בתקופה האחרונה למדתי מלא משפטי אהבה יפים... כל אחד והטיפים שלו.. על האהבה... עד סוף העולם... אין לי כלום בלעדיך... אתה חיי... אבל פתאום... פתאום זה נהפך לשקר! כן שקר !!!
זה נכון שאוהבים...אבל.. עד שחברה תגיד לך...את לא יודעת מה הוא עשה!!! ו.. השכנה שלו תגיד... את לא יודעת כמה הוא הרס!!
אתמול... טענת שהוא כלכך מושלם... הרגשת שהלב שלך יוצא איליו.. שאת מרגישה שהלב דופק בזמן שהוא מופיע... ומה קרה היום? זה השתנה? את נתת לו ללכת?' לאן אותה ״אהבה״ מדוברת נעלמה??? אז רק רגע.... זה היה שקר? אם את לא יודעת לאהוב... אז למה אמרת לו כן??? ואם את כן אוהבת... אז למה נתת לו ללכת ??? מעניין...
אנשים מתאהבים מהכרות... פתאום כלום לא חשוב... פתאום כל החסרונות נעלמים....הוא הכי מושלם בעולם.... האהבה פורחת... ואין דבר שיכבה אותה...
ויש את הצד שלנו... את צד השידוכים...
אנחנו חופרים על הבנאדם בנרות... עושים לו תמוות.. עד שמסכימים להכניס אותו לחיינו.. אבל רק אז האהבה מתחילה להיבנות...
הוא קרע ברך הציע טבעת... והיא אמרה כן!!! אותה ״חופרת״ אמרה כן!!!
ואז פתאום עפים השמועות... הוא ככה הוא ככה... זה מתפרק... ונופל.... ומתבטל...
ואז... אחרי תקופה דיי ארוכה... היא מסתכלת. לאחור... ושואלת את עצמה... זה נכון..? ההתנהגות הזו..? ממה היא נבעה? מפחד שמכרו לך ״סחורה פגומה?״ אז רגע...אם הוא כזה... מה קרה לאינטואיצייה... לרגשות החדים...לכל המילים היפים.... אולי אולי... פה נמדדת האהבה???? אולי פה נמדד הניסיון....? אם היא מספיק אמיתית בשבילו???
אז אם כל הדיבורים היפים...אנחנו בכלל מתכוונים לזה..?
זה נסגר... היה הסכמה... ואז הגיעו הדיבורים... אבל מה נכון? להקשיב לדיבורים האלו?! או שמא לדבוק במטרה ולא להסתכל לכל הברחשים שמחפשים רק להפיל....?
מה דעתכם?
הכל נשמע כמו מערבולת אחת גדולה...
עשו סדר בדברים... ונסו להגיע למטרת האשכול... כי אינני חפצה לשנותו לשפת המקובלים... אלא מהשפה... שרק הלב מבין...
שבוע טוב.
נשלח ב-14/7/2013 11:41
בס"ד יש לך חשיבה עמוקה....זה בהחלט שאלה טובה שצריך המון זמן לחשוב על תשובה
נשלח ב-14/7/2013 12:27
כשאת מתאהבת בבן אדם את מתעוורת - בעינייך הוא מושלם!
אח"כ פתאום את שומעת ש..לא בדיוק... - כמו כל בן אדם גם לו יש חסרונות!
וקורה שאת שומעת פתאום חסרון כל כך גדול שזה גורם לך לא לאהוב - הגיוני מאוד!
יש גם מקרים שאת שומעת חסרונות אבל האהבה גדולה יותר ואז הכול נשאר
לא חושבת שזה מבהיל שפתאום כבר לא אוהבים ברמות הזויות.
אולי זה אומר שנחתו?
אהבה ענקית לא מתאדה ביום אחד ולא משמועה אחת
רק ההתלהבות יורדת קצת
אם מגיעים לרמות של לעזוב כנראה שגילו דברים כאלה שאחריהם קשה כבר לאהוב.....
