|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:06 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"דהבעיה שאני קצת טיפוס שכלי ומחושב ,עם לב שמחפש אהבה שתגרום לי לאבד את השכל הפחדים והחששות....חוצמזה שיש לי קושי או יותר נכון חרדה בלקבל החלטות אם מתאים או לא.. ואני לא יודעת למי לפנות....לקאוצ'ינג?למוח אחד?אולי לפסיכולוגית אולי לתרפיסטית או....אני כבר אובדת עצות.(ולא המשפיעה לא מצליחה לספק אותי....)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2013 13:46:07 |
|
עכשיו השאלה שלך קצת שונה, אני לא חושבת שמשיכת הלב קשורה לחששות שלך , כי ברגע שתהיה לך משיכת הלב הכל יסתדר ולא יהיה לך שום ספק ואפילו שתהיה מודעת לחסרונות. ואל תלכי לשום פסיכית או תרפיסטית לא נראה לי שזה מה שאת צריכה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:07 |
|
| |
בס"ד פסק זמן?הגיל עולה ולא לטובתי....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:13 |
|
| |
בס"ד חוצמזה שזה לא חסרונות קטנים....יש כאן חסרונות גדולים וגם יתרונות גדולים...כך שההחלטה קשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:22 |
|
| |
מצוין, תיפני ליעוץ
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
הבעיה שאני קצת טיפוס שכלי ומחושב ,עם לב שמחפש אהבה שתגרום לי לאבד את השכל הפחדים והחששות....
חוצמזה שיש לי קושי או יותר נכון חרדה בלקבל החלטות אם מתאים או לא.. ואני לא יודעת למי לפנות....
לקאוצ'ינג?למוח אחד?אולי לפסיכולוגית אולי לתרפיסטית או....אני כבר אובדת עצות.
(ולא המשפיעה לא מצליחה לספק אותי....)
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/08/2013 13:46:07 |
| את לא מכירה מישהיא ?... תשאלי את 'אושר תמידי' אולי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:25 |
|
| |
בס"ד באתי למישהי אחת...ניראת לי קצת מוזר סגנון בני ברקי כזה...חכמה אבל לא נראה לי שיש לי חשק לפתוח את הלב בפניה...וגם מבקשת לפגישה250ש"ח ומבטיחה שתשחרר לי את הפחדים... (נו שויין בכסף הזה אני יכולה לקנות 5מגשי פיצה ולעשות מסיבה שמחה....)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:49 |
|
| |
תתקשרי ל'פעימות', דברי אתן בחינם בטלפון, עד שתמצאי מישהיא כלבבך
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד באתי למישהי אחת...ניראת לי קצת מוזר סגנון בני ברקי כזה...חכמה אבל לא נראה לי שיש לי חשק לפתוח את הלב בפניה...וגם מבקשת לפגישה250ש"ח ומבטיחה שתשחרר לי את הפחדים... (נו שויין בכסף הזה אני יכולה לקנות 5מגשי פיצה ולעשות מסיבה שמחה....) |
| הן למדו פסיכולוגיה אצל הפסיכולוגית הותיקה יפה בלומנטל מאשדוד. שאי תפילה על זה. בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:50 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | פסק זמן?הגיל עולה ולא לטובתי....[/quote]
אם את לא רוצה לקחת פסק זמן, אז תהיי מוכנה לעבודה קשה. אבל אי אפשר גם לא לעבוד קשה וגם להתקדם.
[quote]חוצמזה שזה לא חסרונות קטנים....יש כאן חסרונות גדולים וגם יתרונות גדולים...כך שההחלטה קשה. |
|
תלכי לאדם שאת מעריכה כחכם וירא שמים, תציעי לפניו את המעלות והחסרונות, ושהוא יחליט מה נכון לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:55 |
|
| |
בס"ד כל היועצים חוזרים ואומרים"לא אנחנו נחליט בשבילך...אלא את"-הן רק שואלות שאלות מכוונות שמבלבלות אותי עוד יותר.... כמו "האם את מרגישה שאת יכולה להתמודד עם החיסרון הזה?"וכי איך אדע?אולי עכשיו אני חושבת שכן ואח"כ אראה שזה גדול עלי?אולי אני אומרת ש"כן" כי אני "מאוהבת"...ובעצם אני לא באמת יכולה להתמודד... בקיצער חפירות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 14:57 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בס"ד באתי למישהי אחת...ניראת לי קצת מוזר סגנון בני ברקי כזה...חכמה אבל לא נראה לי שיש לי חשק לפתוח את הלב בפניה...וגם מבקשת לפגישה250ש"ח ומבטיחה שתשחרר לי את הפחדים... (נו שויין בכסף הזה אני יכולה לקנות 5מגשי פיצה ולעשות מסיבה שמחה....)הן למדו פסיכולוגיה אצל הפסיכולוגית הותיקה יפה בלומנטל מאשדוד. שאי תפילה על זה. בהצלחה |
|
אינלי זמן...לעד שאמצא מישהי כלבבי אני צריכה אותה דחוף...וכבר שנה מחפשת....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 15:28 |
|
| |
בהתאם לכך שאת לא יודעת אם יהיה לך את הכוח להתמודד עם החסרון הזה בעתיד, ובהתאם לכך, שאנחנו הרבה יותר חזקים ממה שאנחנו חושבים, אז לדעתי את צריכה להתארס וחלס.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 15:32 |
|
| |
בס"ד
 אחלה יועצים יש כאן....פשוט וקל.... בלי 250 ש"ח הוצאה חורגת כפול 12מפגשים בתשלומים שווים...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 15:54 |
|
| |
מי אמר לך שאני לא גובה כסף?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 16:00 |
|
| |
חייכנית את באמת מחפשת משהי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2013 16:18 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | חייכנית את באמת מחפשת משהי?
|
|
מישהי? לא מישהו??? ה' ישמור 
|
|
|
|
|