בית פורומים שידוכי חרדים

משיכת הלב בפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2013 16:27 לינק ישיר 
מדובר ביועצות מקצועיות

חייכנית770 כתב:
בס"ד
באתי למישהי אחת...ניראת לי קצת מוזר סגנון בני ברקי כזה...חכמה אבל לא נראה לי שיש לי חשק לפתוח את הלב בפניה...וגם מבקשת לפגישה250ש"ח ומבטיחה שתשחרר לי את הפחדים...
(נו שויין בכסף הזה אני יכולה לקנות 5מגשי פיצה ולעשות מסיבה שמחה....)הן למדו פסיכולוגיה אצל הפסיכולוגית הותיקה יפה בלומנטל מאשדוד.‏ שאי תפילה על זה.‏ בהצלחה
אינלי זמן...לעד שאמצא מישהי כלבבי אני צריכה אותה דחוף...וכבר שנה מחפשת....
יתכן שהראשונה שתדברי איתה תתאים לך,‏ או שהיא תמצא לך מישהיא פקחית וותיקה שתתאים לך בול,‏ כדאי שתיפני דוקה ל‏'פעימות‏' כי הן למדו פסיכולוגיה,‏ וככה תסמכי על שיקול דעתה, וגם המחיר שלהן לא יקר.‏ (או שתיפני לרבנית ביבי מצפת שהיא מאוד חכמה, ויש לה אינטואיציה חזקה‏,‏ ואפילו רוח הקודש)‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2013 16:44 לינק ישיר 

רוח הקודש?????

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 10:35 לינק ישיר 

בס"ד

חחחחחחחח אהבתי רוח הקודש.......אללי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 11:06 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
חייכנית את באמת מחפשת משהי?

באמת...משהי רצינית,נעימה,פתוחה,וחכמה...באזור המרכז.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 11:10 לינק ישיר 
ככה זה נראה, היו כבר נביאות בישראל, והיא ממשפחה של מקובלים וצדיקים

שיר852 כתב:
רוח הקודש?????
היא יודעת דברים מדהימים,‏ היא מדריכת כלות,‏ ומגלה לכלה מה התכונות של החתן,‏ ואיך להסתדר איתו,‏ והיא קולעת מצוין.‏ אני מציע ל‏'חייכנית‏' לפנות דוקה ל‏'פעימות‏' גם אם זה יקח קצת זמן, זה שוה, היות והן מקצועניות, ויש להן גם אפשרות להתיעץ עם הבוסית שלהן הפסיכולוגית הותיקה יפה בלומנטל מאשדוד,‏ ואני כותב לה על עוד אפשרויות ‏1‏) הרבנית ביבי, שגם מגיעה לאיזור המרכז,‏ כמדומני שהיא לא לוקחת כסף ‏2‏) הפסיכולוגית יפה בלומנטל שכנראה לוקחת תמורה הולמת כמנהג ‏ הפסיכולוגים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2013 11:19 לינק ישיר 

בס"ד
למה אתה מדבר אלי בגוף שלישי?כנראה שגם אני רבנית לא קטנה...
השאלה אם הפסיכולוגיות חופרות או מגיעות לתכלס?כי אין לי כוח לחפירות....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 12:54 לינק ישיר 

בס"ד
בכ"ז אשמח לשמוע את דעתכם/ן...האם קרה שנפגשתם עם מישהו היה נחמד אפילו כבר קצת התלהבתם
ופתאום התגלה חסרון/נות שלא ממש הייתם רוצים...האם זה הוריד לכם ממנו?או שהמשכתם כרגיל והתלהבתם ממנו כבהתחלה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2013 00:38 לינק ישיר 

כן בהחלט קרה.
חחיכנית, אני לא חושבת שאת צריכה ללכת ליועצת, את פשוט צריכה בפגישה לבדוק אם טוב לך אתו ואת רוצה אותו עם החסרונות,גם יר"ש ומידות טובות חשוב לבדוק, כשזה יבוא את תרגישי שהוא שלך בלי כל מיני לבטים. בעז"ה מהר מהר!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2013 11:18 לינק ישיר 
כן, זה הוריד איפשהו, אז מה ?

