| נשלח ב-3/8/2013 21:10 |
|
| |
לא צריך להספיד את הפורום. אפשר לסחוב, אף אחד לא אמר שהפורום צריך לתפקד כל הזמן. (אידי, אל תכעסי ) הייתי שמח לראות את הפורום פעיל כל הזמן (אני חושב שהוא הכי פעיל בקטגוריה, לא?) מי שרוצה להישאר ולכתוב שיישאר ומי שלא, לא חייב. אני חייב להגיד שלהרים פרוייקטים כמו הראיונות והויקי זה משהו שנותן סיפוק גדול ואני שמח שהפורום הצליח להרים את זה באוויר. אני חושב שאנשים שיכולים לעזור ולהרים דברים כאלה (ואפילו לספק רעיונות) צריכים לעשות את זה וככה הפורום בהחלט לא יהיה "סוחב". לצערנו, אנחנו לא צוות הפקה בפול טיים ג'וב אז קשה להניע את העניינים ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 21:23 |
|
| |
והכל בא על מקומו בשלום 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 23:05 |
|
| |
As you wish.... ואני יודעת שרובכם פה גדולים ממני בהרבה, אבל אני משום מה חשבתי שזה משהו שחולף עם הגיל... זה די נשגב מבינתי. אניווי, בהצלחה לכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 23:07 |
|
| |
אגב, אידי, בינתיים את חייבת לי אחוזים על ניעור הפורום, תראי איך עוררתי אנשים מרבצם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2013 13:57 |
|
| |
בזה את ראוי'ה לשבח:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2013 13:02 |
|
| |
יש אנשים שאוהבים להגיב באופן פרובוקטיבי,וחבל. לא אכנס כאן לעניין המיצוי והפעילות בפורום ספציפית, אבל כן,לגישה,שמדובר בעוד תסמין אהדה למיאמי. אז נכון,שיש המון נושאים שבהם דשו והתפלספו עד גבול השגעון...(בעיקר בפורום הקודם) והמון חברים נכנסו למקום הזה מתוך צורך לספק את יצר ההערצה שלהם. אבל אני חושבת שזה צמצום גדול מאד לתפוס את הדברים מנקודת מבט של- או אובססיה או כלום. יש תמיד אמצע.והוא משתנה מאדם לאדם. כמו שיש אנשים שחייבים להתעדכן כל יום בגלובס,גם אם אין להם כל קשר לעסקים ולנדל"ן. וכמו שיש בני 60+ שממשיכים לאסוף חברים בפייסבוק או ללטף פרוות של בע"ח. קוראים לזה תחביבים. והם לא מוגבלים בגיל. אם למשהו זה לא מתאים,הוא לא מוכרח להמשיך ולשתף פעולה. לא כל סופר ילדים הוא תינוקי ורדוד.הוא יכול להיות מאד רציני ושקול ולמרות זאת,לאהוב את הקו הקליל שבכתיבה. ולא כל חבר כאן בפורום מונע מתוך ילדותיות משוועת שטרם חלפה.
--------------- ולעניין הקוראים והכותבים.... אז ברור שיש סדרי עדיפויות בחיים.כשיש פנאי,חוץ מלהכנס לכאן ולהגיב,יש עוד המון דברים ששמורים לזמן הקצר הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2013 14:44 |
|
| |
אני מאלה שיותר קוראים מאשר מגיבים... פשוט אין לי כח לנסח דברים כי אני באינטרנט רק לזמנים קצרים. וגם עכשיו אין לי זמן להאריך...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 14:35 |
|
| |
תודה לכל המעודדים :) יש לציין שהתכוונתי בעיקר לכמות הצפיות, שגדולה בלי שום יחס מכמות התגובות בכל אשכול.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2013 23:12 |
|
| |
אידי, אם בזה אנו עסקינן, קודם כל יש הרבה שלא מחוברים לבחדרי ובכל זאת נהנים לקרוא עד שיום אחד הם ישתכנעו וירשמו (מנסיון). ב' כל כל פעם שאת בעצמך נכנסת לדף זה מעלה עוד צפיה בדף אפילו אם נכנסת אליו בטעות/ אין לך מה להגיב/ לא שמת לב שכבר קראת את ההודעה הכתובה/ התחברת והתנתק לך ואת רוצה עדיין להגיב/ לא נותן לך להעלות את התגובה ואת צריכה להתנתק, להתחבר,צ להיכנס שוב לדף והנה לך עוד צפיה, יש המון סיבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2015 18:14 |
|
| |
זה האשכול שחיפשתי כדי להעלות פה את תהייתי. ערכתי נסיון קטן: הסתכלתי על אשכול שיחה. מישהי כתבה שם: בוקר טוב. ממש מלבב. הלכתי להכין לי כוס תה. חזרתי לאחר 2 דקות. בזמן הזה נוספו כ-300 צפיות. מי אלו כל ה300? וודאי אנשים שאינם רשומים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2015 18:30 |
|
| |
|
| נשלח ב-16/11/2015 18:53 |
|
| |
איזה אשכול נוסטלגי . שמחה לדעת שהתחזיות הקודרות לא התממשו..ובע"ה הפורום שלנו עוד יגדל ויפרח. גם כשהוא רדום.,(והוא לא אמור להיות פעיל 24 שעות ביממה בזמנים כאלה..אבל לפני הופעות -סביר להניח שכן) כמו שנכתב כאן בעבר,הפורום הוא מקום שתמיד כיף לחזור אליו ,ובכל מצב,תשאר בלב פינה חמה למיאמי. אני משערת שההתלהבות אכן תפחת עם השנים, אך לא תעלם. מזכיר לי מה שחברות שלי אומרות לי:'אצלך זה אחר. זה לא עבר לך ככ מהר.. ' אני חושבת שהסיבה היא שמיאמי ,אצלי בכל אופן,זה משהו פנימי יותר. יש כאלה שמתחברים לפן החיצוני,לפרח מסויים וכד',וכשהוא עוזב,אז גם האהדה למקהלה פורחת ונעלמת.. אני מאמינה שמיאמי תמיד יסמל בשבילי משהו אהוב, שמניע נימים רגישים בלב כששומעים את המוסיקה הזאת. זה הרבה יותר ממוסיקה גרידא, זה נשמה.
תוקן על ידי מיאמוש ב- 16/11/2015 22:29:32
|
|
|
|
|