עו"ד רינה הולנדר, תושבת רמב"ש, היא המועמדת מס.2 ברשימת 'בית-שמש חוזרת' בראשותו של אלי כהן.
לפני קצת יותר משעה הציג אלי כן את הולנדר בפני פעילי המטה, תומכים וערוצי התקשורת המקומית. רינה הולנדר הינה תושבת בית-שמש מזה 22 שנים, נולדה בארה"ב וגדלה בשומרון. נשואה למשה, עו"ד אף הוא, ואם לחמישה, הבכור חייל בשירות חובה. הולנדר לומדת כיום לתואר שני בניהול סכסוכים ובדבריה אמרה, כי בכוונתה ליישם מודלים שלמדה על סוגיות חיכוך בעיר בית-שמש: "אני מאמינה כי המקור למתיחויות והחיכוכים בעיר הוא ניהול לא תקין ותרבות פוליטית של קומבינות, עסקנים, אינטרסנטים וניהול קלוקל. כחברת מועצת עיר אפעל לתיקון המינהל הציבורי בעיר. אני מאמינה כי אלי כהן הוא האדם הנכון לעמוד כיום בראשות העיר. הוא יחזיר אותנו לאותה עיר שקיבלה אותי לפני 22 שנים במאור פנים ובלב חם". עו"ד הולנדר פעילה ב'שותפות 2000' של הסוכנות היהודית, משמשת כיועצת משפטית בהתנדבות של ארגון החסד 'למען אחיי', וחברת דירקטוריון בתאגיד 'מי שמש'. אלי כהן חלק שבחים לעו"ד הולנדר וסיפר על התרשמותו ממנה בעת שהייתה פעילה בשולחנות העגולים, מסגרת אותה יזם לגיבוש חזונו, עמו ההלך למערכת הבחירות הנוכחית.
|
|