|
|
| נשלח ב-17/8/2014 14:28 |
|
| |
לך תבין אנשים מסכנה אותה אחת שנפגשת ונפגשת מחליטה שזה הוא ואז מגלה את קמצא בר קמצא
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 14:37 |
|
| |
איך אפשר להתקמצן על הצעה כשיושבים בשקיעה על נדבך מחומת עיר דוד כשממול פרוסה ירושלים עם כוס יין לבן שוקולד ופרח ביד
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 14:41 |
|
| |
כוס יין לבן ושוקולד? כאילו אתה אומר לה "שניה אני באמצע להכין משהו" ואז אתה מוזג את הכוס וכו'? (מעניין איפה אתה מחביא אותם עד אז)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 14:52 |
|
| |
יש לי גיטרה לא אמיתית שבחלל שלה יש אפשרות להכניס יין וכוטות מתקן מיוחד היא תחשוב שאני מנגן לה והופ אשלוף יש מייבין
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 14:55 |
|
| |
בס"ד
פשששששש איזה רומנטיקה.... אמן כל הגברים יהיו ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 14:58 |
|
| |
למה לכל הדייטים אתה בא עם גיטרה... 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 15:01 |
|
| |
חח לא אבל אני מכין סיפור רקע שאגב אמיתי שיש מקומות שתמיד אני עם גיטרה והרבה מקומות נגנתי אז זו סיבה טובה שנהיה שם ואנגן איתה אל תדאג גיסנו הייה לי הרבה שנים להכין ולחשוב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 15:20 |
|
| |
בס"ד
אפקט החממה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2014 15:38 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
לך תבין אנשים מסכנה אותה אחת שנפגשת ונפגשת מחליטה שזה הוא ואז מגלה את קמצא בר קמצא |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2014 16:20 |
|
| |
מציעים נישואין דרך השדכנית, הכי רומנטי שאפשר.. הכי טוב כמה שפחות להתנהג בדרכי הגויים, גם אם זה מותר ראוי ורומנטי.. ראה רש"י סוף פרשת קדושים. לא תלכו בחוקות הגויים ; אמר הקב"ה אם אתה עושה כן אתם שלי, ואם לא, אתם של נבוכדנצר וחבריו
ולציטוט מדויק יותר ; ולא תלכו בחוקות הגוי אשר אני משלח מפניכם, כי את כל אלה עשו ואקוץ בם. וכו'ואבדיל אתכם מין העמים להיות לי, אומר רש"י, אם אתם מובדלים מהם , הרי אתם שלי, ואם לאו, הרי אתם של נבוכדנצר וחבריו. סוף ציטוט.עלינו לתעב ולהתרחק מדרכי הגויים, גם אם זה רומנטי, וגם אם זה נורא נחמד, וגם אם זה אולי מותר
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/08/2014 16:46:23
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2014 17:45 |
|
| |
אז אם הכמרים לובשים כיפה אז אנחנו צריכים דווקא לא ללבוש... 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2014 17:46 |
|
| |
הם לובשים כיפה אדומה אנחנו שחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2014 19:50 |
|
| |
למסגר ולתלות
| רציף כתב: |  | מציעים נישואין דרך השדכנית, הכי רומנטי שאפשר..
|
|
ברור... 
|
|
| נשלח ב-18/8/2014 21:08 |
|
| |
| רציף כתב: |  | מציעים נישואין דרך השדכנית,
הכי רומנטי שאפשר..
הכי טוב כמה שפחות להתנהג בדרכי הגויים,
גם אם זה מותר ראוי ורומנטי..
ראה רש"י סוף פרשת קדושים.
לא תלכו בחוקות הגויים ; אמר הקב"ה
אם אתה עושה כן אתם שלי,
ואם לא, אתם של נבוכדנצר וחבריו
ולציטוט מדויק יותר ; ולא תלכו בחוקות הגוי אשר אני משלח מפניכם, כי את כל אלה עשו ואקוץ בם. וכו'ואבדיל אתכם מין העמים להיות לי, אומר רש"י, אם אתם מובדלים מהם , הרי אתם שלי, ואם לאו, הרי אתם של נבוכדנצר וחבריו. סוף ציטוט.עלינו לתעב ולהתרחק מדרכי הגויים, גם אם זה רומנטי, וגם אם זה נורא נחמד, וגם אם זה אולי מותר
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 18/08/2014 16:46:23 |
|
מגבעת אתה לובש ?ראית מקור לה? לא למה ?כי המקור הוא מהגויים כנל חלופה ועניבה לשבת ועוד ועוד ועוד
דברים שנלקחו מהגויים
אז לדעתך כל גדולי הדור במאה השנה האחרונות פשוט הלכו בחוקות הגויים
באמת נפלתם פה על הראש כבר
זה עם התימני והאנטנה אתה עם חוקות הגויים תתאפסו אתם רוצים להתחתן לא????
|
|
|
|
|