תכלס כמה שאוהבים אחרי כמה שנים זה כבר לא זה - גם מגלים את כל הדברים הקטנים והמעצבנים וגם מתרגלים כבר לטוב אז הכול פחות מלהיב כבר...
נשלח ב-14/7/2013 14:50
יקירה,
תקשיבי לי ותקשיבי טוב,
בתור מאורסת לשעבר ונשואה באושר היום אני יכולה לומר לך שיש התאהבות ויש אהבה.
אז נפגשתם ויצאתם וטיילתם ודחברתם וחפרתם והחלטתם ש'כן' אתם מיועדים אחד לשניה והיה משהו מאוד גדול באויר, היתה התאהבות. והכל היה שמח ויפה ונוצץ ואז מתחילים הדיבורים..
הדיבורים האלו זה סך הכל נסיון בשבילכם לראות אם אתם מוכנים להמשיך להחזיק חזק אחד בשניה ולעמול על זה או מחפשים את החיים הקלים. אהבה זה המון עבודה עצמית והענקה והתבוננות במעלות היפות של השני/ה ועוד הרבה. וזה בבחירה שלך.
תאמיני שאם הקב"ה הביא את שניכם להחלטה הזו, סימן שזה מה שנקבע עבורכם משמיים.
עכשיו נסי לרענן בזכרונך את אותם רגעים יפים שהיו (ועוד יהיו..) לכם יחד, כשמישהו יזרוק מילה, תזכירי לעצמך חזק למה בחרת אותו, כל לילה לפני שאת הולכת לישון תחשבי על נקודה יפה שיש בו שאת אוהבת (תתמקדי בעיקר בדברים פנימיים) ועל משהו טוב שהוא עשה בשבילך, תוך כמה ימים זה יהפוך לשגרה יפה :)
בס"ד יש לך חשיבה עמוקה....זה בהחלט שאלה טובה שצריך המון זמן לחשוב על תשובה
כשירד לך האסימון...תקשרי אלי..
=)
נשלח ב-14/7/2013 15:54
פווווווווו כתב:
יקירה,
תקשיבי לי ותקשיבי טוב,
אז נפגשתם ויצאתם וטיילתם ודחברתם וחפרתם והחלטתם ש'כן' אתם מיועדים אחד לשניה והיה משהו מאוד גדול באויר, היתה התאהבות. והכל היה שמח ויפה ונוצץ ואז מתחילים הדיבורים..
הדיבורים האלו זה סך הכל נסיון בשבילכם לראות אם אתם מוכנים להמשיך להחזיק חזק אחד בשניה ולעמול על זה או מחפשים את החיים הקלים. אהבה זה המון עבודה עצמית והענקה והתבוננות במעלות היפות של השני/ה ועוד הרבה. וזה בבחירה שלך.
עכשיו נסי לרענן בזכרונך את אותם רגעים יפים שהיו (ועוד יהיו..) לכם יחד, כשמישהו יזרוק מילה, תזכירי לעצמך חזק למה בחרת אותו, כל לילה לפני שאת הולכת לישון תחשבי על נקודה יפה שיש בו שאת אוהבת (תתמקדי בעיקר בדברים פנימיים) ועל משהו טוב שהוא עשה בשבילך, תוך כמה ימים זה יהפוך לשגרה יפה :)
אני לא אומרת שרע לי או כזה...הכל בסדר...רק...אני רק שואלת..איך אהבה יכולה להעלם...אם היא הייתה חזקה כלכך? כאילו...אנחנו מצליחים לשקר גם על עצמינו?
ותודה שהועלת לענות לי =)
נשלח ב-14/7/2013 15:58
גוגלית כתב:
כשאת מתאהבת בבן אדם את מתעוורת - בעינייך הוא מושלם!
אח"כ פתאום את שומעת ש..לא בדיוק... - כמו כל בן אדם גם לו יש חסרונות!
