בית פורומים שידוכי חרדים

לצאת עם שניים במקביל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2013 03:15 לינק ישיר 

לא התחייבת לו?! למה נראה לך שלא? יש דברים רבים שבחורות לא עושות בימי רווקותן בגלל שהן שומרות על עצמן לבעליהן. ולכאורה מה יש לך לשמור על עצמך כל עוד לא התחייבת לאף אחד?! ולעניננו.. כשאת כבר תופסת קצה חוט של קשר, את בהחלט מתחייבת לשמור לו אמונים, לפחות עד שתגידי לו "לא". הוא לא בא לבזבז את זמנו במשחקים, אם הוא לא מספיק מוצא חן בעינייך, תורידי. מקסימום אחרי כמה חודשים כשתביני שהוא כן בישבילך, תנסי להחזיר את זה. וכן.. כמובן שזכותו להגיד שלא בא לו לחזור.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2013 10:30 לינק ישיר 

בשבילך עדיף שלא, 
כמו שאומרים: פרה פרה ..... או במקרה שלך: שור שור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2013 11:20 לינק ישיר 

בס"ד
מבריקה,גם אני בדילמה כמו שלך.... נשמע לא מוסרי אבל מאידך מפחדים להגיד "לא" לראשון כי מי אמר שהשני יהיה טוב ממנו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2013 13:48 לינק ישיר 

עם רעבצ': בחייך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2013 23:22 לינק ישיר 

ממספר אשכולות ותגובות אני חש שחלק מהחברים פה תופסים את עניין בחירת בן/בת הזוג כשיקול קר של כימות של שלל התכונות המצויות אל מול התכונות המצופות (שכמובן יורדות עם הזמן..) ולא כך היא
עניין הפגישות הוא לבדוק דבר אחד: האם יש מציאת חן חזקה ביניכם והאם אין תכונות בולטות שמעצבנות אתכם שמעיבות על מציאת החן.  ענייני היוחסין, מעלות, קריירה ושאר ירקות הם עניין לשלב הבירורים.
(בתכונות בולטות שמעצבנות אתכם כלולות גם חילוקי דעות קריטיים בענייני השקפה)
על כן אם את יוצאת עם מישהו ואת לא בטוחה לגביו מבחינה רגשית גם אחרי מספר פגישות אז תורידי בלי קשר להצעה אחרת, לא צריך סיבה ספציפית להתחתן עם פלוני אלא להיפך, הנחת היסוד היא שהמדוייט הוא מכל אותם רבבות שאת לא מיועדת להם.
אם טוב לך ונעים אתו ויש מציאת חן ביניכם אז תלכי על זה גם אם לכאורה יש הצעה שעולה עליו במעלות.

בהצלחה מכל הלב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2013 12:26 לינק ישיר 

בס"ד
אמרת משהו חכם....אבל עדיין יש מחשבה שאולי האחר עולה עליו מכל הבחינות כולל המידות...אז אולי אנחנו מפסידים?
אגב,שמעתי שזה עצת היצר הרע...שלא רוצה שיבנו בתים בישראל....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2013 14:08 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
אמרת משהו חכם....אבל עדיין יש מחשבה שאולי האחר עולה עליו מכל הבחינות כולל המידות...אז אולי אנחנו מפסידים?

זאת בדיוק הבעיה, התרגלנו לחשוב תמיד במונחים של כמויות והשוואות.
בנישואין זה ממש לא כך.
השאלה היא האם יש כימיה ומציאת חן?  האם בן/בת הזוג גורמים לי שארצה להעניק להם שלא ע"מ לקבל בחזרה?
האם ארצה להכין לבעלי כוס תה חם כשהוא לומד בליל חורף קר בלי שיבקש זאת?..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2013 14:34 לינק ישיר 

בס"ד
עוד פעם כוס תה חם?לא רוצה להכין!רוצה רק לקבללללללללללללללללללללל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/7/2013 14:35 לינק ישיר 

הליברל כתב:
בס"ד

זאת בדיוק הבעיה, התרגלנו לחשוב תמיד במונחים של כמויות והשוואות.
בנישואין זה ממש לא כך.
השאלה היא האם יש כימיה ומציאת חן?  האם בן/בת הזוג גורמים לי שארצה להעניק להם שלא ע"מ לקבל בחזרה?
האם ארצה להכין לבעלי כוס תה חם כשהוא לומד בליל חורף קר בלי שיבקש זאת?..

מה הכוונה?אולי האחר ימצא יותר חן בעיניי?ויהיה לו פחות חסרונות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2013 00:25 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
מה הכוונה?אולי האחר ימצא יותר חן בעיניי?ויהיה לו פחות חסרונות?

