/11/2013 14:08:07
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 14:37 |
|
| |
חחחח מה הסתדר?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2013 14:58 |
|
| |
תיקון לתופאי - קריא וכתיב.
לא פעם יצאו המילים "ייאוש" או "התייאשתי מהגאולה" וכיוצא באלו מפי.
כלל: כל פעם שאני כותב את השורש י.א.ש ויגון קודר אפוף בכתביי אז נדעו לכם שאין זה כפשוטו כלל, ובאמת אני כשלעצמי לא מיואש ומעולם לא התייאשתי! וליבי ליבי עם המייחל - לכל היותר אני נמצא מבואס מזה שהשופט מאריך את הדקה ה-90, מכניס להארכה ואני מת כבר לפנדלים אבל השופט לא שורק... אז למה בכל זאת אני כותב את זה בבחינת לא תוכו כברו? זה כבר פשוט - כדי לקיים את הסימן: אין בן דוד בא עד שמתייאשים מהגאולה. הבנתו'ש?
|
|
|
|
|