דיווח מערב לזכרו של החזן משה שולהוף ע"ה
ביום רביעי בערב השתתפתי עם רבים אחרים בערב לזכרו של החזן משה שולהוף ע"ה שהתקיימה בבית כנסת ניגוני חיים ברחוב וייצמן פתח תקווה מראש אני מבקש סליחה אם אשכח להעלות על הכתב אחד מהפרטים או הסדר בו הם התקיימו יש לציין שהבית כנסת , שהבנתי מכיל 400 מקומות ,היה מלא מפה לפה, כולל עזרת הנשים. היה מקום לעמידה בלבד. אני הגעתי בשעה 19:35 וכבר היה 75% תפוסה פתח הערב המקהלות יובל וזמרתיה בביצוע "מה טובו" בלחנו של לבנדובסקי לאחר מכן פתח ד"ר מרדכי סובל בדברים לזכרו של החזן ע"ה. הראו סרט וידאו מהופעה של החזן שולהוף בביצוע "הנני העני" שפורסם על ידי יוסלה רוזנבלט מקונצרט שהתקיימה בפתח תקווה באדר תשעב הבת של החזן שולהוף , שעלתה ארצה, נשא דברים מאד מרגשים לזכרה של אביה. כ"מנין" של חזנים השתתפו בערב וביצעו קטעים לזכרו של החזן שולהוף ז"ל שוב אני מתנצל מראש אם יהיו אי דיוקים או חוסרים החזן ליפא גלנץ אלו דברים שפורסם על ידי מרדכי הירשמן החזן דוד אולמן רצה לחנו של הולנדר החזן שלמה אהרן וייסמן - קטע של קוורטין החזן נפתלי הרשטיק - קרא שיר של ביאליק וקטע שהתחיל יהי רצון שומע קול בכיות החזן יעקב רובין מודים הכפול של ליאו לאוב? החזן צבי וייס קהילות הקודש של מלבסקי החזן הראל אמיד רצה של רפפורט בליווי מקהלת זמרתיה החזן שי אברמסון - ולירושלים עירך שפורסם על ידי משה קוסביצקי החזן משה השל כבקרת רועה עדרו של יוסלה רוזנבלם החזן חיים אדלר - הנשמה לך של קרליבך עם "אינפרובציות" על בסיס נוסח סיים הערב לפני תפילת ערבית החזן משה שטרן ב"קל מלא רחמים" מאד מרגש הד"ר סובל הנחה את הערב ברב כישרון וסדר אופיר סובל, ד"ר אורי אהרון וד"ר סובל היו אחראים על הניצוח המוסיקלי ד"ר סובל וחיים וייס ליוו בערב בפסנתר אשמח עם משתתף אחר יכול להשלים או לתקן את החסר שבת שלום
 |
|
|