| נשלח ב-30/7/2013 21:57 |
|
| |
אלה שכותבים - ואלה שקוראים.
יש למישהו מושג קלוש למה אנשים קוראים פה בלי להגיב?
כאילו - ממה נפשך: אם הם קוראים, משמע מיאמי מעניין אותם. אם מעניין אותם, משמע יש להם מה להגיב! אם יש להם מה להגיב... אולי הם לא יודעים איך מתחברים בשבילך לכתוב? חברים, תסרקו את הדף עד שתמצאו את המילה "התחברות"... תלחצו עליה, ושם תהיה לכם גם אופציה של הירשמות...
ואם זאת לא הסיבה, אז מה כן יכולה להיות הסיבה?
שימו לב גם שכל מי שמצטרף אומר "המון זמן אני קורא/ת, ורק עכשיו החלטתי גם לכתוב"...
חבר'ה, בשביל שיהיה מעניין פה לא מספיק לקרוא. כדי שיהיה מה לקרוא, צריך גם לכתוב! תובנה מעניינת, מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 22:39 |
|
| |
בני אדם בתפארתם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 23:11 |
|
| |
תופעה מענינת בהחלט! מניסיון אני אומרת, כשמביעים דעה ומקבלים עלי'ה תגובות ואפילו דעות מנוגדות, מעשירים עוד יותר את הידע ואת התועלת מהידע...
מומלץ בחום:)
גריני - :)
תוקן על ידי תמרור25 ב- 30/07/2013 23:15:12
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 00:56 |
|
| |
באמת שאלה מעניינת..
אני מאלה שקוראים יותר וכותבים פחות, פשוט כי לפעמים אין לי מה להגיב...
אבל בע"ה אני אשתדל יותר להגיב :)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 02:23 |
|
| |
נשמח לראותך, רחלי 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2013 14:50 |
|
| |
אשכול מעניין.... 
יש כאלה אנשים שאוהבים לקרוא מהצד את דעותיהם של הכותבים.. בלי להשתתף.. יש הרבה כאלה.. וחלקם באיזשהוא שלב מחליטים להצטרף...
חח גריני :)
תוקן על ידי shira007 ב- 31/07/2013 14:49:49
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 00:19 |
|
| |
גם לי כמו לרחלי אין לפעמים מה להגיד, לדוגמא אני מאוד נהנית לקרוא על המכביטס אבל מה לעשות (ואידי בבקשה לא להרוג אותי) שאני ממש לא אוהבת אותם וזה עוד בהמעטה, לכן אני בדרך כלל לא אגיב אלא אם כן הצלחתי לקרוא סיקור שלם ונהנתי ממנו אז אומר תודה, אבל אין לי שום דעה.
בכל אופן יש אנשים שלא יגיבו מבחינות דתיות, שלא מתאים להם להתכתב, כי מבחינתם זה חוסר צניעות טוטלי. מי שמתנגד שיצביע.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 01:51 |
|
| |
(מתנגד לְמה?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 02:54 |
|
| |
אוקיי, אז הנה הסיפור שלי: למי שיודע (ולמי שלא) הייתי די פעילה בפורום לפני שנה + ובשלב מסוים פשוט איבדתי עניין. בפרחי מיאמי, זאת אומרת... גדלתי, התבגרתי, שיגעון המיאמי חלף ב״ה ואני כמעט ולא מתעניינת בהם יותר. הסיבה היחידה שבגללה אני כן נכנסת לפורום לקרוא לפעמים היא בגלל האנשים פה שאת חלקם אני מכירה מתקופת פעילותי בפורום ומעניין אותי לקרוא מה שהם כותבים. אבל גם זה ממש לפעמים. ועוד דבר: אני חושבת שזה די פתטי לצפות שיהיה לאנשים מה לכתוב על פרחי מיאמי 24/6. עם כל הכבוד, מיאמי לא נמצאים בדיוק בשיא תפארתם (בלשון המעטה) ובשלב מסוים נגמרים הנושאים, וכמה אפשר לחפור על מקהלת ילדים? העיסוק הזה נראה לי כבר מיותר לחלוטין. יש את פורום ״פשוט מוזיקה״ ולדעתי שם אפשר לעדכן מדי פעם כשיוצא שיר/דיסק/די.וי.די. חדש. אני לא חושבת שצריך בכוח לנסות להחיות את הפורום ולחפש רעיונות לאשכולות חדשים. אני מציעה לשבת ולעשות חושבים ולדון ברצינות בעתיד הפורום. סליחה שאני חריפה, אבל זו דעתי ואם היא לא מוצאת חן בעיניי המנהלים הם יכולים למחוק את ההודעה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 03:21 |