וקורה שאת שומעת פתאום חסרון כל כך גדול שזה גורם לך לא לאהוב - הגיוני מאוד!
יש גם מקרים שאת שומעת חסרונות אבל האהבה גדולה יותר ואז הכול נשאר
לא חושבת שזה מבהיל שפתאום כבר לא אוהבים ברמות הזויות.
אולי זה אומר שנחתו?
אהבה ענקית לא מתאדה ביום אחד ולא משמועה אחת
רק ההתלהבות יורדת קצת
אם מגיעים לרמות של לעזוב כנראה שגילו דברים כאלה שאחריהם קשה כבר לאהוב.....
תכלס כמה שאוהבים אחרי כמה שנים זה כבר לא זה - גם מגלים את כל הדברים הקטנים והמעצבנים וגם מתרגלים כבר לטוב אז הכול פחות מלהיב כבר...
אהבה זה לא דבר קל...וזה דבר שצריכים לטפח כל שניה ושניה...אהבה שבאה בקלות גם הולכת בקלות... צריך לעמוד על זה 24\7 ..ולהבין...שבשבילינו...זה הכי טוב....ואם נתחיל להסתכל ולחפש יותר מושלם... אכלנו אותה...
נשלח ב-14/7/2013 16:14
זה לא אומר שאני מתחרטת..או משו כזה...=)
הכל טוב אנשים..
פשוט מעניינותי איך ומה מו מי.....
איי איי יוני ויונה...
נשלח ב-14/7/2013 16:28
עניתי לך על זה...
???
נשלח ב-14/7/2013 16:41
jija כתב:
עניתי לך על זה...
???
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
נשלח ב-14/7/2013 18:07
כבר כתבתי בעבר שיש המון שמתארסים ומתחתנים כשהרגש עובד בפוווווווווולללללללללל טורבו אך כשהשכל מתעורררר...
בדיוק זה תחילת הדרך לאהבה, והיא קיימת!
בהצלחה מותק
מניסיון אמנם חלקי אבל כל מילה פנינה, זו גם התשובה שלי לחייכנית מאחד האשכולות הסמוכים(חסרונות בבן הזוג)...
אל תחכו לנסיך על סוס לבן...אתם תפסידו את ההוא על הפרארי....
תנו חיוך...אכלתם אותה!
נשלח ב-14/7/2013 22:08
30 הודעות שונות בפרטי על האשכול הזה...
מה קרה אנשים..? מפחדים להיכבה מהשמש? גברים רק בחושך?
לולא הייתה כוונתי להתייעץ בפרטי...הייתי עושה זאת לבדי...
כנראה יש דברים בגו שהאשכול נפתח בפומביי...
נשלח ב-14/7/2013 22:50
אם הוא רימה אותך והציג את עצמו משהו שהוא לא או שסיפרו לך שהוא אלים או חולה נפש מסוג מסוים מילא. אבל אם סיפרו לך שהוא שלומפר או לא כזה נוצץ כמנו שחשבת אז כנראה אף פעם לא אהבת אותו ואת ילדה קטנה ומבולבלת,
נשלח ב-14/7/2013 23:27
chanel_19 כתבה:
פווווווווו כתב:
יקירה,
תקשיבי לי ותקשיבי טוב,
אני לא אומרת שרע לי או כזה...הכל בסדר...רק...אני רק שואלת..איך אהבה יכולה להעלם...אם היא הייתה חזקה כלכך? כאילו...אנחנו מצליחים לשקר גם על עצמינו?
ותודה שהועלת לענות לי =)
ההתאהבות זה הגפרור שהצית, אחרכך זה עבודה שלכם.
אז כן, יש ימים שבהרגשה פתאום זה דועך, זה לא אומר ששיקרת לעצמך, זה אומר שכאן הגיע הרגע לעמול. וכשעמלים על משהו הוא הופך להיות יקר יותר ומחובר אלינו הרבה יותר, מחזיר את ההשקעה עם ריבית והצמדה :)