מה דעתכם על האפשרות שלבן זוגכם לעתיד יהיה אח או אחות תאומה??
לי אישית זה די מפריע האמת... עצם המחשבה שלאשתי תהיה אחות שדומה לה, הן במראה החיצוני.... והן באופי... או אפילו רק באחד מהמקרים גם כן יפריע.
אלא אם כן הם שונים בכך, ויש כאלו תאומים, אז בסדר... אבל ככה.. לא יודע... מציק..
נשלח ב-28/6/2013 13:17
אתה מפחד שתבוא לאשתך בבית, תשים לה יד על הכתף ותשאל אותה אחרי נשיקה: "איך היה היום, חנה?" ואז היא תענה לך: "אני רבקה, חנה מגהצת בחדר השני ובאתי לעזור לה עם הכלים..."
נשלח ב-28/6/2013 13:26
חחחחחח הזוי.
יש לי אחים תאומים, ממש זהים (היום פחות...) ובחיים לא חשבתי על דבר כזה.
למרות שכשאחד מהם היה בפגישות עם גיסתי, היא פגשה את התאום שלו ברחוב, ואמרה לו 'שלום ומה נשמע' חחחחח והוא היה צריך לתקן אותה שזה התאום... =)
אבל תכלס, היום הם ממש לא דומים.. כל אחד משו אחר...
מציק? מעניין לשאול תאום איך הוא מרגיש שיש מישו שממש דומה לו... לא נראה שהם מרגישים חוסר יחודיות או מה...
נשלח ב-28/6/2013 13:27
לא יודע בדיוק להסביר מה הבעיה.... אולי בגלל הרצון לחיות בהרגשה שאשתי הכי מושלמת בעולם.... ופתאם לראות אחת כפילה שלה.... חיצונית ופנימית... ועוד אחת כזאת שמן הסתם אאלץ לחיות בקירבתה כל החיים בגלל הקירוב שלה לאשתי....
ויסלחו לי כל בעלי האחים התאומים... לא אומר שזו בעיה אחות תאומה או משהו... כנראה הבעיה בי... מה שכן, אם יהיה לה אח תאום לא יפריע לי
נשלח ב-28/6/2013 13:42
אני_הקטנה כתב:
מציק? מעניין לשאול תאום איך הוא מרגיש שיש מישו שממש דומה לו... לא נראה שהם מרגישים חוסר יחודיות או מה...
זה לא אותו דבר, משום שלאף אחד אין התנגדות שיהיה מישהו בעולם שדומה לו באופיו ובמראהו. יש רבים שאולי אפילו היו רוצים בכך. מה שאין כן במקרה הזה שמדובר על קשר אישי בין איש לאישה, כל אחד רוצה שאשתו תהיה הכי טובה בעולם עבורו מכל הבחינות. ופתאם לראות אחת זהה.... לי אישית מפריע(אולי סוג של תסביך.. אבל שיהיה)
נשלח ב-28/6/2013 13:44
אבל באמת עבורך, היא האישה כי טובה ומשולמת ולא משנה אם יש מישי שדומה לה מאד מאד......
נשלח ב-28/6/2013 13:55
אולי בעצם מפריע לך שיש מישהו אחר עם "כפילה" של אשתך?
נשלח ב-28/6/2013 13:59
נו זה מה שאמרתי.....
נשלח ב-28/6/2013 14:09
בהתחלה אמרת שמפריע לך שיש עוד מישהי כמוה, עכשיו אתה בעצם מסביר שיותר מפריע לך שיש מישהו שמבלה עם מישהי שנראית בול כמו אשתך...
נשלח ב-28/6/2013 14:24
אתה יכול לענות לעצמך בשאלה. אם היה לאשתך אח עם בעיה כלשהי , ועבר טיפול רפואי כלשהו ואחרי הטיפול הוא אשה ומתנהג כמו אשה וגם דומה בול לאשתך. האם היה מפריע לך או לא? ואידך זיל גמור
בהתחלה אמרת שמפריע לך שיש עוד מישהי כמוה, עכשיו אתה בעצם מסביר שיותר מפריע לך שיש מישהו שמבלה עם מישהי שנראית בול כמו אשתך...
אופס... התבלבלתי
חשבתי ששאלת אם מפריע לי שיש לאשתי כפילה...