|
| |
תמי, כל דבר אפשר להגיד בצורה פוגעת ובצורה לא פוגעת. חבל לבחור באפשרות הראשונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 10:30 |
|
| |
תמי אין מה לומר. לפעמים באמת כבר משעמם, במיוחד (כבר נמאס לי לחזור על זה...) שהם לא מוציאים כל יום או כל עונה אלא ממש פעם ב... אבל עדין לדעתי אין על הפורום וזה ממש לא אותו דבר כי בפשוט מדברים בכללי ופה זה לאוהבי מיאמי במיוחד והרבה אנשים מדברים פה דברים על מיאמי שבפשוט למשל לא יעיזו לעשות את זה כי הם מתבשים או כי שם זה פשוט לא מתאים כי לא כולם שם אוהדי מיאמי. אם יש אנשים שלא מתענינים בפרחי מיאמי הם פשוט לא יכנסו כי זה לא מענין אותם, אבל לדעתי מיאמי היא מקהלה כ"כ גדולה וכל כך חשובה ומוכרת שכן גם קמו לה מעריצים לא מעטים בכלל!!! שמחפשים מקום מפלט להרגיש בנוח ולשפוך את הגיגי'הם ולקבל משוב... אני עצמי, לדוגמא, אין לי עם מי לחלוק את הגיגי בנושא... כי מירב קרובי אינם מתענינים במיאמי...זו גם הבעי'ה של ירחמיאל, שלא מוציא יותר סרטונים במהדורה עדכנית...:) בכל אופן, אם לא הפורום הזה, אפשר לומר שהיתי בחסכים... שלא תבינו לא נכון - הרבה מאד נהנים לראות את ההופעות,(חוץ מכמה שפיתחו סלידה לנושא:) אבל לא ממש מעורבים, לא מהאלו שידעו על דברים חדשים שיצאו עוד הרבה לפני ולא כאלו שיש להם כוח לדבר על מיאמי, יש דברים יותר מענינים בשבילם... אז את הפורום הזה אי אפשר ליתר, ממש לא!!! בכל אופן, הפורום הזה בנוי בצורה כל כך מענינת וטובה, שיש בהחלט מה למצוא גם בלי הרבה חידושים מירחמיאל ובאמת מגיעה פה הערכה לכל העוסקים במלאכת הפורום!!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 12:17 |
|
| |
תמרור, אני לגמרי יכולה להבין מה שאת חושבת כעת, אבל מעניין אותי לשמוע איך תדברי עוד שנה-שנתיים... ותכל׳ס למרות כל הדיבורים על המעריצים שאמורים להיות - הפורום בינתיים צולע. לכן, לאור העובדות בשטח כתבתי את הנ״ל. ואידי - אני מתנצלת, תאמיני לי שכתבתי את הדברים בצורה הכי עדינה שיכולתי, ובדיוק בשביל זה הייתה מיועדת השורה האחרונה. וזה לא שאני לא מעריכה את המנהלים וההשקעה, אלא פשוט לדעתי אתם משקיעים יותר מדי כוחות וחבל... (אידי, אני מקווה שאת לא נפגעת באופן אישי, את יודעת שאני מעריכה אותך, אבל קבל את האמת ממי שאמרה. לא רק לגבי המנהלים, לגבי עתיד הפורום בכלל...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 13:18 |
|
| |
אל תחשבי, תמי. תדעי לך שאני ועוד הרבה עברו איזה משברון של התנתקות ממיאמי, אבל למיטב ידיעתי רובם חוזרים. אני רואה שעם מיאמי אפשר לגדול עד זקנה ושיבה, הם באמת משקיעים בשירה ובסולנים ובד"כ אנשים יודעים לזהות איכות... בכל אופןף אני מאמינה שב"ה תמיד תישאר לי פינה חמה בלב למיאמי, ואם את חושבת אחרת - שיערב ויבושם לך, תהני מהמקהלות הזמרים שאת ממשיכה לשמוע ותהני... אבל זה לא נראה לי נכון לבוא לאנשים שכן אוהבים ולנסות להסביר להם שהם סתם משקיעים כוחות במשהו שהם נהנים ממנו, לא? בכל מקרה, אני אישית מאד לא מתכוונת לפגוע בך (מקווה שהצלחתי:) רק עונה בצורה ענינית... שבת שלום לך! ד,א מתגובתך נראה שאת חושבת אותי לצעירה מגילי :)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 14:17 |
|
| |
תמרור, אני לא יודעת בת כמה את, אבל לדעתי מגיע השלב בחיים שבו מתחילים להתעסק בדברים האמיתיים והדבר האחרון שיהיה לך זמן בשבילו זה להעריץ מקהלת ילדים על כל הכרוך בכך...
