בית פורומים שידוכי חרדים

"ישקני מנשיקות פיהו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2013 14:20 לינק ישיר 

תוקן על ידי שיר852 ב- 07/08/2013 14:56:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 14:32 לינק ישיר 

בס"ד
שיר,אז תכלס מה היית עושה אם חתנך המהולל הצדיק והתמים היה עושה דבר כזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 14:37 לינק ישיר 

הייתי נבהלת מאד מאד.

אבל לא יודעת אם הייתי מבטלת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 14:39 לינק ישיר 

שיר, זה לא רק להגזים, זה הרגל לתפיסת עולם. וזה משפיע לעוד נושאים שונים ועצובים.
(ואת תדעי מראש שהחתן שלך לא יעשה את זה.)
אבל באמת לא צריך לקחת את זה כעוד מקרה "לגיטימי", כי במקרה זה דווקא בגלל שזה היה מקום ציבורי זה היה לעוף לרגע מההגיון המודרך, וזה לא עוד מקרה. והכלה רחל לא התכוונה שזה היה מסוג "המקרים" הללו, היא פשוט לא התכוונה. ככה לפחות לי נראה.
והחתן אם אתה רואה את הדברים, אז אני רוצה לומר לך, שאתה הרי מכיר אותה יותר מכל הפרשנים כאן, ולכן כנראה אתה מבין את רוחה. אל תראה את המעשה לבדו, תראה את העולם שמסביבו, העולם הפנימי שלה, שנוגד למעשה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2013 14:55 לינק ישיר 

טוב, קיבלתי הערה לפרטי שנשמע ממני ומהאשכול בכלל רוח של לגיטימציה למעשה.
אז אני רוצה להבהיר את עצמי: המעשה הוא חמור, לא רואה שום מקום לתת לגיטימציה לדבר כזה.

יחד עם זאת, אני מאמינה שלא צריך לבטל את השידוך. 
חובה עליהם לדאוג שלא להגיע למצב כזה שוב.
אם קשה להם, שלא יהיו במקומות לבד ... 

אם הבנתי נכון האוטובוס כבר דיי התרוקן ככה שזה לא היה פומבי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 15:53 לינק ישיר 

אם הוא מחפש סיבה לשלוח אותה הביתה בטוח שימצא אלף סיבות.
פשוט צריך להתקשר אליה ולהמשיך כרגיל. ובאחד הפעמים הבאות שיפגשו יתפוס אותה לשיחה שקטה ורגועה ויסביר לה איפה הבעייה מבחינתו.

ויש גם מצב שהבחורה מנסה להעמיד אותו במבחן.

בן אדם שאחרי כזה מקרה לא מרים טלפון או משוחח אלא נעלם הוא יורה לעצמו ברגל. יש בעייה צריך לפתור וכמה שיותר מהר. לא מתחבאים מבעיות מדברים משוחחים ופותרים ועדיף כמה שיותר מהר.

והלוואי וזה ככה ישאר אצלהם לכל החיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2013 19:24 לינק ישיר 

פתוחלהציץ כתב:
אין בנשיקה גילוי עריות!!!
תגיד מה נסגר אתך?

הא?! אז אתה מתיר לי לחלק עכשיו נשיקות לבחורים???
מה פירוש ה"נפילה" הזאת? לא הסתדר לי עדיין בראש איך זה קרה...!!
אולי חסרים לי קצת פרטים 
בכל אופן, לדעתי, זה הזוי מידיי ליפול ככה ברוחניות - בידיעה שהיא חרדית! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 22:05 לינק ישיר 

מורי ורבותי,

אל תלכו שולל על ידי אותו שתום העין, הניק הטמא שהוא כשמו כן הוא כפיל של בלעם הרשע. כפיל גם במעשיו הסוטים בעצמו, וגם בפיתוייו לקלקל בנות כשרות וצדיקות מפורום זה, ומפורומים מקבילים.

אין ולא היה כזה סיפור!!

שלא ימכור תותים ולא יספר סיפורים.

לא שיש בי "פחד" מגילויי סודות... אין פה שום אינטרס לחפות, או סלידה מעצם הרעיון. אלא חד וחלק:

חלקים מהטקסט הזה, כולל סיפורים דומים המכילים משפטים שנכפלים פה בסיפור של הניק שתום העין, מילה במילה!!!! קיבלתי לפני שנה בדיוק! בתקופת ימים נוראים, מתוך צ'אט ששוחח ניק בזוי וסוטה, (שאם אקבל רשות מהנהלת הפורום אפרט את הניק והתאריך), ניק שכבר נחסם ברוך ה'.