נשלח ב-28/6/2013 14:33
ליטאי613 כתב:
אתה יכול לענות לעצמך בשאלה. אם היה לאשתך אח עם בעיה כלשהי , ועבר טיפול רפואי כלשהו ואחרי הטיפול הוא אשה ומתנהג כמו אשה וגם דומה בול לאשתך. האם היה מפריע לך או לא? ואידך זיל גמור
אפשר הסבר לדבר ה"עמוק" הזה?
נשלח ב-28/6/2013 15:17
נקודה מעניינת. אבל... כמה כבר תאומים יש... והסיכוי שתתחתן דווקא עם תאומה זהה, הוא די קלוש.
תוקן על ידי אושר_תמידי ב- 28/06/2013 15:19:31
נשלח ב-28/6/2013 15:27
ה_ספרדי כתב:
לא יודע בדיוק להסביר מה הבעיה.... אולי בגלל הרצון לחיות בהרגשה שאשתי הכי מושלמת בעולם.... ופתאם לראות אחת כפילה שלה.... חיצונית ופנימית... ועוד אחת כזאת שמן הסתם אאלץ לחיות בקירבתה כל החיים בגלל הקירוב שלה לאשתי....
ויסלחו לי כל בעלי האחים התאומים... לא אומר שזו בעיה אחות תאומה או משהו... כנראה הבעיה בי... מה שכן, אם יהיה לה אח תאום לא יפריע לי
וחסר בנות שיש להן אחיות שאינן תאומות שיותר מושלמות מהן? למה כשההגדרה היא "תאומה" זה כבר מרתיע?
וברור שאח תאום לא יכול להפריע גם מהבחינה שהם לא זהים...
ואושר, רוב האשכולות מדברים על מקרים חריגים שאין הרבה סיכוי שניתקל בהם.. על מקרה סטנדרטי אין צורך לפתוח אשכול =)
ה1_ויחידה, האמת היא שזו גם נקודה מאד מפחידה שהרבה מפחדים להיתקל בה.... אבל אני חושב שלמרות הקושי, ברגע שאוהבים מישהי אז לא משנה... הרי לא צריך להגיע לכך שתהיה לה או לו מישהו מהמשפחה... אפשר כל יום להיתקל חלילה ברחוב במראות כאלו, ולקנא...
אז ראשית כל, צריך לעבוד על האמונה שלנו ולהאמין ב-ה' יתברך שהכי טוב הוא שלח לנו, במיוחד, ספיישל עבורינו! הרי תמיד נראה משהו שנוכל לחשוב שהוא יותר טוב כביכול אבל זה רק כביכול שנית, לעבוד על מידת ההסתפקות, ולשמוח במה שיש לנו.
זכור לי מקרים בצעירותי שאהבתי מישהי מסויימת..... למען האמת היא היתה יפייפיה... אבל גם כשראיתי מישהי יותר, לא הזיז לי אפילו, כי אהבתי אותה! וזהו זה... זה לא משנה אם יש טוב יותר או לא... או למי שרוצה בדוקא מקרים אחרים: כגון בן אדם שנורא אוהב את העיר שלו, או את הבית שלו וכדומה.... אבל ממש אוהב... לא ירצה להחליף אותם בעד שום דירה או מקום מגורים אחר
חחחחח אולי עניתי לעצמי על השאלה... אבל סתם משתף אתכם במחשבות שלי לאור העובדה שנפגשתי כבר עם אחת תאומה, וכעת עכשיו שאני מברר על מישהי התברר לי שגם היא תאומה...
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 28/06/2013 15:50:06
נשלח ב-28/6/2013 17:22
צודק. רק קח בחשבון שלפעמים יותר קשה אפילו לאהוב וכו' את המושלמת שלך מהמושלמות שסובבות אותך, שאיתם אתה רק בקטע של "שלום שלום" וכמה שיחות משותפות בשולחן שבת וזה.. איתה, יש חיכוכים ויש חיים שלמים.
לפעמים צריך פשוט לעצום עיניים ולדעת שזה מה יש. כאשר בחרת במישהי היא שלך.. ולא משנה הסביבה.
בכלאופן, טוב שכתבת שאתה עונה לעצמך =) זה מה שעמד לי בראש במהלך הקריאה.. :)