חייכנית770 כתב:
בס"ד
בכ"ז אשמח לשמוע את דעתכם/ן...האם קרה שנפגשתם עם מישהו היה נחמד אפילו כבר קצת התלהבתם
ופתאום התגלה חסרון/נות שלא ממש הייתם רוצים...האם זה הוריד לכם ממנו?או שהמשכתם כרגיל והתלהבתם ממנו כבהתחלה?
דוקה בהצעה האחרונה שהיה לי רשמתי הכל בפתק,‏ חיובי מול שלילי,‏ זה הבהיר לי את התמונה באופן משמעותי ‏‏! הרב שמחה כהן ממליץ לעשות שיקלול של החיובי והשלילי,‏ ואם יש בו ‏70%‏ או ‏80%‏ התאמה זה בסדר ואפשר לסגור אם רוצים, סוף ציטוט,‏ כמובן אם יש לו לב טוב,‏ ואם יש לו דברים עיקריים שחיפשת,‏ אז לא נורא שאין לו צבע עיניים שחיפשת,‏ או שהוא בגובה שלך וכדומה. אגב,‏ פסיכולוגים יש להם שיטה, להוביל אותך למסקנה המתבקשת,‏ שאת בעצמך תגיעי למסקנה הנכונה,‏ מוזר שלא דיברת איתה על זה‏ וגילית קוצר רוח,‏ כנראה שלא התרשמת ממנה באופן כללי,‏ ואת מאוד חכמה, ואני רציני, (בפורום הזה את זורמת חופשי ואפשר לטעות שאת לא חכמה כ‏"כ,‏ ולא היא‏) חייכנית,‏ את רוצה שאמליץ לך כאן על יועץ מנוסה פיקח ומקסים שאני מכיר אותו אישית,‏ שתוכלי לשוחח איתו בטלפון ובחינם ‏?‏...‏ יש לו גמ‏"ח ליעוץ דרך הטלפון,‏ זה יעשה לך סדר בראש,‏ כי אם את בדיעה שאת צריכה יעוץ אז מאוד הייתי ממליץ לך לעשות זאת עכשיו. ואת בהחלט יודעת מה שאת צריכה.‏ בשורות טובות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2013 11:39 לינק ישיר 

בס"ד
בוא נגיד ש80%חיובי... אבל יכול להיות 1%שלילי, אך חיסרון גדול שיכול להרוס את איכות החיים לא?
אם האדם כעסן?  או חסר טאקט קצת  ילדותי ולא ממש יודעת לתקשר בצורה בוגרת.... קשה מאד להחליט על איזה חיסרון לוותר ועל מה לא....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2013 15:05 לינק ישיר 
ברור שהיות ואת פקחית אז

חייכנית770 כתב:
בס"ד
בוא נגיד ש80%חיובי... אבל יכול להיות 1%שלילי, אך חיסרון גדול שיכול להרוס את איכות החיים לא?
אם האדם כעסן?  או חסר טאקט קצת  ילדותי ולא ממש יודעת לתקשר בצורה בוגרת.... קשה מאד להחליט על איזה חיסרון לוותר ועל מה לא....
אז יש פחות הצעות שמתאימות לך,‏ גם כי את קולטת מצוין את מי שמציעים לך,‏ ברור שלא תקחי כעסן או ילדותי או חסר טאקט,‏ אבל למשל אולי הצעה מחו‏"ל,‏ או שההורים שלו גרושים..‏ או עידה שסתם פסלת, או אחד שלא הכי לומד, או אחד שבוגר ממך ב ‏3‏ שנים וחצי, וכן על זה הדרך,‏ חסרונות שהן לא חסרונות בעצם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2013 15:19 לינק ישיר 
הוא יכול להיות בחור מושלם, אתרוג מהודר

חייכנית770 כתב:
בס"ד
אבל הוא רזה /מדי, או שעיר או ג‏'ינג‏'י או עם זקן ארוך וזה מרתיע אותך, ואת חשה שאין מצב להמשיך אז את מורידה,‏ היות ויש צורך להרגיש חיבה לאיש/ה שמציעים לך, ומשיכת הלב להצעה כולה,‏ שתהיי מרוצה מההצעה.‏ ואין לך להיות חרידה שלא תמצאי כי ‏"מה שיש בעזרת גברים יש בעזרת נשים‏" משיח נאו ‏:‏)‏

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2013 11:18 לינק ישיר 

בס"ד
משיח נאו....אין דבר כזה שאין לאדם גם חיסרון גם במידות...חוץ מכל הוויתורים של משפחה גרושה/על מראה...
מניסיון...גם שוויתרתי על דברים מהותיים ראיתי חסרונות גם במידות...זה מתסכל אותי...לא שאני מושלמת אבל
מה שמתסכל שהם אפילו לא חושבים לעבוד על המידות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2013 13:06 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בס"ד
למה אתה מדבר אלי בגוף שלישי?כנראה שגם אני רבנית לא קטנה...
השאלה אם הפסיכולוגיות חופרות או מגיעות לתכלס?כי אין לי כוח לחפירות....
רבעצין, פסיכולוגיות בעיקר חופרות, הן מגיעות עד לשנות הילדות של סבתא של שכן של אבא של החברה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2013 13:42 לינק ישיר 

בס"ד
לכן אני אוהבת קאוצ'ינג-ישר ולעניין,ת'כלס...
למרות ששמעתי שלפעמים חלק מהטיפול זה לטפל בפצעים שנוצרו  מהעבר...להוציא מהלב ולדוש...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > משיכת הלב בפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.