הוא היה אז כביכול "מטפל" בבעייה של הכלה ההיא, ושל אחרות פרי מוחו הקודח, ואת הדמיונות הללו היה שולח "להתייעץ" עם בנות כשרות בשידוכים, ומפתה אותן להכנס עמו לגילויי רגשות כמוסים שונים, מגלה להן זוועות דמיוניות של "בינו לבינה" ומשחק בתמימותן ומשחית וכו'...

דעו לכם ששמו האמיתי ידוע במשטרה. אחרי שהטריד נשים נשואות באחד הפורומים. שהוא הטריד גם בנות רווקות וגרם להן להפגש עמו. וכל המשך מיותר. יש כאן בפורום כמה שיזכרו... ויבינו מיד במי המדובר, ומטבע הדברים לא ירצו להתפדח לחזק את מה שכתבתי בפומבי – בפרט שזה חזיתית מולו.....  

מכאן הבקשה:

אנא הפסיקו לדוש בסיפור שלא היה.

אל תאכילו טרול.

אסיק תחסום אותו דחוף!!

ותחזקנה בנות ישראל הכשרות הצנועות והביישניות, שאין ביניהן כאלו מעשים מגונים. סיפור שלא היה ולא נברא. וחלילה שלא יגרום לרפיון בדעתן האיתנה של בנות הפורום. (אגב: הוא כותב פה כאילו הוא "צאצקע" ליטאי, מודרני, בית וגני, חצי חוצניק.... הוא הנבל הסוטה בחייו האמיתיים מנהל בית חסידי, מקורב לחסידות גור, ירושלמי מבטן ולידה, ויש לו ילדים קטנים בבית שרק מחמת הרחמנות עליהם אינני מפרט עוד).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2013 22:53 לינק ישיר 

עולם השקר...
אם אכן מדובר בשקר, אני חוזר בי מכל מה שכתבתי עד כה, שהתייחס למקרה דנן.
ובכל מקרה גואל נפש שאפשר מאוד להאמין שזה יתכן שהוא שקרן.
אם יוכל סתום העין להגיב על הדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2013 23:15 לינק ישיר 

היום הם נפגשו בצהריים, וכמה שאני מבין הוא הרבה לדבר אתה על חומרת המעשה, והכל חוזר על תילו.

לא אתייחס לכל התגובות שהעלו כאן [עררנסטער: אני עוד מחכה שתביא לעין הקוראים את המקורות מה"חלקים מהטקסט הזה" שכבר נכתבו בעבר המצויים ברשותך... אבל אני לא יכול לשפוט אותך לחובה, סיפורים כאלו הם באמת הזויים ולא רגילים (עיין להלן), ומאוד נורמלי ולגיטימי לחשוב שהם לא קרו. אולי זה גם יותר מעודד אותך לחשוב שהמגזר אליו אנחנו משתייכים לא יכול למעוד. ועיין להלן בארוכה וד"ל].

ואני רואה שיש הרבה מקום להבהרה:

א. אין שום הצדקה למה שהיא עשתה. אין שום ספק שהיא עברה על איסור חמור מאוד (ושלא יבלבלו כאן את המוח עם ההשוואה ללשון הרע). אין שום  רב או הלכה שמתירים מעשים כגון אלו, אפילו קרובים לאלו.

ב. מבחינה הלכתית, אין חילוק בחומרת המעשה באם האוטובוס הי' ריק או מלא. ואדרבה, כיון שהי' ריק מבחינה מסויימת המעשה חמור עוד יותר. רק שמעשה כזה בפומבי מוכיח על בעיית צניעות יותר גדולה, וד"ל.

ג. היא מגיעה מבית חרדי הנוטה למודרני, וגם הוא לא כ"כ 'שמרן'. ההגדרה 'חרדיים' כאן כוונה בעיקר למסלול חייהם, למוסדות בהם הם למדו, ולכללות אורח חייהם. אינני זכור שהשתמשתי ולו פעם אחת במילה "צנועה", אלא תמיד במילה "עדינה". בדרך כלל, וגם במקרה הזה, הקשר ביניהם מאוד אדוק, אך "צנועה" במגזר החרדי כולל גם תלבושת יותר סטנדרטית שממש אינה מבליטה, וכזאת, לדוגמא, היא לא.

ד. שלא כפי המשתמע מכל מיני תגובות כאן: גם אני מודע לכך שמעשה זה הוא לגמרי חריג, מעשים כאלו לא מהווים בשום אופן אפילו לא שביעית האחוז, אפילו של אותו סגנון במגזר. והסיבות לכך פשוטות למדי, במיוחד לאור האמור לעיל א' וב'.

