|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:10 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | | מבריקה כתבה: |  | | ליטאי613 כתב: |  | | בחורות עושות את זה כל הזמן. |
| אולי הבחורות שיוצאות איתך... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:15 |
|
| |
לעצם השאלה: לא! והסיבה, פגישה ראשונה לא משקפת, אם יש התלבטות שהיא לא "לא" מוחלט ממשיכים לעוד פגישה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:16 |
|
| |
אם חסר לך על מי לברר, את יכולה לברר מה המצב של כל המדוייטות הקודמות.. ואם הן יותר טובות ואותן הוא הוריד, בזבוז זמן, אה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:16 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אם את בטוחה שאחרי פגישה אחת עם כל אחד תוכלי לדעת מיד מי עדיף אז זה יכול לעבוד, אבל מי באמת יכול להבטיח לך?
בחור לא יסכים לכזה דבר כי הוא מרגיש שיש פה סיכוי שהוא מבזבז זמן (כי אולי "ההוא" יותר טוב ממנו) והיה מעדיף להיפגש עם ההצעה הבאה בתור.. (ואולי שגם הוא ייפגש במקביל כמוך?) |
|
במקרה הספציפי שלי,מה שמפריע לי זה המראה החיצוני,ורק הוא. לכן חשבתי שפגישה עם בחור אחר יכולה לעזור לי...
ולא במקרה הספציפי שלי, גם,אפשר לראות בפגישה אחת,סגנון,דיבור, מראה,שזה המון. זה בעצם מה שגורם לנו להמשיך לפגישה שניה, אז ברגע שאחד נראה יותר מתאים מהשני, אפשר להוריד את הראשון יותר בביטחון בלי מצפון שאוליייי זה שלי,ואולייי זה ההכי טוב בשבילי,כי עובדה,פגשתי מישהו שכבר יותר טוב ממנו. זה נשמע קצת רדוד במחשבה שניה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:18 |
|
| |
| מבריקה כתב: |  | אם את בטוחה שאחרי פגישה אחת עם כל אחד תוכלי לדעת מיד מי עדיף אז זה יכול לעבוד, אבל מי באמת יכול להבטיח לך?
בחור לא יסכים לכזה דבר כי הוא מרגיש שיש פה סיכוי שהוא מבזבז זמן (כי אולי "ההוא" יותר טוב ממנו) והיה מעדיף להיפגש עם ההצעה הבאה בתור.. (ואולי שגם הוא ייפגש במקביל כמוך?) במקרה הספציפי שלי,מה שמפריע לי זה המראה החיצוני,ורק הוא. לכן חשבתי שפגישה עם בחור אחר יכולה לעזור לי...
ולא במקרה הספציפי שלי, גם,אפשר לראות בפגישה אחת,סגנון,דיבור, מראה,שזה המון. זה בעצם מה שגורם לנו להמשיך לפגישה שניה, אז ברגע שאחד נראה יותר מתאים מהשני, אפשר להוריד את הראשון יותר בביטחון בלי מצפון שאוליייי זה שלי,ואולייי זה ההכי טוב בשבילי,כי עובדה,פגשתי מישהו שכבר יותר טוב ממנו. זה נשמע קצת רדוד במחשבה שניה |
|
שהו"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:19 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | אם חסר לך על מי לברר, את יכולה לברר מה המצב של כל המדוייטות הקודמות.. ואם הן יותר טובות ואותן הוא הוריד, בזבוז זמן, אה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:21 |
|
| |
וכשזה מגיע לדייט איתך בנוסף על בחורה אחרת, נאבד האימון העצמי? =))
אז...
תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 14/07/2013 21:23:00
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 21:23 |
|
| |
| ה1_ויחידה כתב: |  | וכשזה מגיע לדייט איתך בנוסף על בחורה אחרת, נאבד האימון העצמי? =))
אז...
תוקן על ידי ה1_ויחידה ב- 14/07/2013 21:23:00
|
|
זה כבר יותר הרבה יותר מלחיץ, זה תחרות צמודה חח
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2013 22:11 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
יחידית: עצם ההשוואה לא בעייתית, וכי חסר כאלה שעושים השוואות עם אקסים/ות מהעבר? האם בבירורים אנחנו לא מחפשים את המושלם ביותר? |
|
V
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 00:03 |
|
| |
למה רק שתיים? אולי תצאי עם 30 במקביל? :/
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 01:39 |
|
| |
מוגזם לכל הדעות(;
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 01:43 |
|
| |
אני לא יודע אם זה מוסרי או לא, נעזוב את זה.
זה סוג של ריצה שבמקום למהר את הדרך רק מבלבלת אותה.
כמו היום, בעידן האייפון שבאמצע שאתה מדבר עם חבר הוא בודק 3 פעמים בדקה, מה חבר שולח לו בוואצ אפ והוא לא איתך ולא עם ההוא שהוא מתכתב איתו.
להתחבר לאדם, קצת להגיע לעומק, הרבה יותר טוב שכולך איתו ולא רק בוקשי חצי.
|
|
| נשלח ב-15/7/2013 03:14 |
|
| |
לא התחייבת לו?! למה נראה לך שלא?
יש דברים רבים שבחורות לא עושות בימי רווקותן בגלל שהן שומרות על עצמן לבעליהן. ולכאורה מה יש לך לשמור על עצמך כל עוד לא התחייבת לאף אחד?!
ולעניננו.. כשאת כבר תופסת קצה חוט של קשר, את בהחלט מתחייבת לשמור לו אמונים, לפחות עד שתגידי לו "לא".
הוא לא בא לבזבז את זמנו במשחקים, אם הוא לא מספיק מוצא חן בעינייך, תורידי. מקסימום אחרי כמה חודשים כשתביני שהוא כן בישבילך, תנסי להחזיר את זה. וכן.. כמובן שזכותו להגיד שלא בא לו לחזור.
|
|
|
|
|