בית פורומים שידוכי חרדים

נמאס לי לחכות שיום אחד הוא יבוא...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/12/2013 14:00 לינק ישיר 

לפחות אני מבינה מה זה נקרא "בכל יום אחכה לו שיבוא" איך צריך לחכות למשיח....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2013 15:28 לינק ישיר 

הי, בתקופה האחרונה בקושי הייתי פה.. בה היתה עמוסה.. קצת הצצתי מלמעלה.. שטויעס- כמוני, כמוך.. בדיוק רציתי לפתוח היום אשכול כזה... אני היום על הפניםםםם:( נמאס לי כבר לומר שנמאס לי!!!!! נמאס כבר לקוות שעד חנוכה הןא יגיע, עד פסח, בחופש בטוחחחח אהיה נשואה... ושוב... הזמן עובר ואני מוצאת עצמי באותו סטטוס. בפרד. כמה פעמים התקןוה עוד תתנפץ לי ברעש מצלצל??? עוד כמה פעמים אני צריכה להתפלל "לזיווג הגון עבור....." נכון. זהו הניסיון של כולנו... בלי להבין למה.. אולי נבין בעתיד ואולי לעולם לא... אבל די... היום נשבר לי... מאותם פעמים קטנים שנופלים ליאוש.. ותוהים... מתי זה כבר יקרה... אם בכלל...:( :( :( בעזה מחר זה יעבור לי... בינתיים הוקל לי במעט עי השיתוף איתכם... בתקווה שלא העמסתי עליכם:-) שבת שמחה ורגועה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2013 21:32 לינק ישיר 

"אושר זה דרך, לא גורל"...
משום, שלא התוצאות, החלומות שמתגשמים, התקוות שמתקיימות, הן בהכרח שגורמים לנו את השמחה והאושר שבלב.. אלא הסיפוק מהמלחמה, מהניצחון, מהתמודדות...

ומי שמביטה על האחד שלך, כעל חלום שאמור להתגשם, איי קסום, ומשהו וורד, באמת ימאס לה, באמת היא תרגיש שבורה כשזה לא קורה.. כי כמה אפשר לחכות, לצפות, לכמהות למשהו והוא לא קורה?! כמה...?!

אבל, אילו היא תביט על כל התקופה הזאת, כעל דרך אישית, כעל דרך לצמחיה אישית, להיבנות, להיות טובים ומחושלים יותר.. אז אל אף הקושי, עדיין האושר הוא זה שישכון בלב, הסיפוק וחדוות היצירה ולא הצער, האכזבה, היאוש והחידלון.. 

קשה, קשה, אבל עדיין אפשרי ושמח:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2013 00:23 לינק ישיר 

לא מסכימה אתך !!!! 
חז"ל כבר אמרו את הפס: פת בסלו ..... ואני מאמינה שהם התכוונות גם אלי, אם כל היופי שיש בסיפוק מהמלחמה והתמודדות זה לעולם לא יצליח למלא את החיסרון של האדם בלי בן זוג!!!! את הרעב הזה שיש שאין איך לספק אותו..... יש כאן בנות שעברו את ה-25 וקשה לי להבין איך הם שורדות
אחרי הכול זה יפה כשלעצמו (תאורטית) אבל עדיין אני ממשיכה להתכרבל לבד בשמיכה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 00:37 לינק ישיר 

riki_m כתב:
לא מסכימה אתך !!!! 
חז"ל כבר אמרו את הפס: פת בסלו ..... ואני מאמינה שהם התכוונות גם אלי, אם כל היופי שיש בסיפוק מהמלחמה והתמודדות זה לעולם לא יצליח למלא את החיסרון של האדם בלי בן זוג!!!! את הרעב הזה שיש שאין איך לספק אותו..... יש כאן בנות שעברו את ה-25 וקשה לי להבין איך הם שורדות
אחרי הכול זה יפה כשלעצמו (תאורטית) אבל עדיין אני ממשיכה להתכרבל לבד בשמיכה 
כולם מחכים שיהיה להם בן/ת זוג לחיות איתו באושר. ומשקר מי שאומר שהוא מאושר ולא חסר לו בן/ת זוג.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 00:41 לינק ישיר 

דוד איפה קראת שיש מישהו שמאושר בלי בן  זוג ?? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 01:26 לינק ישיר 

אף אחד לא מאושר, אבל נשמע מחלק מהאנשים כאן שזה לא הכי חסר להם(ובטעות הגבתי את זה על הדברים שלך).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:15 לינק ישיר 

הממ אולי הם מאורסים או שיש להם חברה\אישה :) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:24 לינק ישיר 

אם יש להם אשה אז מה להם בפורום שידוכים?! אם הם מאורסים, שיתכוננו לחתונה במקום לבזבז כאן את הזמן. אם יש להם חברה.... שיהנו ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:27 לינק ישיר 

אני בעד אופציה ג' 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:30 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
נמאס לי לחכות שיום אחד הוא יבוא ככה בחיוך שליו ויאמר לי "את לא לבד, אנחנו מעכשיו יחד, לעד"נמאס לי להפגש ולשנוא את הפריחה מסביב, כי אצלי הכל נבול ומת ואין שם מישהו נורמלי שיחבק.נמאס לי להבין שאני הוזה, ולא, זה אולי לא יקרה הוא לא יבואנמאס לי להסתכל למציאות בעיניים ולפחד.נמאס לי.אתם קולטים ? נמאס לי!

תוקן על ידי אסיק_good ב- 11/12/2013 18:35:06

האמת שאין לי מה להגיד לך כ"כ כי פשוט אין, אני רק מאחלת מכל הלב ושולחת לך חיבוק (אם את מסכימה) ומאחלת שזה יקרה ויקרה מהר ויקרה על הצד הטוב ביותר !!! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:38 לינק ישיר 

riki_m כתב:
אני בעד אופציה ג' 
מממ... יפה שאת מפרגנת להם. ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:40 לינק ישיר 

גם אתה פרגנת כתבת שיהנו רק העתקתי ממך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 02:55 לינק ישיר 

riki_m כתב:
גם אתה פרגנת כתבת שיהנו רק העתקתי ממך
פרגנתי/קנאתי ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 13:35 לינק ישיר 

אני מסכימה גם עם נקודה.. וגם עם ריקי.. צודקת נקודה שצריך להנות מהדרך ולפעמים שוכחים זאת... אחרת כל החיים לא נהנה... נחכה לחתן ואז לחתונה... ןאחכ לילד.. ולדירה.. ותמיד נאמר אחרי שיהיה לי... יהיה לי טוב. צריך בהחלט להנות מההווה וכו.. אך זה יפה מאוד בתיאוריה... קשה ליישום. ועם כל זאת שאני יהנה ביום יום ואהיה עמוסה וכו.. תמיד!!!! ישאר המקום הריקני הזה... כי הכל בכל זאת זה רק בינתיים... עד ש"הוא" יגיע.. אנחנו בכל זאת באיזשהו מקום לבד.. גם אם נהיה מוקפים בחברה ובמשפחה אוהבת... זה החיים. לא סתם כתוב "לא טוב היות האדם לבדו.."

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נמאס לי לחכות שיום אחד הוא יבוא...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 לדף הבא סך הכל 14 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.