יש לי התלבטות לא קטנה לגבי החלטה אם להמשיך לפגישה שלישית...... הבחור נראה ממש בסדר מבחינת אופי ומידות, עד כמה שאפשר לראות בשתי פגישות ... הבעיה שמשו בחיצוניות קצת נראה לי פחות ממה שאני תמיד דמיינת, מה שגורם לחוסר ברצון שלי כלפיו הוא מעניין אותי ויש הרבה מהמשותף בינינו.. אבל- - - אני אמורה לענות כבר תשובה ועדיין לא החלטתי בגלל שמצד אחד אני רוצה את הפנימיות שיש בו ומצד שני קצת קשה לי עם החיצוניות, שלא תבינו שמדובר שמישו גרוע הוא ממש מקסים אבל לא כמו שחלמתי...........(ואני מאוד ביקורתית בנושא) אין לי מושג מה להחליט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שאם אקבע פגישה נוספת ואני לא חושבת שיקרה משו אז זה מיותר, הבעיה מתחילה בסיפורים דומים שקרו שגורמים לי לחשוב שאולי אפספס פה משו.........
נשלח ב-13/8/2013 13:58
בס"ד אם המראה לא דוחה אותך...תמשיכי!זו דעתי!הפנימיות שווה הון תועפות היום!
נשלח ב-13/8/2013 14:02
השאלה היא האם מספיק שהמראה לא דוחה או שצריך שהמראה ימשוך.
נשלח ב-13/8/2013 14:04
מה פתאום דוחה!! אם זה היה כך, אני חושבת שהייתה לי כבר החלטה ברורה..
אבל אני לא מפסיקה לחשוב שאולי יש מישו שיהיה לו גם את זה וגם את זה... סה"כ אני בכלל לא בלחץ!
נשלח ב-13/8/2013 14:04
תמשיכי, ואל תפספי את האפשרות של החיים שלך.
נשלח ב-13/8/2013 14:06
מנחמחיים כתב:
השאלה היא האם מספיק שהמראה לא דוחה או שצריך שהמראה ימשוך.
מספיק שהמראה לא יראה דוחה...בהמשך יחד עם הפנימיות יהיה גם משיכה...
נשלח ב-13/8/2013 14:12
אני תמיד מתפללת שאם זה יקרה לי אז שארגיש את בזמן המתאים וכאן הרבה פעמים שאני מנסה לבדוק את עצמי אז אני חושבת על האופי והאישיות, ועם זה באה לי מחשבה ש-"בסדר, יש עוד כאלה....." השאלה איך באמת פגישה שלישית יכולה לעזור??? אם זה היה משו במידות או באופי הפנימי הייתי יודעת שאת זה אני בודקת. אבל ברגע שזה מראה, הוא לא משתנה, אז למה להיפגש שוב??? אני רוצה להבין...
נשלח ב-13/8/2013 14:13
המממ, אני לא יודע אם גברים ונשים זה אותו דבר, אבל לי אישית, אם המראה הפריע בפגישה הראשונה הוא המשיך להפריע בכל הפגישות אחר כך ונראה לי שזה תמיד היהממשיך להפריע גם אם הייתי ממשיך 15 פגישות.
תוקן על ידי אחי23 ב- 13/08/2013 14:16:13
לאהוב זה הטוב שבטוב.
נשלח ב-13/8/2013 14:44
אני חושבת שאת מחפשת צרות איפה שאין...לפחות לא באמת הרי המראה לא כ"כ מפריע לך כי את בעצמך אמרת שהיית מורידה אם כן מ1 עד 10 כנראה זה משהו כמו 7-8 אז לא להיפגש כי זה לא 10 וללכת להתחיל לחפש את המושלם זאת פנטזיה!! ואני יודעת כמה זה קשה בפועל להתפשר על מראה אבל אני חושבת שזה יהיה טיפשי מאוד לוותר על זה(או לפחות לא להיפגש עוד פגישה-כי אחרי הכל אין לך באמת על מה להוריד)
נשלח ב-13/8/2013 15:01
את אף פעם לא תקבלי את הכל, גם אם את מושלמת, מלכת יופי, בת ראש ישיבה, ונותנת שלש דירות. יש לך ויתור קטנטן פה, את צריכה להיות הזויה לגמרי לוותר על בחור כזה.
נשלח ב-13/8/2013 15:13
אני לא חושבת שאני אקבל את הכל בצורה המושלמת, אני לא חיה בסרט! אבל אני יודעת לפחות על מה אני כן מסוגלת להתפשר, למרות שאני חושבת שבמצב שלי אין לי עדיין סיבה לחשוב על זה. [ברוך ה'] וד"א זה הפריע לי יותר מ-8/10......
נשלח ב-13/8/2013 15:25
לקבל חתן זה לא כמו להתמקח בשוק, שאת מנסה להשיג את הכי טוב שיש. זה פשוט לבחון את הבן אדם מולך, מבלי להשוות אותו עם אף אחד, ומבלי להעריך כמה את שווה בשוק, ואם את מקבלת מה שמגיע לך, ולשאול האם יש לי אפשרות לבנות איתו חיים נפלאים. במקרה שלך, התשובה היא לגמרי שכן, אז את צריכה להיות הזויה לוותר על זה, במחשבה שאת תקבלי משהו יותר טוב בעתיד.
נשלח ב-13/8/2013 15:27
תראי בסופו של יום את היא זו שצריכה לחיות איתו כל החיים ורק את באמת יכולה לדעת כמה הנקודה הזאת מפריעה לך... מניסיון של חברות שהתחתנו עם בחורים לא נאים במיוחד כשהן כן נראו טוב הן טוענות שאחרי החתונה לא היה אכפת להן כבר המראה החיצוני...ממש שולי אבל שוב זאת החלטה שלך...הייתי אומרת אולי תיפגשי בכל מקרה עוד פעם תראי אולי התכונות הטובות שלו כ"כ יעפילו על החיצוניות שכבר לא יהיה אכפת לך...אחרי הכל זה קורה הרבה לבנות
נשלח ב-13/8/2013 15:28
לי נראה שכן להמשיך. אם תלכי תמיד עם מחשבה שאולי תמצאי מישהו יותר טו,ב לא תוכלי להתארס לעולם.
נשלח ב-13/8/2013 17:24
כמה פגישות כבר עשית?? יש הבדל ענק בצורת ההסתכלות בין פגישה ראשונה לפגישה חמישית מניסיון אישי שלי יש משפט שאומר אני לא אוהבת אותך כי את יפה, את יפה כי אני אוהב אותך :) אני חושבת שזה צמצומם כי אין מציאות שתמצאי מישהו שהוא הכל לפי החלומות והדימיונות שלך, אם הוא לא דוחה אותך ואת מסוגלת לדמיין אותכם ביחד זה כבר טוב. תנסי אולי לעשות פגישה ביום (זה עוזר)
נשלח ב-13/8/2013 20:56
אולי יש מישו שרצית לפני כן וכמעט הלך ואת משווה קצת מולו?