|
|
| נשלח ב-10/8/2013 22:44 |
|
| |
אני מבקש יום חמישי. לא משנה איזה חמישי.פשוט יש גם סליחות בתקופה זו ויותר נוח להישאר בשיעור אפילו עד מאוחר כאשר אין יום עבודה למחרת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2013 23:04 |
|
| |
DANMASH חביבי אם אתה חושב שאתה בבעיה ...
יום חמישי אני בלימודים עד 20:30-20:45. לכשעצמו זה מספיק ומייתר את ה'התבכיינות' שלי אבל יש עוד...
כי אם הסליחות + עבודה הן התירוץ שלך למה לקיים את השיעור ביום חמישי אז רק שתדע לך שלי יש גם עבודה מ-8 עד 4 + לימודים (לעיל) + נשוי למרוקאית + סליחות לבקש מהמרוקאית למה השארתי אותה יום שלם בבית.
פשיטא או קשיא - לשיקול דעתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2013 07:56 |
|
| |
עזבו אתכם מהויכוחים האלה אני עדיין לא בטוח שאצליח להתארגן בחודש הזה. האמת נראה לי כבר צפוף מדי התאריך הקירבה לר"ה לא מקלה עלינו. שלא לדבר על זה שלכל אחד מתאים יום אחר. בקיצור מכל הבחינות נראה לי הכי מתאים בחודש חשון. קודם כל אין שום לחץ אחרי החגים, וזה גם שעון חורף מה שנותן לנו עוד שעת לילה, וגם מז"א קריר יותר מה שיקל עלי להסתדר עם בהכנ"ס שלא נצטרך להפעיל מזגן. אין מה לעשות כל השיקולים האלה חיים וקיימים וכולם משפיעים על ההחלטה הסופית. מה אתם אומרים..
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/08/2013 09:21:52
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2013 09:08 |
|
| |
אנחנו - אני - אומרים לפתוח עמותה בשם "מאיר נרי". שלושתנו מייסדים וכמובן חברי העמותה (מי מייסד לא רלבנטי במהות כי אין זכויות מיוחדות וגם עמותה זה ללא מטרות רווח), המיועד הוא חבר ועדת ביקורת, מרתיקה תהיה רואת חשבון ו-GERADE והמיועד יהיו על תקן טייקון שתורמים למטרות העמותה. נשאר להחליט האם מקבלים את התקנון המצוי בתוספת לחוק או לשכתב תקנון משלנו וגם לבחור את הועד. או אז, לאחר שתהיה לנו עמותה, נוכל לעשות דברים גדולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2013 11:57 |
|
| |
אשמח להגיע בכל מועד עדיפות לי"ט או כ"ב באלול משש וחצי ואלך לגבי מקום רעיון לא בדקתי אם זה אפשרי ברובע ז' (אם איני טועה ליד אלתא ) ישנו שטיבלך יש בו חדרים רבים יתכן ואפשרי לבקש מהם חדר אחד לצורך הפגישה ואם אכן יתאפשר הדבר אולי נרוויח על הדרך עו חברים למפגש מה דעתכם
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2013 15:31 |
|
| |
אז אתה מציע את השטיבלך בז'.. יפה מאוד, זה עוד לא היה לי בפורום, לדבר עם מישהו על מקומות אצלנו בעיר.  לא יודע, בהשקפה ראשונה אני לא מתלהב מהרעיון לשבת שם כמה שעות. אני מבין שלך זה נח כי אתה מגיע לאזור הזה ולמרות שאני לא גר שם אבל אני יכול להגיע לשם אם צריך למרות זאת אני לא שש על האפשרות הזאת. אבל בסדר לא שללתי זאת לגמרי אבדוק את העניין יותר לעומק ונראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2013 22:01 |
|
| |
בינתיים הייתי מציע לכם לחשוב על נושא מועדף לשיחה. על מה תעדיפו שאדבר, ישנן כמה אפשרויות: 1. משה רבנו ואליהו הנביא 2. שבעת הרועים ושמונת נסיכי האדם 3. כל מיני חידושים והבחנות דקות על הרב ב"א בתפקיד המשיח 4. על יחסי הגומלין בין המשיח ותפקידו (לפחות בשנים הראשונות לפעילותו) לתפקידם של הנסיכים והרועים שהם בעצם הרבנים וגדולי התורה.
הערה: על כל אחד מהנושאים האלה אפשר לדבר שעות! ללא גוזמא. וכאשר מדובר על דיון קבוצתי פתוח עם שו"ת תוך כדי הרי שאין לדבר סוף ומתחילים בנושא אחד וגולשים לאלף נושאים אחרים. בכל אופן המלצתי היא שכל אחד מכם יכתוב את הנושא המועדף עליו ואני כבר אנסה לארגן את החומר מראש ולבוא מוכן בין בכתב ובין בע"פ. אפשר כמובן גם נושאים שלא הזכרתי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/08/2013 23:17:28
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2013 22:58 |
|
| |
אני רוצה נושא מספר 1: משה רבנו ואליהו הנביא. אם אפשר חם חם מהתנור ...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2013 16:21 |
|
| |
אין בעיה תופון בכיף. אבל דע לך שמדובר בנושא ארוך אם רוצים להקיף אותו עם כל המקורות, שיעור אחד של כמה שעות לא יספיק. בטח שלא ערב של דיון פתוח. בכל אופן אשתדל לגעת בעיקרי הדברים בלבד. האמת אני תמה על שתיקתם של האחרים, אין להם שום העדפה? לא איכפת להם על מה נדבר שם? אם המצב יישאר כך אתה תוכרז כזוכה המאושר במכרז.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 09:59 |
|
| |
אלו דברים שאין להם שיעור
מצטער חברים אך עדיין לא מצאתי מקום נורמלי לקיים בו את השיעור ומבחינה מסויימת מצבי אף הורע יותר בשבת האחרונה בגלל תקרית כלשהי. לא שזה משנה הרבה אבל בתכלס מקום תחת השמש עדיין אין. גם מצלמה טרם הצליחותי לארגן. בקיצור אם וכאשר תהיה לי בשורה כבר אעדכן אתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 14:05 |
|
| |
חבל מאוד האם מקובל עליך שאנסה לארגן מקום בראשון לציון?כולל וידיאו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 14:19 |
|
| |
איך אגיע לראשון? ויש איתי עוד אחד או שניים שרוצים לבוא. איך נחזור גם, ועוד בשעת לילה מאוחרת מן הסתם.. יש'ך פתרון לכל זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 16:21 |
|
| |
דרך הים
חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2013 15:42 |
|
| |
ביטול שיעור.
לאור המצב הביטחוני, אני ממליץ למייחל לבטל את השיעור המתוכנן ולהעבירו ממוחין ולהעבירו מאור מקיף לאור פנימי של כל באי הפורום. תופאי מוכן להשתתף ולשים מטבע לשון על ההוצאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2013 15:46 |
|
| |
אם אין טעות הקלדה אז תופון לא הצלחתי להבין מה כבודו אומר..
דווקא חשבתי לקיים את השיעור על נושאת המטוסים שעושה את דרכה לאזור. מה אתם אומרים מתאים לכם?
|
|
|
|
|