|
|
| נשלח ב-4/7/2013 01:15 |
|
| |
תודה על ההרחבה והתיקון.. ;-)
אמרתי כבר שאני לא נוהגת כמו אשכנזים ככה שאני לא הכי מבינה בקיטלים ובתפילות נוסח אשכנז.. (:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2013 01:19 |
|
| |
אוף!!! כבר פעם שני'ה שהוא מוחק לי הודעות בגלל האיקונים!!! ואני התכוונתי להתבדח:) אידי- אוהו! איזה מילים מסובכות!:) רחלי- הסיקור ארוך ומפורט בהחלט לעומת השיר עצמו:) אידי- תודה על המידע! זה באמת יצא יפה- מגניב שאף אחד לא "יצא מהשורה"... 110 שנים??? איפה היא מושרת? היא מוכרת לי יחסית, אולי זה מרוב צפיות בסרטון?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 02:23 |
|
| |
הורדת לזה 990 שנה בהינף מקלדת!  אני הכרתי את זה מהקדיש של ימים נוראים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2013 12:47 |
|
| |
סליחה!!!  אני פשוט לא שמתי לב!!! אידי, אולי נמנה אותך כדוברת מיאמי? מתאים לך בדיוק!:)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2013 23:19 |
|
| |
עכשיו- כן עכשיו ממש עכשיו לפני שנתיים המכביטס הופיעו פה בישראל!!!!!!!! אוייי איך פיספסתי אותם איך???
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2013 19:54 |
|
| |
אוי! איזה חבל זה!  מאד התלהבתי מהענין שכל החברה פשוט עולים לבמה, בלי מנגינה בלי כלום וזה נשמע הכי מנגינה שיכול להיות. זה פשוט מדהים!!! מתי ההופעה הבאה שלהם בישראל? או שיש זמן עד אז...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2013 01:14 |
|
| |
אידי, אחד הסיקורים אם לא ה..!
כמה נקודות: * תודה על האזכור שלי בסיקור, כבוד!
* 'יבוא' לא כזה גרוע כמו שאת מתארת אותו... הוא אפילו טוב מאוד לדעתי. אהבתי את השילוב שהם עשו עם קטע הבס המפורסם מהשיר Don't Stop Believin' (תזמון: 2:02, לועזי במקור, חודש ב- Second Impressions של גרשון ורובה)
* אהבתי את ההגדרה 'עיבוד רענן' על Keep Your Head Up, ביצוע מעולה וכיפי של נחום יואל.
* Never Say Never הוא השיר שזכה אצלי למס' ההשמעות הגבוה ביותר באלבום.
* אכן אלבום ווקאלי מוצלח :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2013 22:00 |
|
| |
וואו, דניאל! אם אתה אומר, מסתבר שזה באמת היה מוצלח :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 03:56 |
|
| |
סיקור מעולה, אידי. אבל אני חוששת שהשירים בדיסק מדי יפים ומשמחים שלא מומלץ לשמוע אותם בימים האלו שאנו אמורים להתאבל בהם... חרשתי עליו בספירת העומר, אז האבלות פחות חמורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 12:39 |
|
| |
שכוייח, תמי.
|
|
|
|