ה. אם זה הי' קורה במגזר החרדי הרגיל (לא כת ה'שאלים', אלא חרדיים ללא שום נטייה למודרניות) - יש הרבה מקום לשקול לבטל את השידוך. אני לא רב, ולא יכול לפסוק כך, אך כפי שהגיבו כאן הרבה - היא בפירוש חצתה את הקו האדום  ואם היא טעתה וכו' ה' הרחמן והמרבה לסלוח בטח יסלח לה על מעשיה, אבל אני (אילו הייתי כזה), לא הייתי לוקח סיכון. קשה מאוד להחליט מה החתן הי' אמור לעשות.

ו. ועם כל זה, לצערנו "אין אפוטרופוס לעריות". טעויות יכולות לקרות לכולם, והיא מעדה במכוון או שלא במכוון, וכמובן שגם הוא אשם בזה. שאף א' לא יגיד שלו זה לא יקרה, לעולם לא נדע. ולכן יש הרבה מקום להבין ולהסיק שזה לעולם לא יקרה שוב, וכי הוא יכול לסלוח לה, ומכאן ואילך יתחזקו שניהם בעבודת הבורא, ובמיוחד בנושא הצניעות.

ז. הרבה ניתן ללמוד מתגובתו של "הבהיר". אחת היחידים שהגיבו לעניין.

ח. לסיום, אם הלקח מהסיפור לא הי' מספיק ברור:  חתנים וכלות, להיפגש כמה שפחות, אם בכלל, וגם אז להימנע משעות ליליות, ולהיזהר בכל האופנים וההרחקות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 23:19 לינק ישיר 

חשבתי שלמכור תותים זה משפט רק שלי ושל אחי , באסה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/8/2013 23:32 לינק ישיר 

עררנסטער, מעניין, גם אני חשבתי ככה.
לפני שנה היה סיפור עם ניק  בפורום מקביל שהטריד בנות ואם אני לא טועה אפילו נפגש עם אחת (ואגב, היה נראה ניק עם ידע גבוה בש"ס ופוסקים..ושיחק אותה תמים), אחת הבנות כאקט להזהיר- סיפרה לי התכתבות איתו שסיפר כביכול שבאים אליו זוגות להתייעץ וסיפר כל מיני סיפורים אחד הסיפורים היה דומה לסיפור הזה.
הייתי מהמרת ב70% שזה אותו אחד. 

תוקן על ידי תקשיבו_רגע ב- 07/08/2013 23:49:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2013 10:15 לינק ישיר 

מה נסגר, זה אותו אחד או מישהו אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2013 21:57 לינק ישיר 
אם כבר קונספירציות

‏"סתום העין" נשמע בחור תמים לעילא ולעילא. הסיפור נשמע מצוץ מהאצבע. למה שיעמדו באוטובוס ?... לא נראה שאוטובוס מטלטל שמדברים בו בקול יחסית זה מקום להיסחפות ולעמידה קרובה, אוטובוס זה גם לא מקום לזוג חרדי שיעמדו קרובים זה מול זה ויתבוננו איש בעיני רעהו, זה דבר שלא יעשה מכל הבחינות, יעקב היה יכול חיש קל לזוז מרחל, - הרי לא יעלה על הדעת שרחל עיקבה וסגרה את יעקב מלזוז, ולא מתקבל על הדעת שזה קרה באוטובוס בין עירוני והשניים הסתופפו בבונקר שלפני היציאה האחורית.. ובאוטובוס כזה גם חשוך ואין מה להתבלבל מעיני רחל או יעקב.. שוב, זה ממש לא לעניין "לעמוד" כי יורדים בעוד 3 או 4 תחנות !! ועוד לשוחח באוטובוס זה מול זה במרחק אפס כמעט כשאוטובוס עירוני זה מקום מואר ועם חלונות ענקיים.. ועוד להכנס למצב עדין שבו יעקב לא זז מהמקום אלא רק מסיט את הראש מרוב 'דביקות'... נראה שיעקב מכר ל"סתום העין" סיפור נחמד שקרה באוטובוס... וכש"סתום העין" האמין לסיפור אז יעקב נאלץ להוסיף שהוא מתלבט נורא מה לעשות.. נ. ב. אם יעקב היה שותף להתבוננות הממושכת בעיני רחל -ברצינות או בבדיחות כזאת- מה לו כי ילין עליה ?... אתה פושתק כמעט כמוה - מה פה ההתלבטות ?... בכל אופן, נשמע שהסיפור מצוץ מהאצבע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2013 10:58 לינק ישיר 
‏"סתום העין" כתב שהזוג המדובר נעמדו לדבר כשהם הגיע ל 3 או 4 תחנות לפני שהיא רצתה לרדת

וזה היה מאוחר בלילה, אז בשעה כזאת האוטובוס נוסע מהר, הוא קופץ ומטלטל אותך כהוגן, והוא גומא מרחק שכזה תוך פחות מדקה ורבע...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > "ישקני מנשיקות פיהו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.