|
|
| נשלח ב-13/4/2014 13:00 |
|
| |
בס"ד
אז נפגשים רציני?אני צריכה כבר להכין רשימה מה כל אחת מביאה.... אני מביאה טישו...(למקרה שאחת תפרוץ בבכי פתאומי )
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 13:06 |
|
| |
חחח חייכנית הצחקת אותי!!
יאללה באיזה יום?...אני מעדיפה מוצאי שבת/חג....
ו..קדימה להתחיל ארגן תוכנית...
להביא רמקולים?...אם צועקים ביער..אז לצעוק ככה מקול הלב..שלא ישאר אפילו טיפה בלבלב...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 13:29 |
|
| |
יאללה אז חברה תתעוררו!
מתחילים לארגן:)
גם לי יש גיטרה!דווקא זה מעולה!אפשר לנגן שירים שקטים ו..אפשר לנגן שירים קצביים..מקסימום יקרעו כמה מיתרים לונורא זה לא עולה כזה הרבה..:)
ואפשר להביא גנרטור קטן...זה יספק לנו מספיק חשמל..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 13:42 |
|
| |
בס"ד
מה עם אוכל?צריך גברים כדי שיהיה מי שינפנף על המנגל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 13:47 |
|
| |
אממ אממ נכנסת פה לבעייה ...:)
אפשר אולי לארגן שתי פגישות..נשים/גברים....מה אומרת?..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 14:01 |
|
| |
בס"ד
נשמע יותר טוב לארגן מחיצה כי אם נארגן שתי פגישות בעיית ה"מי ינפנף במנגל" נשארה כשהייתה... אפילו יש לי מרצה שיגיע כדי להרגיע את הרוחות ולתת עיצות איך לקחת את המצב בצורה קלה... והרי הוא הרב הדגול חציון נרו יאיר...לאחריו מרצה אורח : רציף שילמד אותנו מדיטציה איך להירגע מהמצב לאחריו את הבדחן זלמן שיעשה קצת שמח עם בדיחות מיוחדות תוצרת בית... לאחריו נזמין את אדם1 שילמד אותנו איך להיות נשים כשרות ושמורות ואם אפשר גם עשירות עד החתונה... את הערב נחתום בשיר בזמר וזעקות שבר במעגלים...(*תינתן אפשרות להתבודדות במקום פרטי-בהזמנה מראש) צדיקונת,תהייה אחראית שהמחיצה לא תוסר והכל יהיה על טהרת הקודש והצניעות...(=
את אסיק נזמין בסוף לחלק פרחים לכל אלה שטרם זכו לקבל זאת בצורה וירטואלית בעת כניסתם למועדון...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 13/04/2014 14:04:12
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 14:10 |
|
| |
חחח מצחיקולה:)
וואי זה נראה לי ערב רציני מידי...שיואווו כמה הרצאות????
בא לי להשתחררר לא מלאן הרצאות...וחוץ מזה..איפה את בתמונה??לא הזכרת את עצמך ועוד חבר'ה טובים/ות....
ומה נראה לך שאני באה להתפרק יש לי כוח לעמוד על המישמר עם מחיצות....לההההה
הכיוון חיובי אבל צריך להכניס פה רעיונות כייפים:)
כל הכבוד על היוזמה!!!אבל בא לי ככה מזה לצעוק ביער...טאטעעעעעעעעעע ואז או שיהיה הד כזה אחרי טאטעעע טאטעע טאטע....או שפתאום איזה אחד יצוץ לי מאיזה חור לוברור אם הוא ברסלבר או על סמים......(אמאל'ה...)
תוקן על ידי צדיקונת ב- 13/04/2014 14:11:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 15:18 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | חחח מצחיקולה:)
וואי זה נראה לי ערב רציני מידי...שיואווו כמה הרצאות????
בא לי להשתחררר לא מלאן הרצאות...וחוץ מזה..איפה את בתמונה??לא הזכרת את עצמך ועוד חבר'ה טובים/ות....
ומה נראה לך שאני באה להתפרק יש לי כוח לעמוד על המישמר עם מחיצות....לההההה
הכיוון חיובי אבל צריך להכניס פה רעיונות כייפים:)
כל הכבוד על היוזמה!!!אבל בא לי ככה מזה לצעוק ביער...טאטעעעעעעעעעע ואז או שיהיה הד כזה אחרי טאטעעע טאטעע טאטע....או שפתאום איזה אחד יצוץ לי מאיזה חור לוברור אם הוא ברסלבר או על סמים......(אמאל'ה...)
תוקן על ידי צדיקונת ב- 13/04/2014 14:11:55
|
|
בס"ד
חחחח הצחקת אותי עם הברסלבר חחחחחח תראי נמקם במקום שומרים שיסרקו את החורשות ויסלקו את כל שוכני נקיקי הסלעים והחורשות...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 19:15 |
|
| |
חייכנית, הצחקת אותי כהוגן !! 
אבל ווקשה בלי בנים, אנחנו צריכות זמן איכות עם עצמנו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 20:35 |
|
| |
תודה זלמן על הפרגון 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2014 12:56 |
|
| |
אני טיפוס של שתים :) (וחייכנית לא רצינית , סתם מפטפטת הרבה :P )
אם את רוצה בשמחההה..אחרי החג..נדבר בפרטי וזה :)
|
|
|
|
|