אני אשתמש בהשאלה של ביטוי מעולם הביזנס האמריקני " Bulls make money, bears make money, pigs get slaughtered "  אם טוב לך עם המדוייט, וכשאני אומר טוב לך אני מתכוון באמת טוב לך, אז תלכי עליו בלי לרצות עוד.

בקשר לכוס התה המפורסם...  כנראה שלא זכית עדיין לטעום מטעם הנתינה.

תוקן על ידי הליברל ב- 18/07/2013 00:27:06

תוקן על ידי הליברל ב- 18/07/2013 00:27:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2013 11:41 לינק ישיר 

בס"ד
זכיתי לטעום מטעם הנתינה....זה כייף אבל כייף גם להתפנק ואשמח לקבל תרגום למשפט באנגלית
ואגב,מזה באמת טוב?אצל כל אדם יש חסרונות שמפריעים לי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2013 12:02 לינק ישיר 

הליברל כתב:
ממספר אשכולות ותגובות אני חש שחלק מהחברים פה תופסים את עניין בחירת בן/בת הזוג כשיקול קר של כימות של שלל התכונות המצויות אל מול התכונות המצופות (שכמובן יורדות עם הזמן..) ולא כך היא
עניין הפגישות הוא לבדוק דבר אחד: האם יש מציאת חן חזקה ביניכם והאם אין תכונות בולטות שמעצבנות אתכם שמעיבות על מציאת החן.  ענייני היוחסין, מעלות, קריירה ושאר ירקות הם עניין לשלב הבירורים.
(בתכונות בולטות שמעצבנות אתכם כלולות גם חילוקי דעות קריטיים בענייני השקפה)
על כן אם את יוצאת עם מישהו ואת לא בטוחה לגביו מבחינה רגשית גם אחרי מספר פגישות אז תורידי בלי קשר להצעה אחרת, לא צריך סיבה ספציפית להתחתן עם פלוני אלא להיפך, הנחת היסוד היא שהמדוייט הוא מכל אותם רבבות שאת לא מיועדת להם.
אם טוב לך ונעים אתו ויש מציאת חן ביניכם אז תלכי על זה גם אם לכאורה יש הצעה שעולה עליו במעלות.

בהצלחה מכל הלב

אכן כן, ככה אני תופסת את עניין בחירת בן הזוג.
אם אני יחכה למציאת חן,או להיות בטוחה מבחינה רגשית, לא יודעת אם אני יתחתן מתישהו..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2013 12:14 לינק ישיר 

התרגום המילולי (אם את באמת זקוקה לו..) "שוורים עושים כסף, דובים עושים כסף, חזירים נשחטים"   הכוונה היא לסוגי משקיעים שונים: המונח "שור" מתייחס למשקיעים שמהמרים על עליית ערך של מניה או אג"ח, המונח "דוב" מתייחס לאלו שמהמרים על ירידות ומשם עושים את הכסף.  חזירים זה פשוט אנשים שלא מסוגלים לצאת מפוזיציה מרוויחה בשל רצון לעשות עוד כסף, הם תמיד נדפקים בגלל ירידות מחזוריות שמוציאות אותם מהשוק בהפסדים.

מבריקה, למה את כ"כ פסימית? זה שלא התאימו לך 50 הראשונים לא אומר שלא יבוא היחיד והמיוחד שלך, סוף סוף את מתחתנת רק עם אחד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2013 12:28 לינק ישיר 

בס"ד
ואיך כל החיות האלו קשורות לשידוכים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/7/2013 12:32 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
זכיתי לטעום מטעם הנתינה....זה כייף אבל כייף גם להתפנק ואשמח לקבל תרגום למשפט באנגלית
ואגב,מזה באמת טוב?אצל כל אדם יש חסרונות שמפריעים לי....

ההתמרמרות בסוגיית הכנת תה לבעלך העתידי (תכף ומיד ממש) עשתה רושם של ניהול חשבונאות קטנונית. אם טעיתי, מתנצל מראש.

מה זה טוב?  טוב זה שנעים לך אתו, שכיף לך אתו, שאתם מדברים שעות, יכולים גם לשתוק ביחד, שאת נלהבת ומתרגשת ממנו ושאת מרגישה שגם הוא מרגיש כך כלפייך.  שאת יודעת ומרגישה שאכפת לו ממך ושהוא ישקיע בך באהבה בטוב וברע, בקושי ובנעימים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לצאת עם שניים במקביל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.