בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

אבקש את עזרתכם עבור חבר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2013 01:27 לינק ישיר 
אבקש את עזרתכם עבור חבר

חבר טוב מגיע לארץ לימים הנוראים, ומחפש המלצה לבית הכנסת טוב עם חזן טוב, עם עדיפות למקהלה, וכמובן שיהיה בית הארחה או בית מלון על יד בית הכנסת.
מה שידוע לי כרגע זה בית הכנסת הגדול בירושלים שרבים המלונות שם באיזור, ארצה לדעת מה קורה בר''ג פ''ת אם יש מלונות בקרבת בית הכנסת, מדובר ביהודי דתי שמחפש מקום לינה קרוב לבית הכנסת 

כמו כן אני חייב לומר שאני מאוכזב למדי ממצב המשרות לימים הנוראים תשע''ד, בכל מקום אני שומע על עוד חזנים יודעי תפילה שאת הימים הנוראים הקרובים יאלצו להעביר בביתם עקב זמרי קרליבך וכדו' שהשתלטו על משרותיהם, חבל שלמרות כל ההתקדמות המקום האמיתי של החזנים בעמוד התפילה נשאר מיותם. חבל!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2013 09:38 לינק ישיר 

בביהכנ"ס הגדול ר"ג בתפילות ר"ה- יו"כ יהיה החזן ישראל רנד בליווי מקהלתו של רפי ביטון. יש ליד בית הכנסת ברח' ביאליק פינת ארלוזורוב מלון "אופטימה טאוור- רימונים" הנמצא במרחק 5 דק' הליכה. כמדומני שחלק מהמתפללים מתארחים בו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2013 09:38 לינק ישיר 
דור חזנים בא ודור קודם נעלם

עצוב מאד  הביקוש לחזנים  בנוסח  דור הנפילים כגון: יוסלה רוזנבלט ובני דורו הולך ופוחת.
 המבוקש ביותר :משפחת מלבסקי ונוסח קרליבך.-חבל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2013 10:44 לינק ישיר 

בבית הכנסת "דובב עוז" ,הבילויים 15 רמת -גן -אי"ה יתפלל החזן שלמה גליק ("בליווי" מקהלת המתפללים )-מלון קרוב :כפר המכביה במרחק -7-דקות הליכה, לגבי פ"ת :למיטב ידיעתי אין משהוא מיוחד -מה עוד שאין בתי מלון

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 04/08/2013 10:43:12

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > אבקש את עזרתכם עבור חבר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext