אידי, הייתי רוצה להגיב אך מה לעשות שהמילים מדי גבוהות בשבילי, אולי תוכלי ברוב טובך לרדת לדלת העם ולהסביר לנו במילים פשוטות (לא לועזיות ומקושקשות) מה היתה כוונתך בכל הבלה בלה הכתוב למעלה?
נשלח ב-8/7/2013 15:54
מסכים עם שיר שזה נשמע די מסובך...
בכל אופן, לגבי הקטגוריות.
אני חושב שבהחלט צריך להשאיר את הקטגוריה 'מוזיקה יהודית מקורית' גם ל'חסידי אמריקאי' יש מקום, ואפשר להכניס לשם את מה שקראת לו 'שירת ילדים' (נשמע כמו שם של שיר...)
* מה ההבדל בין מזרחי חסידי לבין מזרחי? * מזה ניגונים חסידיים? אולי את מתכוונת לז'אנר של מוזיקה חסידית שורשית / חצרות חסידים? * מוזיקה חסידית זה כללי מאוד, הכוונה מן הסתם למיינסטרים, אולי צריך לקרוא לזה 'פופ חסידי'...
נשלח ב-11/7/2013 22:06
מה סיבכתי? איזה חלק לא ברור? אני אסביר... -- לגבי ההגדרות: לא אני ניסחתי, העתקתי מוויקיפדיה. מסכימה שהן מצלצלות קצת מוזר :)
נשלח ב-14/7/2013 00:31
ומודה ועוזב ירוחם:)
נשלח ב-30/7/2013 16:22
איך ירד אשכול כל כך חשוב לתהום הנשי'ה? הוא עוד עלול להיות השני בתור אחרי דיבורים ופטפוטים (באתי לכתוב שיחה בפורום.. עד שנזכרתי שכאן זה לא מיאמי...:)
בכל אופן, נראה לי באמת כדאי להפשיט את הרעיון כדי שיקבל תפוצה.
ומה החלטנו על מוזיקה חסידית?
ואני ממש לא מתכוונת שהאשכול יסגר לתנועה אחרי שאני מגיבה:(
תוקן על ידי תמרור25 ב- 30/07/2013 16:22:58
נשלח ב-3/8/2013 23:47
תמרור25 כתב:
ומה החלטנו על מוזיקה חסידית?
לא יודע, אני את שלי כתבתי. מחכה שאידי תחזור לפיקוד. היא מנהלת את הפרוייקט.
נשלח ב-4/8/2013 21:38
לאאא.... הפרוייקט שיתופי לחלוטין! -- ואם שואלים לדעתי, אז: חסידי חצרות חסידים מזרחי חסידי-מזרחי פרחי אלטרנטיבי אמריקאי שונות (שבזה נכללים המכביטס, היום השמיני ושאר יצורים לא מוגדרים)
נשלח ב-7/8/2013 01:52
אידי? למכביטס והיום השמיני לא מתאים אמריקאי? כל השאר מצוין נראה לי
נשלח ב-7/8/2013 17:48
אמריקאי הייתי מגדירה משהו כמו אלי גרסטנר, שלשלת וכד'. לא ממש סטייל מכביטס/היום השמיני (בכל אופן מה שאני מכירה מפניני היום השמיני... :))