|
|
| נשלח ב-29/5/2014 22:22 |
|
| |
ב ג ד ו ל.. אין לי כח יותר להמשיך את מעגל הטענה / תגובה המתיש הזה. אני באמת מרגיש שזה גוזל ממני כוחות.
אם אנסה להגיב לך במשפט אחד זה אומר כך: אין לי בעיה עם זה שלא מכירים ברב כמשיח בתנאי.. שמקבלים את סולם הערכים שלו ומתיישרים על פיו!!!
זה אחד הדברים שרציתי לומר לרב אם וכאשר ייצא לי לדבר איתו "מדוע אתה כל הזמן אומר שלא משנה מיהו המשיח ולא חשוב מאיפה הוא יבוא העיקר זה לבקש מה' שימליך אותו, הרי בזה שאנשים לא מכירים בך שזה אתה יהיה להם קשה יותר להתחבר אליך לקבל אותך ולחיות עפ"י סולם הערכים שאתה מתווה!!" לדעתי חשוב מאוד לפרסם שזה אתה כי ככה יהיה קל יותר לאנשים לקבל את דבריך כדברי אלקים חיים וממילא ליישם אותם. אני יכול להעיד על עצמי שזה התהליך שעברתי ועדיין עובר.
מעבר לכך את טועה גם בשאר דברייך רק שקשה לי עכשיו להגיב באריכות. אולי בהזדמנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 09:15 |
|
| |
המייחל כתב. ''ב ג ד ו ל.. אין לי כח יותר להמשיך את מעגל הטענה / תגובה המתיש הזה. אני באמת מרגיש שזה גוזל ממני כוחות.'' אנא ממך המייחל לא לקחת את זה הכל איך שזה כתוב כי אנחנו עוד צריכים אותך רק בישביל העבודה הנאמנה שאתה עושה פה ותאמין לי עבודה מיוחדת. חודש טוב לכולם ושבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2014 12:32 |
|
| |
לא התכוונתי לומר שאני פורש, חלילה. אני פה בע"ה, אל תדאג אחי אני פה.
פשוט הנקודה הכי קשה מבחינתי היא שאני עושה חשבון כזה: "אם אני עם כל הידיעות שלי עם כל הראייה הפנימית שלי וההשגה הלא רגילה שלי ביטלתי את דעתי את רצוני ואת כל השקפתי הקודמת ועושה ככל יכולתי להתבטל לקו של כבוד הרב אז איזה זכות דיבור יש בכלל לאחרים?! מי הם בכלל שתהיה להם זכות להביע התנגדות???" 
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2015 09:26 |
|
| |
מַה נָּאווּ עַל הֶהָרִים רַגְלֵי מְבַשֵּׂר מַשְׁמִיעַ שָׁלוֹם מְבַשֵּׂר טוֹב מַשְׁמִיעַ יְשׁוּעָה אֹמֵר לְצִיּוֹן מָלַךְ אֱלֹהָיִךְ
ויקרא רבה רבנין אמרי: גדול השלום שכשמלך המשיח בא אינו פותח אלא בשלום. שנאמר מה נאוו על ההרים רגלי מבשר משמיע שלום
וכתב בספר 'אגרא דכלה' לרבנו בעל ה'בני יששכר' איתא במדרש שסימן מסור בידינו שזה שישמיע שלום הוא הוא הגואל כמו שהיה סימן 'פקוד פקדתי' בגאולת מצרים.
הרי לנו שתכונתו של המשיח והסימן לזהות אותו יהיה דיבוריו הטובים ומסריו האופטימיים על הטובה והשלום שיגיעו בקרוב בגאולה השלימה.
בניגוד בולט וקיצוני לכל אותם דיבורים של כל מיני 'רבנים' אוטיסטים 'מקובלים' ושאר מרעין בישין על אסונות מלחמות ומה לא שאוטוטו הולכים לנחות עלינו אם לא נחזור בתשובה תיכף ומיד.

|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2015 10:03 |
|
| |
אתם מכירים אותי מן הסתם ויודעים שאני לא מחזיק יותר מדי מכל מיני אמירות של גדולים מהדורות האחרונים בכל הקשור לענייני משיח וגאולה. אבל הפעם אני חייב להודות האמירה הבאה המיוחסת לאני לא בדיוק יודע מי מדוייקת מאוד.
לפניכם חלק מתוך הודעה ששלח לי יהודי שזכה להיות אמש בפעם הראשונה בכנס של כבוד הרב במגדל-העמק בו הוא מתאר את התרשמותו מאישיותו של כבוד הרב
חוץ מזה, התרשמתי ממנו שהוא איש מדהים בן אדם של אמת אני יכול להבין אותך ואת כל מי שחושב כמוך באמת אישיות ענקית נישקתי לו את היד אין לי מה להגיד פשוט יחיד במינו
האמירה המיוחסת לגדולי ישראל בדורות האחרונים היא לגבי אישיותו המיוחדת של מלך המשיח שיהיה אחד כזה שפשוט נשבים בקיסמו בענוותנותו היתרה, אדם כזה שרק רואים אותו ומיד מרגישים אליו התבטלות עצומה, אדם שלא יצטרך לקחת מיד המלכים את שלטונם בכח אלא הם מעצמם יוותרו על שלטונם בשבילו. בקיצור אדם שאי אפשר לעמוד בפניו. מי שישים לב יראה את ההקבלה ליוסף במצרים. בדיוק כך היה איתו.
בינתיים כל מי שבא במחיצתו של כבוד הרב מרגיש מעין זה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 08:27 |
|
| |
חמינאי: לא למלחמה ישירה בישראל, מלחמה עקיפה כן"
ושוב הסרט חוזר על עצמו, בהפרש זמן זעום מתפרסמים שני דברים, דיבורו של מלך המשיח והכותרת החדשותית הבאה, ושוב החפיפה ביניהם והדיוק המדהים של כבוד הרב לא מותיר מקום לספק שגם הדיבור האחר של כבוד הרב על הבלאגן והחורבן שיפרוש את כנפיו על איראן בקרוב גם יתגשם על המילימטר.

נ.ב לך תבין שכל של גוי,מצד אחד הם מכירים באל ובעם ישראל בחירו ולכן לא מעיזים לצאת נגדו בגלוי אבל בסתר ובעקיפין כן, זה בסדר, נגד זה האל אולי יסכים. פששש.. אם בלעם לא היה מקדים אותם היה צריך לרשום את הפטנט הזה על שמם של האיראנים.
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/08/2015 08:31:21
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2015 00:14 |
|
| |
אחרי מילים כאלהמה עוד צריך להאמר כדי שייפול לאנשים האסימון [ שימו לב למילים "יודע הכל"] כלומר משיח יודע הכל. זה באמת אומר ה-כ-ל
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
|
|
|
|
|