|
|
| נשלח ב-28/7/2013 00:50 |
|
| |
לי כי זה בסדר, אלא בשבילי. אבל בחיים לא הייתי מסתכל עליה באותה צורה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 00:56 |
|
| |
יש צדק בדברייך אם אני מתבוננת על זה מהצד שחוקרים עליי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:00 |
|
| |
לא שאני מפחד ממשהו, אין לי מה להסתיר. אבל סתם הרעיון זה הקשר שלי עם הבחורה? אני איזו סחורה שצריך לבדוק? אני לא אמין? היא חושדת בי כלכך? זה כזה חסר תמימות, טוהר, ונראה לי שגם חסר עיקר בקשר נישואין. מסתבר שאני מגזים קצת, אבל זה דיי מגעיל אותי..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:09 |
|
| |
העיניין בחקירות שציינתי ,לדעתי, בגלל מקרים מעין אלו שהליטאי הביא! לרוב לא נראה לי שזה קורה אבל היו דברים מעולם ושמעתי על סיפורים בודדים שקרו וגילו אחרי החתונה - דברים משמעותיים ומה? לפרק עכשיו את החבילה? לפני חודש היתה רק החתונה....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:19 |
|
| |
ובאמת נראה לך שחוקר פרטי יכל לגלות שהבחור הזה חשב, שאם הוא יתחתן לפני חצות לילה אז ר' נחמן יפסיק למשוך אנשים החוצה מהגהינם? מה כבר יכול לספר לך חוקר פרטי שאת לא יכולה לדעת לבד? (אני מדבר על דברים בעלי משקל..)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:26 |
|
| |
החוקר לא היה מגלה לי את צפונות ליבו אבל מה שכן היה מגלה, נכון לסיטואציה הזו, אם הבנאדם שפוי בכלל?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:29 |
|
| |
אתה יודע כמה בנות מגלות את הפיצוץ אח"כ? ושאלו "איך לא ראיתן"? -לא שמנו לב, היו לפעמים מקרים מוזרים אבל לא יחסנו לכך חשיבות"......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:29 |
|
| |
גם אם הוא רוצה להתחתן בחצות, הוא לא יכול לסכם מראש?
איזה אולם עובד אחרי חצות? המלצרים גם צריכים לישון, שלא לדבר על תזמורת שב11:30 סוגרת בסטה.
ואגב נראה לי שלגלות שפיות ברמה כזו לא צריך חוקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:32 |
|
| |
תראי, חוקר פרטי לא שוכרים בשביל לגלות תכונות וכ'ו. שוכרים בשביל לגלות עובדות. ולגלות על אדם עובדות בלי רצונו, זה מגעיל. ולכבי לגלות תכונות שזה כל העניין בשידוכים, אם בחורה היא מאוהבת ומסנוורת, גם אם חוקר פרטי יגיש לה את זה ש"הבחור הוא א' ב' ג'" על דף בשחור לבן, זה לא יעזור. (ולא משנה שחוקר פרטי לא מתעסק בכאלו דברים) וסתם מסקרן אותי, לאילו "פיצוצים" האנשים האלה התוודעו רק לאחר החתונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:45 |
|
| |
כמובן ששוכרים בשביל לגלות עובדות - וכמו שכבר כתבתי שיש צדק בדברייך על העיניין שזה מגעיל.... אבל יודע מה? זה תלוי מאוד! ובהרבה תחומים.. אבל אם כבר שוכרים זה גם כדי לקבל יותר מידע, וגם נתון ,אפשר להגיד, משמעותי בהחלטת קיום החתונה או לא
ופעם אחת שמעתי שלבחורה אחת - אחרי החתונה - היא ראתה את בעלה יושב על הרצפה בלילה ומתחיל לבכות...ההיא נלחצה לא מבינה מה קורה והיא גם לא מצליחה לתקשר איתו ררק אחרי שהוא נרגע איכשו היא הבינה שעבר עליו משהו בחיים והוא חולה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 01:51 |
|
| |
ופעם אחת בכלל קראתי על מישהי שהצליחה להסתיר מבעלה שיש לה בעיה בהפרעות-אכילה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 02:54 |
|
| |
| רקומה_פרח כתב: |  | כמובן ששוכרים בשביל לגלות עובדות - וכמו שכבר כתבתי שיש צדק בדברייך על העיניין שזה מגעיל.... אבל יודע מה? זה תלוי מאוד! ובהרבה תחומים.. אבל אם כבר שוכרים זה גם כדי לקבל יותר מידע, וגם נתון ,אפשר להגיד, משמעותי בהחלטת קיום החתונה או לא
ופעם אחת שמעתי שלבחורה אחת - אחרי החתונה - היא ראתה את בעלה יושב על הרצפה בלילה ומתחיל לבכות...ההיא נלחצה לא מבינה מה קורה והיא גם לא מצליחה לתקשר איתו ררק אחרי שהוא נרגע איכשו היא הבינה שעבר עליו משהו בחיים והוא חולה... |
|
חחחחח
ז"א שאני צריך להצהיר בפגישות שאני עושה תיקון חצות?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 03:17 |
|
| |
ועכשיו ברצינות.. יכול להיות שהבעל עשה תיקון חצות, והאשה סתם לא מסינה כלום מהחיים שלה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2013 03:24 |
|
| |
לא! הפואנטה של אותה כתבה שקראתי היתה להביא מציאות שאפילו עד כמה שתברר יש דברים נסתרים שאנשים איכשהו מצליחים להסתיר - והבחור הזה עבר טראומה..
|
|
|
|
|