אני לא אומרת, גם לי נשארה פינה חמה בלב למיאמי, זה גם לא אומר שאני לא אשמע יותר שירים שלהם. אני עדיין מעריכה את ירחמיאל והמוזיקה המצוינת שלו, ואני בכלל דיברתי על הפורום. לדעתי הפורום כבר מיותר.
תראי, אפשר להציג את זה ככה: יש שתי אפשרויות: 1. לא לסגור את הפורום ולהמשיך לנסות ולסחוב, לפתוח אשכולות יפים, חברים בקושי יגיבו, שוב יפתחו אשכולות בסגנון הזה ואידי תביע משאלה אופטימית לעתיד טוב יותר :)
ו... יש גם את האפשרות השניה - לסגור את הפורום, או לפחות לתת לו מנוחה לכמה זמן. ואז, מה יקרה? כלום. את תגלי שיש חיים גם בלי הפורום. אולי תבכי קצת בלילה ותתגעגעי אבל מהר מאוד תמשיכי ותראי שכלום לא קרה. מבטיחה לך. את בטח מכירה את הפורום הישן של מיאמי.
ראית את ההודעה של מנהלת הפורום דאז - אושר? כשקראתי אז את ההודעה על סגירת הפורום כמעט רציתי לבכות. והיום? התגברתי על זה לגמרי וזה אפילו לא מדגדג אותי. צריך לקחת הכול בפרופורציות, זה סך הכול פורום שאנשים אמורים לכתוב בו מתוך כיף והנאה, אם לא הולך אפשר לסגור או לנסות שוב בעוד שנה-שנתיים או לחילופין כשיצא דיסק חדש.
אני רק מייעצת לכם לאור המצב ואתם בהחלט לא חייבים לקבל את דעתי וגם יכולים למחוק את ההודעות הללו כפי שכבר אמרתי. אם אתם נהנים במתכונת הנוכחית - בשמחה ובכיף! בהצלחה...
תוקן על ידי תמי281 ב- 02/08/2013 14:22:23
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 15:09 |
|
| |
אני חושב ששניכן צודקות.
אני מרגיש שאני חייב לכתוב את דעתי בנושא הזה ...
ראשית: תמי - ניכר מכתיבתך שניסת לכתוב בצורה הכי עדינה שהיית יכולה. ואידי היא ח"ו לא פגעה בך אישית וגם לא השתמע ממנה שהפורום במצב כזה או אחר בגלל פלוני.
שנית: ובאשר לעניין עצמו. מצד אחד: הפורום במתכונתו הנוכחית יש נושאים שבהם אכן הוא מיצה את עצמו לחברים שנכון להיום עדיין כותבים בו. לדעתי זו הצלחה מסחררת, ועל כך מגיעה תודה גדולה למנהלים לדורותיהם שאכן הם פתחו את הפורום ופיתחו אותו, ועד כדי כך שלא היה נושא, בו לא דשו.( אולי חוץ מהנושא "מהיום שאחרי ירחמיאל"). ומצד שני הפורום לא התחיל במיצוי כל שהוא של החברים שיכתבו בעתיד ונכון להיום לא שמעו על הפורום. כמו"כ תמיד יהיו נושאים חדשים לדבר, בכפוף להוצאות נוספות של דיסקים, קליפים, והופעות וכמובן פרחים חדשים שייכנסו. תמי- אכן צודקת בעניין שלרוב לילדים יש יותר חיבה מאשר למבוגרים, שכבר נמצאים במקומות עבודה או שהם בעלי משפחות שאולי יש להם חיבה אבל "טרדות החיים" הם כמו קליפות שקשה לקלף אותם ולגלות את החיבה.
לסיכום: הפורום ימשיך להתקיים בזכות חברים חדשים שירשמו בו ובזכות דיסקים והופעות חדשות שיצאו ופרחים חדשים שייכנסו. ואני לבינתיים ממשיך לעכוב אחריו.
תוקן על ידי netson ב- 02/08/2013 15:40:34
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2013 16:16 |
|
| |
תודה, נטסון. אגב, אני מעריכה יותר תגובות כמו שלך שנכתבות בצורה עניינית לגמרי ולא מתוך סערת רגשות מיאמית :) אה, ועוד משהו: למנהלת הפורום הקודם קראו יושר ולא אושר, כפי שכתבתי בטעות.
תוקן על ידי תמי281 ב- 02/08/2013 16:31:44
|
|
|
|
|