בית פורומים שידוכי חרדים

כלהסטרפוביה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2013 00:50 לינק ישיר 

לי כי זה בסדר, אלא בשבילי.
אבל בחיים לא הייתי מסתכל עליה באותה צורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 00:56 לינק ישיר 

יש צדק בדברייך אם אני מתבוננת על זה מהצד שחוקרים עליי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 01:00 לינק ישיר 

לא שאני מפחד ממשהו, אין לי מה להסתיר.
אבל סתם הרעיון זה הקשר שלי עם הבחורה? אני איזו סחורה שצריך לבדוק? אני לא אמין? היא חושדת בי כלכך?
זה כזה חסר תמימות, טוהר, ונראה לי שגם חסר עיקר בקשר נישואין. מסתבר שאני מגזים קצת, אבל זה דיי מגעיל אותי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 01:09 לינק ישיר 

העיניין בחקירות שציינתי ,לדעתי, בגלל מקרים מעין אלו שהליטאי הביא! לרוב לא נראה לי שזה קורה
אבל היו דברים מעולם ושמעתי על סיפורים בודדים שקרו וגילו אחרי החתונה - דברים משמעותיים 
ומה? לפרק עכשיו את החבילה? לפני חודש היתה רק החתונה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 01:19 לינק ישיר 

ובאמת נראה לך שחוקר פרטי יכל לגלות שהבחור הזה חשב, שאם הוא יתחתן לפני חצות לילה אז ר' נחמן יפסיק למשוך אנשים החוצה מהגהינם?
מה כבר יכול לספר לך חוקר פרטי שאת לא יכולה לדעת לבד? (אני מדבר על דברים בעלי משקל..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 01:26 לינק ישיר 

החוקר לא היה מגלה לי את צפונות ליבו אבל מה שכן היה מגלה, נכון לסיטואציה הזו, אם הבנאדם שפוי בכלל?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 01:29 לינק ישיר 

אתה יודע כמה בנות מגלות את הפיצוץ אח"כ? ושאלו "איך לא ראיתן"? -לא שמנו לב, היו לפעמים מקרים מוזרים אבל לא יחסנו לכך חשיבות"......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 01:29 לינק ישיר 

גם אם הוא רוצה להתחתן בחצות, הוא לא יכול לסכם מראש?

איזה אולם עובד אחרי חצות?  המלצרים גם צריכים לישון,  שלא לדבר על תזמורת שב11:30 סוגרת בסטה.

ואגב נראה לי שלגלות שפיות ברמה כזו לא צריך חוקר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 01:32 לינק ישיר 

תראי, חוקר פרטי לא שוכרים בשביל לגלות תכונות וכ'ו. שוכרים בשביל לגלות עובדות. ולגלות על אדם עובדות בלי רצונו, זה מגעיל.
ולכבי לגלות תכונות שזה כל העניין בשידוכים, אם בחורה היא מאוהבת ומסנוורת, גם אם חוקר פרטי יגיש לה את זה ש"הבחור הוא א' ב' ג'" על דף בשחור לבן, זה לא יעזור. (ולא משנה שחוקר פרטי לא מתעסק בכאלו דברים)
וסתם מסקרן אותי, לאילו "פיצוצים" האנשים האלה התוודעו רק לאחר החתונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 01:45 לינק ישיר 

כמובן ששוכרים בשביל לגלות עובדות - וכמו שכבר כתבתי שיש צדק בדברייך על העיניין שזה מגעיל....
אבל יודע מה? זה תלוי מאוד! ובהרבה תחומים.. אבל אם כבר שוכרים זה גם כדי לקבל יותר מידע, וגם נתון
,אפשר להגיד, משמעותי בהחלטת קיום החתונה או לא

ופעם אחת שמעתי שלבחורה אחת - אחרי החתונה - היא ראתה את בעלה יושב על הרצפה בלילה ומתחיל לבכות...ההיא נלחצה לא מבינה מה קורה והיא גם לא מצליחה לתקשר איתו ררק אחרי שהוא נרגע איכשו היא הבינה שעבר עליו משהו בחיים והוא חולה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 01:51 לינק ישיר 

ופעם אחת בכלל קראתי על מישהי שהצליחה להסתיר מבעלה שיש לה בעיה בהפרעות-אכילה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 02:54 לינק ישיר 

רקומה_פרח כתב:
כמובן ששוכרים בשביל לגלות עובדות - וכמו שכבר כתבתי שיש צדק בדברייך על העיניין שזה מגעיל....
אבל יודע מה? זה תלוי מאוד! ובהרבה תחומים.. אבל אם כבר שוכרים זה גם כדי לקבל יותר מידע, וגם נתון
,אפשר להגיד, משמעותי בהחלטת קיום החתונה או לא

ופעם אחת שמעתי שלבחורה אחת - אחרי החתונה - היא ראתה את בעלה יושב על הרצפה בלילה ומתחיל לבכות...ההיא נלחצה לא מבינה מה קורה והיא גם לא מצליחה לתקשר איתו ררק אחרי שהוא נרגע איכשו היא הבינה שעבר עליו משהו בחיים והוא חולה...

חחחחח

ז"א שאני צריך להצהיר בפגישות שאני עושה תיקון חצות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 03:09 לינק ישיר 

במחשבה שניה - עדיף... חחח 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2013 03:17 לינק ישיר 

ועכשיו ברצינות.. יכול להיות שהבעל עשה תיקון חצות, והאשה סתם לא מסינה כלום מהחיים שלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2013 03:24 לינק ישיר 

לא! הפואנטה של אותה כתבה שקראתי היתה להביא מציאות שאפילו עד כמה שתברר יש דברים נסתרים שאנשים איכשהו מצליחים להסתיר - והבחור הזה עבר טראומה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כלהסטרפוביה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.