עלילות תופאי - תיקון. נא למחוק / להתעלם מההודעה לעיל.
שאלתי לפני כמה ימים את הרב ניר בן ארצי באתר אם לבצע בדיקה פולשנית [הסתכלות על הקישקע, שמכונה בדיקת אנדוסקופ] והרב השיב שיש לבצע את הבדיקה. אז זהו שזה פשוט לא ברור לי! למה אני אומר את זה? כי חשבתי שהרב יגיד בשביל מה לבדוק, ממילא עכשיו ממליכים את מלך המשיח וכולם מבריאים אז אין לך מה לדאוג... בקיצור - חזרתי לקו הייאוש.
מכל מקום, הרב אמר לעשות - אז עשיתי היום את הבדיקה המגעילה הזאת והקאתי ת'נשמה. התפללתי שהכל יהיה בסדר וב"ה עבר ואין משהו רציני תודה לא-ל, ואפילו זכיתי לעשות את הבדיקה בלי הרדמה-טשטוש (האחות אמרה לי שיצאתי גברררררר), שזה פרוצדורה שמוסיפה איכסה על הפיכסה. שורה תחתונה: לא מבין ת'ראש של הרב! שיחליט איזה צד הוא תופס: אם משיח NOW שייתן לאנשים הנחיות כיצד לנהוג שהולמים את קץ הימים ואת הקו של ימות המשיח, ואם לא אז שהמייחל יסביר לי את הקו שלו... ומה המשיכה הזאת לעולם הזה! אוף!
מילתא דבדיחותא ואם מדברים על קוים, בזמן שהייתי בהתאוששות מהבדיקה שמעתי איזה בדיחה נחמדה:
מסופר על איזה גברת זקנה מטורללת שבאה לקו אוטובוס שאלה את הנהג את המחיר לנסיעה... היא מחטטת בכיסים אומרת אין כסף אבל יש לי ביצה. תוכל לקבל את הביצה במקום כסף? ריחם עליה הנהג ונתן לה לנסוע [שם מכספו...]. עבר שבוע, בדיוק אותו יום אותה שעה שבוע לאחר מכן, מגיעה אותה זקנה ומתרחש אותו סצנריו: מחפשת כסף ולא מוצאת, ומוציאה ביצה... ומבקשת כרטיס בעבור הביצה. ריחם עליה הנהג ונתן לה לעלות על הקו. עובר עוד שבוע... שוב פעם.. אך הפעם כשהוציאה ביצה אמר לה הנהג שזאת הפעם האחרונה שהוא נותן לה לעלות... פעם הבאה לא מקבל ביצים. אחרי שבוע כשהגיעה אותה שעה נזכר בה וראה שהיא לא מגיעה. עוד שבוע - לא מגיעה. פתאום אחרי חודש מגיעה הזקנה עם תרנגולת ... הנהג בשוק שאל אותה מה זה?! אמרה לו תן לי חופשי-חודשי.
לילה טוב אמיגוס.
 |
|
|