רוצים להיות חלק מהקליפ של "עם אחד"? (התווסף: הקליפ עצמו, ודיון...)
ארי גולדוואג מפרסם כך:
Next week... Filming for the 'Am Echad' video clip. More details will follow. If you are in Israel and want to be part of it, keep your eyes glued to this page!!!
שבתרגום חופשי זה אומר: שבוע הבא... צילומים לסרטון הוידאו של "עם אחד". פרטים נוספים יבואו.אם אתם בישראל ורוצים להיות חלק מזה, תשמרו על העיניים דבוקות לדף (הפייסבוק שלו)!
צוות הפורום ישתדל לעדכן לכשיהיו פרטים נוספים.
תוקן על ידי אידי ב- 25/09/2013 22:13:54
נשלח ב-6/8/2013 01:00
אין גבול ליצירתיות שלו!!!!! אני אומרת לכם... הוא עוד יעלה מעלה מעלה...
נשלח ב-14/8/2013 19:43
מחר זה קורה!
דברי ארי: אם אתם בישראל ורוצים להיות חלק מסרטון הוידאו "עם אחד", אנחנו נצלם מחר - יום חמישי - בין 2 ל- 4 אחרי הצהריים בפארק איילון ברמת בית שמש. תהיה שם "דמוי הופעה" לשיר "עם אחד". אנחנו מעוניינים בנוכחות של יהודים מכל הסוגים - ברוחו של "עם אחד" - אז בואו והביאו איתכם את חבריכם מכל קצות הקשת!
אנחנו עובדים במרץ על קליפ הוידאו הרשמי של "עם אחד", שעומד להיות מאוד מיוחד. אני עדיין לא יכול לחשוף את כל הפרטים, אני רק אומר שזה הולך להיות משהו שלא תרצו לפספס!
לא אהבתי שהוא עשה את עצמו חילוני... ובכלל בלי קשר אישית לא אהבתי את השיר.
<הטמעתי את הוידאו. אידי>
תוקן על ידי אידי ב- 10/09/2013 00:51:01
נשלח ב-9/9/2013 21:25
המסר עצמו מעניין ויפה ודווקא זה שהוא התחפש לחילוני זה הכי יפה בעיניי יש פה אנשים שמסוגלים להתחבר לכל המגזרים מזכיר את צו פיוס
נשלח ב-9/9/2013 22:10
ארי- !good job ישר כוח! ממש האחדות שדיברנו עליה בפינה התורנית...
נשלח ב-10/9/2013 00:48
פרעל - ברוכה הבאה לפורומנו החביב! ברשותך, אני מטמיעה אצלך בהודעה את הוידאו, בסדר? -- לעניין הקליפ, אהבתי מאוד! תכננתי לכתוב פרשנות ארוכה ומפורטת, אבל עד שהגעתי הביתה פרח הכל מזכרוני. או כמעט הכל. אולי מחר... בעזרת ה'...
נשלח ב-12/9/2013 23:52
וווואוו. פשוט וואו. אין מילים אחרות!
אהבתי כל כך את השיר ובטח שאת הקליפ!
כשהוא התחפש לחילוני שהתחלה לא זיהיתי שזה הוא!
ווואו.
נשלח ב-13/9/2013 13:05
תודה רבה. אין בעיה. גמר חתימה טובה!
נשלח ב-22/9/2013 14:27
באמת קצת מרתיע המראה החילוני שלו... אבל אני בטוח שכוונתו חיובית...
ולענייננו, שיר נהדר! למי שלא שם לב, לארי יש את הלחנים מהמצליחים והפופולאריים ביותר לאחרונה. אני מדבר כמובן על "יש תקווה" של בני פרידמן, וכעת על "עם אחד".
אותי תפס דווקא הרושם בכל העסק המוזיקאלי לכאורה הזה - שארי התחבר חזק מאד לארץ, למרות היותו "אמריקאי מאוד" כפי שנראה, הוא מנסה בכל כוחו להתחבר למקום ולחברה אליה הגיע, וכמו שמשתקף מהשיר הוא מנסה לעזור גם לאחרים לעשות את הדבר הטוב הזה.
זה כל כך לא פשוט להיות חדש וזר במקום אחר שבו לא גדלת, כל כך קשה. והוא כל כך נערץ עלי האיש הגיבור הזה וטוב הלב - ארי גולדוואג.
שתהיה חזק ארי, ותודה לך על המוזיקה הנפלאה שאתה מעניק לנו.
נשלח ב-23/9/2013 08:50
ברוקלינאי כתב:
באמת קצת מרתיע המראה החילוני שלו... אבל אני בטוח שכוונתו חיובית...
ולענייננו, שיר נהדר! למי שלא שם לב, לארי יש את הלחנים מהמצליחים והפופולאריים ביותר לאחרונה. אני מדבר כמובן על "יש תקווה" של בני פרידמן, וכעת על "עם אחד".
אותי תפס דווקא הרושם בכל העסק המוזיקאלי לכאורה הזה - שארי התחבר חזק מאד לארץ, למרות היותו "אמריקאי מאוד" כפי שנראה, הוא מנסה בכל כוחו להתחבר למקום ולחברה אליה הגיע, וכמו שמשתקף מהשיר הוא מנסה לעזור גם לאחרים לעשות את הדבר הטוב הזה.
זה כל כך לא פשוט להיות חדש וזר במקום אחר שבו לא גדלת, כל כך קשה. והוא כל כך נערץ עלי האיש הגיבור הזה וטוב הלב - ארי גולדוואג.
שתהיה חזק ארי, ותודה לך על המוזיקה הנפלאה שאתה מעניק לנו.